Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok saçma ama benim mesih gibi birşey olma ihtimalim nedir sizce ?

Kyra

Öne çıkan mesajlar

Wishmaster said:

Siz iletişim kurmak nedir onu bile bilmiyorsunuz ki. Kullandığınız cümleler bir üstünlük mücadelesinden öteye geçmiyor. Tamam sen yendin, vurma istersen daha fazla. Benim Noyan'ı takip etmek, ona biat etmek gibi bir fikrim varmış gibi davranmak güzel ve eğlenceli bir hamle tabi. Keyfine bak.

Ayrıca iletişim kurmak nedir onu neden bilmeyelim ki? Saçma bir argümanla geliyorsun ve sana "argümanın çok saçma" diyorum. Daha açık bir iletişim modeli olamaz, üstünlük mücadelesi de vermiyor kimse gördüğüm kadarıyla. Kendi fikrini savunmaya devam edip hakkını aramak yerine pasifist bi tavırla "tamam sen yendin vurma istersen daha fazla" diyor olman senin iletişim kurmayı becerebiliyor olduğun anlamına değil, tartışmaktan kaçıyor olduğun anlamına geliyor, yine tam tersi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam yürümeyi bilmeye yetecek IQ'ya sahip insanların yapabileceği gözlemleri onların kuracağından biraz daha uzun cümleler halinde kuruyor, çok güzel gözlem yapıyor demişsin. İnsanların derdi bu, çok akıllı olmayan, kendi kendini bir kafalara sokup birilerini de yanına çekmiş, bu delüzyonel tavırları hayatından çıkardığın zaman yaşama dair elinde hiç bir şey kalmayacağı için bu kadar sıkı tutunan bir adamın sözlerinin sanki mantıklıymış gibi düşünülmesi büyük komedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle düşünelim o halde. Biz burada paticik komünitesi olarak belli bir zeka seviyesinin üstündeyiz ve bu gözlem bize oldukça basit gözüküyor.

Dışarıda bir şeyleri gözlemleyemeyen, sadece etkilere maruz kalan ve "sürüklenen" o kadar insan var ki.

Ben burada iade-i itibar falan yapmıyorum adama. Sadece kişisel olarak kendi iç dünyasına yolculuk yapmış, iç sesini dinlemiş "tüm" insanlara sahip çıkarım. Olay bu yani. Yoksa savunuculuk falan da yaptığım yok. Metafizik ve kendini yüceltici hikayelere kendini adayıp çevresini de buna inanmaya ikna etme çabasında olan biri bana da gülünç geliyor elbette.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bizim de sana anlatmak istediğimiz bu adam kendi iç dünyasına yolculuk yapıp bir şeyler keşfetmiş bir adam değil. Anasından babasından çocukken yeterince ilgi göremediği için olgun yaşında ilgi görebilmek için ekstrem yöntemlere başvurmuş soytarı ve şarlatan bir adam, başka biri değil. Yoksa farkındalık yaşayabilen herkese bravo, bu konuda bir sıkıntımız yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Şöyle düşünelim o halde. Biz burada paticik komünitesi olarak belli bir zeka seviyesinin üstündeyiz ve bu gözlem bize oldukça basit gözüküyor.

Dışarıda bir şeyleri gözlemleyemeyen, sadece etkilere maruz kalan ve "sürüklenen" o kadar insan var ki.

Ben burada iade-i itibar falan yapmıyorum adama. Sadece kişisel olarak kendi iç dünyasına yolculuk yapmış, iç sesini dinlemiş "tüm" insanlara sahip çıkarım. Olay bu yani. Yoksa savunuculuk falan da yaptığım yok. Metafizik ve kendini yüceltici hikayelere kendini adayıp çevresini de buna inanmaya ikna etme çabasında olan biri bana da gülünç geliyor elbette.

Güzel arkadaşım, o zaman senin "aferin noyan'a" demen saçma oluyor işte. çünkü biz zaten bu algıyı daily basis yaşayan bir grubuz.

bize gelip "adama bak ya, çarpım tablosunu ezbere biliyor aferin" desen ne etki yaratacaksa, bu da aynı etkiyi yaratıyor.

halbuki matematik bilmeyen tonla insan var.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Ben burada iade-i itibar falan yapmıyorum adama. Sadece kişisel olarak kendi iç dünyasına yolculuk yapmış, iç sesini dinlemiş "tüm" insanlara sahip çıkarım. Olay bu yani.

kişisel olarak kendi iç dünyasına yolculuk yapmış, iç sesini dinlemiş ve para için sütyen takıp, kendi spermini yutmaya karar vermiş.

http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/06/inspecting.gif
Sosyal ağlarda paylaş

Ben konuya ilk girdiğimde şunu söylemiştim aslında.

Bir şeylere kendini inandıran ve bu inancı yoğun şekilde hissedip dışarıya da kabul ettiren kişiler, aptal insanları iyi şekilde etkileyebiliyorlar. Siz buna şarlatancılık vs dediniz, doğru. Aynı şeyden bahsediyoruz. Karşıt şeyler düşünmüyordum ben de aslında. Şimdi yemeğe çıkıyorum, gelince devam edicem.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...