khazadum Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Selams, Ben bu envanteri satabilir miyim? Buradan alıcı çıkar mı? Ne kadar eder? vb. gibi sorularım var. İş yeri kapandığı için ve yeni bir bebeğimiz olduğu için (içimden ettiğim küfürleri buraya yansıtmıyorum.) biraz para toplamam lazım. http://steamcommunity.com/id/xkhazadum/inventory/#730 sevgiler, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 havale/eft yapacaksın adama, o da sana gift atacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Selams mı? Canın sağolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Ya marketten satabilirim evet, sonrada oyunları gift olarak alır satarım bir şekilde. Ama buradan alıcı çıkarsa direkt olarak verebilirim işte. Para çokomel ilişkisi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 50 lira vereyim helalinden sfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 hepsini keyle takasla abi keyleri satmak daha kolay olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 abi işte sonunda bebeği olduğu için küfreden bi adam buldum. helal olsun lan. gönder redline ları, rakamsız çek yolluyorum kendin doldur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 bebeğe niye sövüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Yeni bebeğe küfür etmiyorum yanlış anlaşılma olmasın, yeni bir bebeğimiz oldu ve bunun hemen ardından iş yerini kapattıkları için küfür ediyorum :) İnsan kendinden bir parçaya küfür eder mi? Ayıp ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 hayırlı olsun :) zamanlama cidden çok boktan olmuş, hiç birşey demeden mi kapattılar, tazminat falan alabilseydin keşke :/ umarım kısa vadede kendine göre bir iş bulursun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 bebeğin rıskı csden, zengn varsa bi tane bıçak taksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Mağdur olmayayım diye bir ay daha uzattılar, işe gitmiyorum ama maaşımı yatıracaklarını söylediler. Yasal haklarımı da alacağımı belirttiler. Evet birden kapandı. Gidişat zaten kötüydü oyun sektörü hakkında en ufak bir bilgisi olmayan ve kendi istediği gibi yönetmek isteyen iş sahibinden pek bir medet ummuyordum zaten. Tam toparlamaya başlamıştık. Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 ama bebekten de memnun değilsin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Esh saçmalama lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 khazadum said: Mağdur olmayayım diye bir ay daha uzattılar, işe gitmiyorum ama maaşımı yatıracaklarını söylediler. Yasal haklarımı da alacağımı belirttiler. Evet birden kapandı. Gidişat zaten kötüydü oyun sektörü hakkında en ufak bir bilgisi olmayan ve kendi istediği gibi yönetmek isteyen iş sahibinden pek bir medet ummuyordum zaten. Tam toparlamaya başlamıştık. Neyse. bulursun 5-10 güne bir şeyler hiç sıkma canını, gogo kariyer.net ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 senin iş neydi ki asdfds tr ne oyun sektörü? merlinin kazanı kapandı orada mıydın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 çok geçmiş olsun umarım yakın zamanda iş bulursun. Esh'e bak ya bebek düşmanı sanki bebekten mutlu olmayan birini buldu diye sevindi adam. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 onun da yaşı geldi de artık ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar