olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 raid görevleri acıldı high moul yapmaya basladı followerlar 645 ilvl olunca aciliyor questler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 http://www.reddit.com/r/wow/comments/2ndvu9/ten_easy_to_get_followers_in_draenor_that_dont/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 bug var fail olmadan görev yapmak için yazıldı mı burda bakmadım bitmiş görevleri açtığımızda follower hani bir atak yapıyor sonra success ya da fail yazıyor ya. işte daha o follower atak yapmadan açtığımız gibi kapatıyoruz görev ekranını. tekrar açtığımızda mission fail olsa da bonus ödülü alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Kapatıyoruz dediğin haşırt diye ESC tuşuna basıyoruz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 oo bug. alırım bir dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Followerlardan birini alıp draenorda quest yapmaya götürmek istiyorum ama kuşa binince yok oluyor degil mi yani gelemiyor kalıyor geride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 geliyor. follower levellamanın(rep kasmanın) benim buldugum en basit yolu ve karlı yolu: leorajh ı yanınıza alıyosunuz. Pit apexis farm grubuna giriyosunuz mobları taglemeniz gerekiyor mu dikkat etmedim. saatte 200-300 mob a yakın kesiliyor. Primal + Apexis + Rep geliyor ve 2000 mob u 7 8 saatte falan kesiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Gelmiyor işte benle follower :( Followerı alıp dağa taşa gitmenin veya kuşa bindirip başka bir alanda quest yapmak için birşey gerekli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Baraka lvl2 olunca bodyguard skilline sahip bir follower'ı yancı yapıyorsun ve Draenor'da sen bir yere uçtuğunda da oraya geliyor. Ha bir de farm falan yaparken çok işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Barracks lvl2 yapıp bina inşa ekranında barracks binasına bodyguard traiti olan bi follower ataman lazım abso. Daha sonra bu elemanı barracksın kapısında göreceksin, beni takip et dersen her yola geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Ok saolun halloldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Cok faydasız be o eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Healer olarak istiyorum yanımda ama sanki heal falan atmıyor gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Lage girmiştir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Bunların levelı varmı yav rep ile ona göre level 2 oldumu heal atıyormuş falan galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 http://www.wowhead.com/garrisonability=231/bodyguard#comments Burada direkt açıklamalar mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 lerrooooy iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 magister karıyı aldım takılıyoruz çok nova atıyor shatter proc max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Birşey sorcam. "Bu da benim garrison, şurda barracks var, o köşede bekleyen draenei kerata benim follower" gibisinden garrisonunuzu arkadaşlarınıza göstermek için bir şey var mı? Armory profilinden falan ne biliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Random dungeon yaparken , birisi follower ı açtı. Soramadım da gümbürtüye gitti. Follower ı nasıl dungeon a sokabiliyoruz. Belli bir cd mu var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Tori said: Birşey sorcam. "Bu da benim garrison, şurda barracks var, o köşede bekleyen draenei kerata benim follower" gibisinden garrisonunuzu arkadaşlarınıza göstermek için bir şey var mı? Armory profilinden falan ne biliyim. Invite atarak direk sokabiliyosun garrison a ama oyun dışından göstermenin bir yolu var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Abi work orderin fazla olması neye yarıyor? 100 tane order versen de 3 saatte falan tamamlanıyor bir tanesi. Manası nedir bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Bu arada priest lock ve mage follower denedim guard olarak. En iyisi mage. Blizzard falan baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 daha kısa surede level 3 bp achievement'ını acmaktan baska bi halta yaramıyor sanırım. yoksa gunde 6 work order gecsen yeter zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 bugun bu quest geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar