Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garrison

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi sonraki patche gelir ya flying mount 1-2 hafta diye tahmin ediyorum.

ah'den mat çektim ben sürekli herb&mine karakter
garrison dükkanlarına 21/21 work order vermek önemli daily en çok enchanter yamulttu mesela dustlar evlat acısı :3 çok oyuna giremiyorum akşam 2-3 hc yapıyorum ordan gelen disenchant 2 workderı karşılamıyor mecbur ah zaten
followerların çoğu vendordan alınıyor bide.
Mesaj tarihi:
Large plot 2 tane medium plot 2 tane var. PVE için olmazsa olmaz olan large plot warmill ve barracks. Medium plot barn. Small plot da salvage yard ve bi tane craft.

Garrison resources için lumbermill yapın ve hemen upgrade edin.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Flying mount gelmemeli uzunca bir süre.
Bu garrison resources ne bela iş kardeşim 120 tane ihtiyacım var ruhumu satıcam bulucam diye sağdan soldan.

handynotes + draenor zımbırtısıyla birlikte yüklüyosun. bütün mapteki chestleri topluyosun = profit.
Mesaj tarihi:
toggie said:

iyiymis ben de vendor aldım. level iki garrison blueprint'ler icin tek care 1k gold bayılmak di mi?

bi kaç quest kitap veriyor, bende toplamda 2 mavi 2 kırmızı kitap olmuştu, ashranda bunlarla direk lvl2 blueprint alabiliyorsun, kitap başında 1 blueprint, daha fazla bulmanın yolu var mı bilmiyorum.

2.2k 28 slot fena değil gibi ama royal satchel daha ucuzlar mı acaba?
Mesaj tarihi:
Garrisonda hapis kaldık bi 5-10 kişi. Ne dışarı çıkabiliyoruz, ne kimsenin garrison yükleniyor ahah. Böyle mal gibi sanırım world ün garrison haritasında bi yerdeyiz.

Apexin questini erkenden vermeyen kafam ah kafam =(
Mesaj tarihi:
axedice said:

Garrisonda hapis kaldık bi 5-10 kişi. Ne dışarı çıkabiliyoruz, ne kimsenin garrison yükleniyor ahah. Böyle mal gibi sanırım world ün garrison haritasında bi yerdeyiz.

Apexin questini erkenden vermeyen kafam ah kafam =(

dün garrisondan kaçmayı başarabildim. bi daha dönmem uzun süre. zaten lvling için quest yapmam lazım.
Mesaj tarihi:
Benim resmen gözüme uyku girmedi, kalktım yataktan son bi kez daha denedim girmeyi.

Oldu mehehe. Hem questi verebildim hem de bi ton görev verdim followerlara. Yaay

Ama bize bu çileyi çektirdiğin için abv blizz.
  • Yeni Oluştur...