Fin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 bi sonraki patche gelir ya flying mount 1-2 hafta diye tahmin ediyorum. ah'den mat çektim ben sürekli herb&mine karakter garrison dükkanlarına 21/21 work order vermek önemli daily en çok enchanter yamulttu mesela dustlar evlat acısı :3 çok oyuna giremiyorum akşam 2-3 hc yapıyorum ordan gelen disenchant 2 workderı karşılamıyor mecbur ah zaten followerların çoğu vendordan alınıyor bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 yesil item bulmak mavilerden daha zor zaten su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Exp'in ilk 3 günü frostweed'in stackini 400 500 golddan okutuyordum, demek fin almış hepsini sdfşdng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 bu missionlar belli bir yerde bitiyor mu? yoksa random generate etmeye devam mi ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 PVE gidecek biri icin 2 large ve 3 medium plot'lara olmazsa olmazınız var mı ya? Ben cok fark goremiyorum fayda olarak binalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Flying mount gelmemeli uzunca bir süre. Bu garrison resources ne bela iş kardeşim 120 tane ihtiyacım var ruhumu satıcam bulucam diye sağdan soldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Large plot 2 tane medium plot 2 tane var. PVE için olmazsa olmaz olan large plot warmill ve barracks. Medium plot barn. Small plot da salvage yard ve bi tane craft. Garrison resources için lumbermill yapın ve hemen upgrade edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 warmill lvl 1 lumbermill lvl 2 smallar hepsi lvl 2 inn 1 (neredeyse 2) oldu ^______________________________^ artık companion görevlerini iyicene abanıcam fail mail bakmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Absolut said: Flying mount gelmemeli uzunca bir süre. Bu garrison resources ne bela iş kardeşim 120 tane ihtiyacım var ruhumu satıcam bulucam diye sağdan soldan. handynotes + draenor zımbırtısıyla birlikte yüklüyosun. bütün mapteki chestleri topluyosun = profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Yok bulması sorun degilde 10ar 10ar ruhu kararıyor adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Bu garrison için hangi binaları tercih ediyorsunuz ? Blacksmith var meslek olark bu kesin. Geri kalanlara kafam karıştı epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Arak'taki outpost'a ne kurdunuz? Rare vendor ise yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 2,2k golda 28 slot bag satıyor. Ama 1 tane alın Unique çünkü. Bir de follower ve pet satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 royal satchel 1.5k ah'de. 2.2k fazlaymıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 rare vendor cache satıyor bi tane içinden rare bişeylerin düşme ihtimali varmış. ondan onu alıyorlar hep. bonus veren güzel potlar da çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Inactive Apexis Guardian: Teaches you Ziri'ak, a level 99 follower” who is a follow that’s only obtainable from this vendor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 O follower güzel onu yolluyom görevlere sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 toggie said: Arak'taki outpost'a ne kurdunuz? Rare vendor ise yarar mı? 400 golda 99lvl rare follower aldım geçen gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 iyiymis ben de vendor aldım. level iki garrison blueprint'ler icin tek care 1k gold bayılmak di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 toggie said: iyiymis ben de vendor aldım. level iki garrison blueprint'ler icin tek care 1k gold bayılmak di mi? bi kaç quest kitap veriyor, bende toplamda 2 mavi 2 kırmızı kitap olmuştu, ashranda bunlarla direk lvl2 blueprint alabiliyorsun, kitap başında 1 blueprint, daha fazla bulmanın yolu var mı bilmiyorum. 2.2k 28 slot fena değil gibi ama royal satchel daha ucuzlar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 TN'de 1.3k falandı release oncesi, simdi kontrol etmedim ama sanmıyorum artacagını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Garrisonda hapis kaldık bi 5-10 kişi. Ne dışarı çıkabiliyoruz, ne kimsenin garrison yükleniyor ahah. Böyle mal gibi sanırım world ün garrison haritasında bi yerdeyiz. Apexin questini erkenden vermeyen kafam ah kafam =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 http://images5.fanpop.com/image/polls/917000/917790_1325662382675_full.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 axedice said: Garrisonda hapis kaldık bi 5-10 kişi. Ne dışarı çıkabiliyoruz, ne kimsenin garrison yükleniyor ahah. Böyle mal gibi sanırım world ün garrison haritasında bi yerdeyiz. Apexin questini erkenden vermeyen kafam ah kafam =( dün garrisondan kaçmayı başarabildim. bi daha dönmem uzun süre. zaten lvling için quest yapmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Benim resmen gözüme uyku girmedi, kalktım yataktan son bi kez daha denedim girmeyi. Oldu mehehe. Hem questi verebildim hem de bi ton görev verdim followerlara. Yaay Ama bize bu çileyi çektirdiğin için abv blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar