Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dar paca sorunsali

hunty

Öne çıkan mesajlar

hunty said:

Evet derdimi skiyim ama dert oldu iste.
Boru paca, regular kotlarda ozellikle cok bol paca oluyor, ispanyol gibi. Slimfit giyince ise tayt gibi yapisiyor bacaga. Zaten normal 32 giyorsam slim fit 32 bacaktan yukari cekilmio, 33 deniyebiliyorum anca. O da en ustteki gibi oluyor.
Edik: En ustte dedigim ilk post'dan bahsediyorum yukardaki dayidan degil.

Pacasini daraltsana regular fit'in ?
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:

ince bacak olmayanlar slimfit kasmasın pls.
bi sürü başka pantalon var.
modaya diil, bedeninizin sesine uyunuz.

+1

yıllarca boru paça giyip dede gibi dolanmışım ortalıklarda "slim fit ne lan!" diyordum ama benim kalıbım slim fit miş

zamanında boru paça giyen biri olarak da çooook fazla seçeneğiniz var, yapmanız gereken tek şey işi bilen yada en azından göz ve nizam sahibi biriyle alışverişe çıkın
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

Emaleth said:

+1

yıllarca boru paça giyip dede gibi dolanmışım ortalıklarda "slim fit ne lan!" diyordum ama benim kalıbım slim fit miş

zamanında boru paça giyen biri olarak da çooook fazla seçeneğiniz var, yapmanız gereken tek şey işi bilen yada en azından göz ve nizam sahibi biriyle alışverişe çıkın

mirviyi ilişviriş için idinç virir misin? ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

Emaleth said:

+1

Eskiden bu kadar fazla seçenek yoktu yalnız. Son 3-4 yıldır arttı. Ha unutmadan 2000'lerde apaçiler giyiyordu dar paça, skinny falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Skinny diyen arkadaşlar, kadınlar için skinny deniyor evet. Erkekler için 'ibne kalıp' ifadesi kullanılıyor genelde. Ve evet doğru düzgün pantolon bulmak zor. Eskiden Pull and Bear ve Bershka'dan çok giyinirdim, şimdi ne alsam ibne kalıp. O yüzden artık oradan almıyorum.

Hayatımızdan git artık ibne kalıp.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...