BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Yaklaşık 5 haftadır diyet yapıyorum. Hayatımda ilk defa 75 kiloyu gördüm. Bazılarınız için fazla gözükmeyebilir ama malum boy 1.77 ve aldığım kilo direk göbekte birikiyor, hoş durmuyor. Neyse, bende diyet yapmaya karar verdim. Şekeri tamamen kestim. Tatlı vs. yemiyorum, çayı kahveyi şekersiz içiyorum. Kızartmalar, hamur işleri, aşırı yağlı yiyecekler, alkol vs. bunları da kestim. Öyle böyle 3.5 kilo verdim, daha da devam etmeye niyetliyim. Ama kendimi hiç olmadığım kadar mutsuz hissediyorum şu ara. Hayatımda ciddi bir değişiklik yok, beni mutsuz etmesi gereken bir şey yok. Yemeyi seven, yiyerek mutlu olabilen biriyim. Dedim, acaba diyetten dolayı mı mutsuzum. Yada diyet yapayım derken sağlıksız beslenip psikolojimi mi etkiliyorum(böyle bir şey mümkün mü ondan da emin değilim). Fakat aç kalmıyorum, kalamam da zaten reflü var. Meyve, sebze, et, süt ürünleri vs. sağlıklı şekilde tüketiyorum. 1,5 kilo daha verdim mi ideal kiloma gelicem, onun için de beslenme uzmanına görünmeye gerek duymadım hiç. Uzman yoktur belki aranızda ama benzer durumla karşılaşmış birileri vardır belki aranızda diye sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 çayı kahveyi artık şekersiz içtiğin için mutlu bile olman lazım. pisikolojik bir sorunun olabilir. doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 sigaraya başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Egzersiz yap serotonin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 ben de 1.77 boy 73 kilo oldum ve noluyoruz diye diyete başladım 10 gün önce. gerçi diyet derken tatlı ve abur cuburu kestim sadece umarım yeter. günde 2-3 tatlı 2-3 pakette abur cubur yiyordum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 hareket et yemeği azaltarak nasıl mutlu olamyı planlıyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 abi alman gereken proteini karbonhidratı vs. sen kafana göre belirleyemezsin. kilo verebilirsin ama bunu sağlıklı biçimde yapmak istiyorsan diyetisyen gözetiminde yapman gerekiyor. ve evet diyet yapmak dünyanın en mutsuz eden şeyi. kendimi zinde hissediyorum ama bi parça bişi yemek için belli saatleri beklemek ve onun dışında boğazımı tutmak, abur cuburdan uzak durmak işkence gibi. hele alkol alınan bir ortamda benim kahve içiyor oluşum aman aman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 kendim için konuşuyorum, yemek yemekten büyük zevk alan adamım. diete girdiğim zaman o zevkten bir nebzede olsa mahrum kalıyorum ama olay şöyle gibi: diyet gereksinimin yarattığı mutsuzluğu, diyetin sonucunu kilo verme mutluluğu dengeliyor. eğer fizikteki değişim seni mutlu etmiyorsa, o zaman bence spora başla. öyle hardcore kasmana falan da gerek yok. kol çalış, gögüs çalış, omuz çalış. bunlar güzel gelişen bölgeler, karın gibi 6 ay çalışıp milimetrik değişiklikler görmüyorsun. kan topluyor, şişiyor insanın hoşuna gidiyor değişiklik, mutluluk veriyor. spor yapmanın verdiği zaten pasif bir mutluluk söz konusu. gideni gelenle dengelemek gerek. giden fat, gelen kas olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Kaede said: çayı kahveyi artık şekersiz içtiğin için mutlu bile olman lazım. pisikolojik bir sorunun olabilir. doktora git Şu yalan ya, Benim 1.5 yılı geçmiştir çayın tadını sevmediğimi fark ettim şekeri bıraktıktan sonra ben şekeri seviyor muşum çay bonusmuş. Konu sahibi arkadaş; diyet yapınca mutsuz olman çok normal çünkü şekeri tatlıyı bırakıyorsun. Bildiğin o kekler börekleri götürmek insanı mutlu ediyor bende ilk zamanlarda öyleydim ki benim kilo problemim olmadığı için daha da mutsuzdum papstırayım siklete şundan yesem ya şeklinde. Spor ekle diyetin yanına vücudun sıkılaşsın az şekil alsın en azından değiyor diye bir süre sonra geçiyor o mutsuzluk ilerleme görünce hayatında ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Abi yemek ile manevi bağını koparman lazım bence. Yiyecek ve mutluluk irtibatı kurulmuşsa genel olarak depresyonda olman çok muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 neymiş, 1.77 miş de kilo 75 olmuş da bilmem ne. öf ya asjkdaslj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 göbek hayvan gibi olup şekilsiz olduktan sonra toplam kilonun önemi olmuyor. benim göbeksiz halim 63 kilo. şimdi 73 oldum 10 kilo sadece göbekte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 90 kiloyum, hedefim 100. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 olma abi 100, 100 çok kötü ya 3 hane olunca psikolojik olarak çok etkileniyor insan. 91 kilodan 119a çıktım, şimdi 101 kiloyum ama bir buçuk aydır altına inemedim. spor yapmaya fırsatım olmuyor düğün koşturmacasından yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama nafile arada illa abur cubur bişi yemek zorunda kalıyorum. 99 görsem çok mutlu olcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Hundred club üyeleri gelmesin bi mümkünse buraya. Azıcık bi göbek olması iyi bir şey bence ya etliye sütlüye karışmayan adam için ideal hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 df said: göbek hayvan gibi olup şekilsiz olduktan sonra toplam kilonun önemi olmuyor. benim göbeksiz halim 63 kilo. şimdi 73 oldum 10 kilo sadece göbekte =) ha o da saçmaymış =/ benim dengeli alıo aslşdkasş da noluo sanki. boy 1.79 kilo 85 e inince seviniorum şu an şladkasşlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Spor lazım cidden. Kendimi bir motive edebilsem başlıcam ona. Diyet yapıyorum derken sağlıksız olarak nitelendirilen her şeyi çıkardım yemek listemden, onun dışında dediğim gibi meyve sebze et yiyorum yani. Sadece az yiyorum ara öğün falan yapıyorum. Yalnız mide ağrılarım sıktan endere evrildi. Midem çok iyi durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 110 kiloyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 wastyrx said: Hundred club üyeleri gelmesin bi mümkünse buraya. Azıcık bi göbek olması iyi bir şey bence ya etliye sütlüye karışmayan adam için ideal hatta. o ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 wastyrx said: Hundred club üyeleri gelmesin bi mümkünse buraya. Azıcık bi göbek olması iyi bir şey bence ya etliye sütlüye karışmayan adam için ideal hatta. Keşke bana da bu kdar iyimser yaklaşsan dfas göbek iğrenç bişey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 seviş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Şurda Koçaktan gelme şöbiyet vardı hmmpfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 6-pack dışında gerisi tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Marty said: wastyrx said: Hundred club üyeleri gelmesin bi mümkünse buraya. Azıcık bi göbek olması iyi bir şey bence ya etliye sütlüye karışmayan adam için ideal hatta. o ne demek? Evden işe yürüyeyim şu parkta yürüyeyim, hafta sonu 1 saat bisikletle gezeyim harici spor yapmayanlar işte. Vücudu ne zorlayıp, ne de salanlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 zipzip said: Keşke bana da bu kdar iyimser yaklaşsan dfas göbek iğrenç bişey ya İğrenç olan sensin. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar