Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Cocuklukta yasanmis bi travmanin sonucu bence bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 tıp ilerliyo ama, bu arkadaşın hastalığının çözümünü bulmaya daha yıllaaaaar yıllar var. bırakalım böyle kalsın, her şehire bi deli lazım, sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Creus said: Abi anon takılıp dilediğini söylersin ona ok ama burada bir kimliğin var tanınıyorsun ve konuştuğunuz şeylerin bir çoğu yasal değil. Buff diye geçtiğinde biz ne olduğunu anlıyoruz. konuşmak ne zamandan beri illegal? ayrıca yapmasınlar diyorum ben zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 25 sayfayı geçmiş lan yine ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 said: VAKA 1 Birisi psikolojik danışmamı olmamı istedi 19 yaşında bir çocuk. ETRAFINDAKİ HATUNLARLA TANIŞMAK İSTEMİŞ VAKA 2 beyaz saçlı ve sakallı mavi gözlü bir adam GAY VAKA 3 eski bir sevgilim BU VAJİNA İLE ALSA ALSA BU ALIR BENİ hayatımda geldiğim noktaya çok şaşırıyorum.GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 mehdi, mesih, messi oha lan messi geldi demek ki sıra mesih de. noyan erken gelmişin sen ikitdarsızlık sorunu olabilir panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 şu video aklıma geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Sen semih bile olamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 kendin başlıkta konunun özünü açıklamışsın zaten.. Çok saçma ama benim mesih gibi birşey olma ihtimalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 bence yeterince inanırsan ve çevreni de buna inandırabilirsen mesih olma ihtimalin var Noyzura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 mesih bey, acaba bize vadetiklerin şeyler nelerdir? sizi niye takip edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 lsd? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 ^ Bunu andın ve özendim. Ne olacak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Of uplamayın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Bırakın Noyan işini yapsın abi. Trolleyecek arkadaşlar yazmasınlar. Noyan size en azından şu fikri vermiştir: Bir şeyleri yoğun yaşayıp hissettiğiniz, kendinize fiziksel ve mental olarak iyi baktığınız zaman insanları daha iyi etki altına alabiliyorsunuz. Biraz ders çıkarmayı bilin. Proaktif olun ve harekete geçin. Kendinize bakın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 noyanın vereceği tek mesaj : uyuşturucu kötüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Noyan bana hiç bir fikir vermedi, Noyan'dan fikir alanlara da başarılar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 İnsanları daha iyi etki altına almak dediğin forumda saçma salak topicler açıp hayatının taşşağının geçilmesiyse haklısın. Adam ben mesih olabilir miyim sizce diyor, sen insanları iyi etki altına alıyor diyorsun çok acaipmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 İşte sen olayın paket kısmına fazla odaklanıyorsun. İyi bir gözlemci değilsin. Her yerden bir çıkarım elde edebilmek lazım. ADAM MESİH OLABİLİR MİYİM DEMİŞ YAAA ASDJAHSD demek zaten normal olan şey. Karakter gözlemi yap, sebep ve sonuçları oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 veya direkt montla sıç bence montla sıçman daha efektif bir sonuç verecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Neden koca bir güruha ait olmaya bu kadar heveslisiniz. Sıradışı olun lan biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 bence montla sıçmak baya sıradışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Wishmaster said: Neden koca bir güruha ait olmaya bu kadar heveslisiniz. Sıradışı olun lan biraz :D Sıradışılık böyle olmak zorunda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Ben sıradışı bir insanım ama böyle şizofrenik dürtülerim yok, kendimi başka türlü farklılaştırabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Dworgian said: Wishmaster said: Neden koca bir güruha ait olmaya bu kadar heveslisiniz. Sıradışı olun lan biraz :D Sıradışılık böyle olmak zorunda değil Yok hepiniz bir Noyan-sama olun demiyorum. Noyan'a verilen tepkiler bazında söyledim. Bu kadar predictable yorumlar görmek istemedim sadece. LSD HÜEEE, abü senin kafana nasıl ulaşılıyo yeaaa gibi şeylerden bahsediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar