imamizer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 abi öyle değil sanki ya. premium edition ucuz çünkü 37 lira şuan. premium editionda add-on lar var gördüğüm kadarıyla ama tam emin değilim değilim. dediğin gib plex derdi olmayan account ise direk alırım 2 tane.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 ANAAAAAAAA VARMI OYLE OPSIYON OHA DareJedi said: Tek retail price ile guild wars gibi plex derdi olmaksızın oynayabiliyorsun kaç papel? oyuna gerı donebılırım lan ama karakterı sattım :/
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Leave all your options open and be ready for anything with the EVE Online Premium Edition. Everything from the Core Starter Pack and all four Add-Ons are included. We’ve also added some of the hottest battleship skins and PLEX, an in-game token worth 30 additional days of game time that can be used or traded on the EVE market. Be prepared for wherever your adventurous spirit wants to take you with the Premium Edition. The EVE Online Premium Edition includes: Core Starter Pack Colonist Add-on Explorer Add-on Industrialist Add-on Skirmisher Add-on Abaddon Tash-Murkon Battleship skin Hyperion Innerzone Shipping Battleship skin Maelstrom Nefantar Battleship skin Rokh Wiyrkomi Edition Battleship skin 1 PLEX (30 days of game time) kaynak: http://www.amazon.com/Online-Premium-Edition-Game-Code/dp/B00MXD6IXU
Suark Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 pfft gereksiz o zaman. b2p opsiyonu olsa ya
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 LoL Suark sen de yedinya bu dedigimi helal sana :D
reampage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Eski oyuncuları çekmek için skill çalıştırma olmadan account açabilme olsa olabilir. Öteki türlü bütün oyun sistemine ters. Biraz oynadıysan zaten bu oyunu onun farkına varabilirsin.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=uzGLk4F6aLc
cambazct Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 ses acikmis bowhead gelince korktum
Suark Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 adamı döndürürler oyuna cidden. vaktim olsa hmmpff
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 abi anlamadım ya. az önce patladım da bu sefer patlatırken düşündürdü. caracal kovalıyorduk condorla verdim microwaprı 3000 m/s den fazla hızım. karşıda missile ship olunca doğrudan yaklaştım haliyle. içimden diyorum herif bu hızdaki gemiye vurur da çok vuramaz dayanırım scramble edene kadar diye. herif 50-60 km den falan kitlendi 2 salvoyla pattes etti beni. öeh dedim.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 abi rapid light missile adfsdf direkt ant frigate haahha
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 O degil de ilk kilkmailler alinmis bakiyorum http://eve-kill.net/?a=pilot_detail&view=kills&plt_id=2856378&m=12&y=2014
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 abi öyle olsa bile 3k m/s den fazlaydı hızım. ne bileyim yani gidip adamı kesmeyi beklemiyorum zatende küt diye inidirince sinir oldum. genellikle şöyle oynuyorum oyunu zaten. http://i1.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/234/765/b7e.jpg dün bugün biraz biraz hızlı tepki verebilmeye başladım. hele o killin birinde ben kitledim herifi böyle efsane patlattık herifi.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Abi bosver eglenmene bak sen. Bol bol patla sikinti yok. Senin kaybettigin condor 1-2m max, 1 tane hac yakalamissin 200m heh killboards green1!11!!
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Bu arada haftasonu gelebilirim belki sizin mekana. Istasyondan aldiricam seni turuncu kartalla
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 asdfs abi gerçekten bizim fleetlerde pek iş yok. az çok kavramaya başladım. genelde sayı üstünlüğüyle yenersek yeniyoruz. dün bi 20-30 kişi talwar fleet bizim base'e geldi. 70-80 kişilik fleet le bi şe yapamadık. adam gibi fc yok fleet warp bile yapamadık adam gibi. talwar fleet heryeri bookmarklamış base'in etrafında dört dönüyor. bizden biraz uzaklaşan olursa warplayıp öldürüp hemen uzaklaşıyorlar. baya bi gemi aldılar bizden. hatta benim lossların bi tanesi bombayla gördüysen, friendly fire kurbanı oldum. benim gibi bi kaç kişi de öldü aynı eşkilde asdfg adamlar chatte canını sıkma attığı bomba senin gemiden pahalı dediler hehe
cambazct Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 hed-gp'de onu brave'e 5-6 bomber ile yapiyoduk biz asfads
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 brave'in geçen sene lowsecdeki zamanlarından http://www.youtube.com/watch?v=XCPA04-fOdI
traptorex Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 yav arkadaş yeni başladık 3-4 ay tek tabanca takıldım, kimsede gel birader takılalım demedi. benide alın
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 abi oyun gate camplama oyunu çıktı resmen ya. felaket can sıkıyor şu haliyle. resmen adım atamıyorum her yerde 3498590368 balon. hani tebrik ediyorum arkadaşları böyle oyunun içine sıçtıkları için. gate den zıplıyorum 12 km mesafede cloaked halde balonun içindeyim haliyle. geldiğim gate'e geri jump yaparken warpdrive veriyorum hızlıca. altımdaki nanfiberli condor. instakill! 1-2 sn sürmüyor ölmem o halde bile. oyun hiç açık kapı bırakmamış resmen, illa öleceksin diyor. 546787 tane gemi patlattım ama artık böyle ölmek baydı harbiden. uzun bi train list yapıp bırakıcam kendi haline galiba.
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Corpdan ayrilabilirsin 0.0 da hayat boyle oluyor hele giriş sistemi ise cok normal ya da t3 gemi kadabilirsin cloak device takabilirsin oyun 11 yıldır bu mekanikte hiç şikayetçi olmadım hea gate kamp sıkıcı onda hem fikirim.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 hehee eve biraz sabır oyunu tabi ama gate camplamamayı tercih edebilirsin. o 4131 balonlu sıstemler alyans mekanları genelde, işte dışardan baskasının gırmesını ıstemedıklerı, kendilerinin kendi gateleriyle hareket ettıklerı yerler. Girme zaten, girince herkes istasyona kaçıcak NAMINDAN korkup yada 1 vs 200 falan goruceksın. Zaten yarısı bot lowsec bu oyunun en guzel koselerı, guzergahını cızıyoken lowsec bazlı yaparsan sıkılmazsın. imamizer said: abi oyun gate camplama oyunu çıktı resmen ya. felaket can sıkıyor şu haliyle. resmen adım atamıyorum her yerde 3498590368 balon. hani tebrik ediyorum arkadaşları böyle oyunun içine sıçtıkları için. gate den zıplıyorum 12 km mesafede cloaked halde balonun içindeyim haliyle. geldiğim gate'e geri jump yaparken warpdrive veriyorum hızlıca. altımdaki nanfiberli condor. instakill! 1-2 sn sürmüyor ölmem o halde bile. oyun hiç açık kapı bırakmamış resmen, illa öleceksin diyor. 546787 tane gemi patlattım ama artık böyle ölmek baydı harbiden. uzun bi train list yapıp bırakıcam kendi haline galiba.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 ya bıde zamanla kafa dengı arkadasların olucak, onlarla takılınca guzel oluo.
Öne çıkan mesajlar