Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

femen vatikan'da götüne haç soktu

benjani

Öne çıkan mesajlar

femenin neyini beğenmiyorsunuz lan gayet başarılı bir grup. gündeme gelme şekillerinin çıplaklık olmasını mı eleştiriyorsunuz? "kadonların mahrom yorlorunu gostormolori günahtır" diyen yobaz bir amca değilseniz bundan çok rahatsız olmamanız gerekiyor.

he çıplaklıktan rahatsız oluyorsanız, bu saçma çünkü insanın memesi, penisi, götü; eliyle,kafasıyla,ayağıyla eşdeğerdir. insan kıyafetlerle kendine yabancılaşmış ve aslında ne olduğunu unutmuştur. "bir insanı çıplakgörmek istemiyorum karşımda bikbikbik" diyen biriseniz ki öyle olduğunuzu sanmıyorum. özgürlük kavramı gayet muğlaktır. yolda şarkı söyleyen/mırıldanan birinden de aynı şekilde onun sesini duymak istemediğimden bu eylemi durdurmasını isteyebilirim, sonuçta aynı mantık.

gayet de insanların ilgisini çekecek şekilde mantıklı bir konuya parmak basmışlar. evet papanın gidip de politikacıların katıldığı bir toplantıda bulunması saçma.

yok yani ne bu nefret neyini beğenmediniz söyleyin hiç olmazsa. şu "gericiysek gericiyiz kardaş o bayrak oradan inecek" diyen adamların kafasında yorumlar yazılmış. yok femen aptal çirkin ergen kızlarmış koca arıyorlarmış yav he he
Sosyal ağlarda paylaş

Gizli said:

femenin neyini beğenmiyorsunuz lan gayet başarılı bir grup. gündeme gelme şekillerinin çıplaklık olmasını mı eleştiriyorsunuz? "kadonların mahrom yorlorunu gostormolori günahtır" diyen yobaz bir amca değilseniz bundan çok rahatsız olmamanız gerekiyor.

he çıplaklıktan rahatsız oluyorsanız, bu saçma çünkü insanın memesi, penisi, götü; eliyle,kafasıyla,ayağıyla eşdeğerdir. insan kıyafetlerle kendine yabancılaşmış ve aslında ne olduğunu unutmuştur. "bir insanı çıplakgörmek istemiyorum karşımda bikbikbik" diyen biriseniz ki öyle olduğunuzu sanmıyorum. özgürlük kavramı gayet muğlaktır. yolda şarkı söyleyen/mırıldanan birinden de aynı şekilde onun sesini duymak istemediğimden bu eylemi durdurmasını isteyebilirim, sonuçta aynı mantık.

gayet de insanların ilgisini çekecek şekilde mantıklı bir konuya parmak basmışlar. evet papanın gidip de politikacıların katıldığı bir toplantıda bulunması saçma.

yok yani ne bu nefret neyini beğenmediniz söyleyin hiç olmazsa. şu "gericiysek gericiyiz kardaş o bayrak oradan inecek" diyen adamların kafasında yorumlar yazılmış. yok femen aptal çirkin ergen kızlarmış koca arıyorlarmış yav he he

femenin çıplaklıklarıyla gündeme gelmesini kimse önemsemiyor.

biz daha çok ne kadar gerizekalı olduklarını belirtip, sonrasında nefret ediyoruz.

bildiğin suratlarından salaklık akıyor.

kib bye.
Sosyal ağlarda paylaş

Gizli said:

maalesef ki insanların ne kadar gerizekalı olduğunu yüzlerinden anladığın bir dünya bulunmuyor.

aynı dünyadan bahsediyoruz sanırım?

eline verilen 2 satırlık repliği 10 dk boyunca bağırmak yerine çıkıp statementını yaparsın insanların seni ciddiye almasını istiyorsan bu kadar basit.

kendilerini metalaştırıp üzerine prim yapacaklarını sanıyorlar, gerizekalıları kimse dinlemiyor/önemsemiyor, herhangi bir şekilde ciddiye alan ya da görüşlerine saygı gösteren yok bu kadar basit.

iyi bir şey bile söyleseler benim şuraya yazdığımdan daha fazla işe yaramıyor söyledikleri.

uzun lafın kısası, üstüne dahi konuşmaya değmeyecek insanlar, o yüzden terkediyorum burayı hızla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...