Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kapıcısı olmayan binaya 57 tl aidat nedir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olm siz dua edin emlak vergisi olayina uyanmadi hala hukumet

koyarlar 500k ustu emlagi olana .0001% vergi, kodamanlar rahat ederken cehape zihniyetiyle ev sahibi olanlari duduklerler yine, emlak vergileri ucuz hep su an.
Mesaj tarihi:
DoruK said:

koyarlar 500k ustu emlagi olana .0001% vergi, kodamanlar rahat ederken cehape zihniyetiyle ev sahibi olanlari duduklerler yine, emlak vergileri ucuz hep su an.

ole birsey yapamazlar..daha dogrusu *ot ister.bu adamlarin su anki en saglam yardakcilari yapsatcilar mutahitler ..neredeyse her il ve ilcede deli gibi mutahit var yonetimde.belediyeler malum ..

emlak vergisini ucururlarsa en cok zarar goren mutahitleri olur..arti belediyelerde ustunde yiginla daire olan feyzli abi var..onlar da kabak gibi siritirlar..
Mesaj tarihi:
DoruK said:

alım satım vergileri yüksek aslında
ama bir araba vergisi kadar gömçürmek aklına gelmiyor hakkaten kimsenin
Mesaj tarihi:
lazerbulbul said:

stormeagle said:

have fun
bizim yönetim Zarrab ile kapışıyor
http://i.hizliresim.com/pYrbyN.jpg

bu ne amk çırağan sarayında mı kalıyon

2+1 ev aidatı aynı aşağı yukarı benim de.

Güvenlikli site, ama içinde havuz, spor salonu cart curt da dahil. Isıtma hariç.
Mesaj tarihi:
Rerore said:

DoruK said:

alım satım vergileri yüksek aslında
ama bir araba vergisi kadar gömçürmek aklına gelmiyor hakkaten kimsenin

rant yiyemez o zaman
Mesaj tarihi:
Her ay en fazla 5 lira normalde (iki daire olduğu için) ama çatı masrafını ödemedikleri için bir halt ödemiyorum.

İstanbul'da hem de... Sadece apartman elektriği.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Apartmanda kaç dairesiniz?

Biz mesela 3 daireyiz, her katta birer daire var; asansör bakımı, apartman elektriği, temizlik parası derken temiz 40 kağıt ödüyorum ben her ay.

aynı apartmanda mı oturuyoruz acaba asdafasd
  • Yeni Oluştur...