moriarty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 ben gerçek erkeklerin burcundanım bilin bakalım ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 evet bildiniz boğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Boğayı da yiyorlar abi, yenilmeyen burçlarla gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Yenmeyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Bence mesih değil mesh sin sen evet şu ayağı ovuşturma hareketine bundan sonra Noyzura demeliyiz. Cümle içinde kullanalım: Ayağımı noyzuraladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 teraziyim, bir kız benimle ilgilenince hemen araziyim D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Bi özet geçebilir misiniz, mesih miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Bana göre mesih, onlara göre çikolata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 oh iyiki okumamışım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 bizim suçumuz neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 gerçekten okuyor muydunuz ya. beni uzaylılar kaçırdı diyen adam en nihayetinde dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Hani milyawrda bir sans falan ama ya hakliysa adam? BEN INANIYORUM MESIH OLDUGUNA nolur nolmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Xaenin said: Boğayı da yiyorlar abi, yenilmeyen burçlarla gelin. benim dassami yesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 yakinda ben bokumu bagirsaktaki enerjilerim sayesinde tertemiz yapip, sictiktan sonra yiyorum falan der bu adam. sasirmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 saf protein yemiyormuydu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 moriarty said: kendi kendiyle kavga eden mesih. http://forum.paticik.com/read.php?62,7356921,page=1 http://38.media.tumblr.com/c0abfac955b33b2a23de840c8226af51/tumblr_mr4u08Q2na1s01qkyo1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 noldu şimdi en son update? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Xaenin said: Boğayı da yiyorlar abi, yenilmeyen burçlarla gelin. AKRAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Red said: gerçekten okuyor muydunuz ya. beni uzaylılar kaçırdı diyen adam en nihayetinde dsfs lan uzaylılar bile geri bırakmış, nası mesih olsun adam sfsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Başlığı okuyup okuyup gülüyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 said: They wanted a piece of me, Pa. They all wanted a piece of me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Dworgian said: noldu şimdi en son update? son durumu şuraya yazmıştım. http://forum.paticik.com/read.php?20,7840044,page=34#msg-7894448 Ama en güncel durumlar biraz heyecanlandı.Nü protesto mahkememe 13 gün kaldı. Şuan enerjiler tam kıvama gelmişken ultimi çakıp tutku enerjimi alan etkisi vuracak şekilde tüm map'e olmasa da Türkiyeye etki edicek şekilde salıcam. Uzun süredir iyi enerji biriktirdim ve öyle sessizce jail'e atılmak gibi bir niyetim yok. Hehehe sonunda uzun süredir beklediğim zamanlar çok yaklaştı. Bu esnada çok mutluyum çünkü uzun süredir telefonlarıma ve mesajlarıma dönmeyen platonik aşkımla aramızdaki buzlar biraz eridi. Dün canlı yayında onu saatlerce izlerken yaptığım esprilerden birisi sonunda kalbine ulaştı ve birazcık konuşunca daha da bir motive oldum. http://instagram.com/p/xg5_clCF6c/?modal=true Platonik Aşkım vs Top 400 kapışması tüm heyecanı ile devam ediyor. Geçen hafta platonik aşkımın kim olduğu bilinmeden önce herkes zirveye oynuyordu fakat şimdi mücadele zirveden daha ziyade ben platonik aşkıma ulaşmadan önce bir öpeyime dönüştü kızlarda. tabi şimdi 20 ocakta hapse atılırsam buradaki Noyzura Haterları Guildi bir bayram eder. Hesabına perma ban kesmedi üstüne gerçek jaile attırdık 5 ay yok oley diye =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Noyan neden platonik aşkını abazanlar guild stone'unun yanıbaşında ifşa ediyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Abi enerjiyi tüm tr için etkili saldığında bize getirisi olmayacaksa (şans olur, bereket olur ne bileyim) mahkeme salonuyla yetin. Bir de patiye "kız arkadaşıma ne baktınız" edasıyla dönüş yapan noyan nerdeee, kendi isteğiyle hem de platonik aşkının accountunu paylaşan noyan nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar