sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 kotondaki pantolonlar koluma bile girmiyodu amk. slim fit tamam da o kadar gay moda çok kötü cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 hunty said: Evet derdimi skiyim ama dert oldu iste. Boru paca, regular kotlarda ozellikle cok bol paca oluyor, ispanyol gibi. Slimfit giyince ise tayt gibi yapisiyor bacaga. Zaten normal 32 giyorsam slim fit 32 bacaktan yukari cekilmio, 33 deniyebiliyorum anca. O da en ustteki gibi oluyor. Edik: En ustte dedigim ilk post'dan bahsediyorum yukardaki dayidan degil. Pacasini daraltsana regular fit'in ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Masakari said: Dapdar severim, böle daracık olacak. jkvsljfçghbndgfhn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 siz skinny, slim fit falan mı giyiyorsunuz? http://mesotheliomahelp.info/wp-content/uploads/2012/10/Mesothelioma-patients-laughter-therapy-300x300.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Giyinme özürlümüsünüz la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 ince bacak olmayanlar slimfit kasmasın pls. bi sürü başka pantalon var. modaya diil, bedeninizin sesine uyunuz. bunu diyen bunu da dedi evet: çarpık bacaklı kızlar mini etek giymesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 levis 504,508 deneyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Emaleth said: ince bacak olmayanlar slimfit kasmasın pls. bi sürü başka pantalon var. modaya diil, bedeninizin sesine uyunuz. +1 yıllarca boru paça giyip dede gibi dolanmışım ortalıklarda "slim fit ne lan!" diyordum ama benim kalıbım slim fit miş zamanında boru paça giyen biri olarak da çooook fazla seçeneğiniz var, yapmanız gereken tek şey işi bilen yada en azından göz ve nizam sahibi biriyle alışverişe çıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Emaleth said: bunu diyen bunu da dedi evet: çarpık bacaklı kızlar mini etek giymesin. yok ya giysinler zaten giyen az, görüp özenir belki düzgün bacaklılar da sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 BabacumMostors said: Emaleth said: ince bacak olmayanlar slimfit kasmasın pls. bi sürü başka pantalon var. modaya diil, bedeninizin sesine uyunuz. +1 yıllarca boru paça giyip dede gibi dolanmışım ortalıklarda "slim fit ne lan!" diyordum ama benim kalıbım slim fit miş zamanında boru paça giyen biri olarak da çooook fazla seçeneğiniz var, yapmanız gereken tek şey işi bilen yada en azından göz ve nizam sahibi biriyle alışverişe çıkın mirviyi ilişviriş için idinç virir misin? ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 BabacumMostors said: Emaleth said: ince bacak olmayanlar slimfit kasmasın pls. bi sürü başka pantalon var. modaya diil, bedeninizin sesine uyunuz. +1 yıllarca boru paça giyip dede gibi dolanmışım ortalıklarda "slim fit ne lan!" diyordum ama benim kalıbım slim fit miş zamanında boru paça giyen biri olarak da çooook fazla seçeneğiniz var, yapmanız gereken tek şey işi bilen yada en azından göz ve nizam sahibi biriyle alışverişe çıkın Eskiden bu kadar fazla seçenek yoktu yalnız. Son 3-4 yıldır arttı. Ha unutmadan 2000'lerde apaçiler giyiyordu dar paça, skinny falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 erkek olanlar normal pantolon giyiyo, olmayanlar dar mar biseyler giyiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Skinny diyen arkadaşlar, kadınlar için skinny deniyor evet. Erkekler için 'ibne kalıp' ifadesi kullanılıyor genelde. Ve evet doğru düzgün pantolon bulmak zor. Eskiden Pull and Bear ve Bershka'dan çok giyinirdim, şimdi ne alsam ibne kalıp. O yüzden artık oradan almıyorum. Hayatımızdan git artık ibne kalıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 dar paça iyidir. skinny oldumuda tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 dockers alpha slim fit http://lsco.scene7.com/is/image/lsco/Dockers/slim/445820164-2013-spring-front-pdp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar