Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selams,

Ben bu envanteri satabilir miyim? Buradan alıcı çıkar mı? Ne kadar eder? vb. gibi sorularım var. İş yeri kapandığı için ve yeni bir bebeğimiz olduğu için (içimden ettiğim küfürleri buraya yansıtmıyorum.) biraz para toplamam lazım.

http://steamcommunity.com/id/xkhazadum/inventory/#730

sevgiler, saygılar.
Mesaj tarihi:
Ya marketten satabilirim evet, sonrada oyunları gift olarak alır satarım bir şekilde. Ama buradan alıcı çıkarsa direkt olarak verebilirim işte. Para çokomel ilişkisi olarak.
Mesaj tarihi:
abi işte sonunda bebeği olduğu için küfreden bi adam buldum.

helal olsun lan.

gönder redline ları, rakamsız çek yolluyorum kendin doldur
Mesaj tarihi:
Yeni bebeğe küfür etmiyorum yanlış anlaşılma olmasın, yeni bir bebeğimiz oldu ve bunun hemen ardından iş yerini kapattıkları için küfür ediyorum :) İnsan kendinden bir parçaya küfür eder mi? Ayıp ayıp.
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun :)

zamanlama cidden çok boktan olmuş, hiç birşey demeden mi kapattılar, tazminat falan alabilseydin keşke :/

umarım kısa vadede kendine göre bir iş bulursun ^^
Mesaj tarihi:
Mağdur olmayayım diye bir ay daha uzattılar, işe gitmiyorum ama maaşımı yatıracaklarını söylediler. Yasal haklarımı da alacağımı belirttiler. Evet birden kapandı. Gidişat zaten kötüydü oyun sektörü hakkında en ufak bir bilgisi olmayan ve kendi istediği gibi yönetmek isteyen iş sahibinden pek bir medet ummuyordum zaten. Tam toparlamaya başlamıştık. Neyse.
Mesaj tarihi:
khazadum said:

Mağdur olmayayım diye bir ay daha uzattılar, işe gitmiyorum ama maaşımı yatıracaklarını söylediler. Yasal haklarımı da alacağımı belirttiler. Evet birden kapandı. Gidişat zaten kötüydü oyun sektörü hakkında en ufak bir bilgisi olmayan ve kendi istediği gibi yönetmek isteyen iş sahibinden pek bir medet ummuyordum zaten. Tam toparlamaya başlamıştık. Neyse.

bulursun 5-10 güne bir şeyler hiç sıkma canını, gogo kariyer.net ^^
  • Yeni Oluştur...