aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 cami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Absolut said: Mountla spell cast etmeye izin veren bina hangisi? o nagrandda seçtigin outpostun o bölge için olan özelligi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Stables level 3 yaparsan tum Draenor'da mount uzerinde interact yapılabiliyor ama bunun icine cast dahil değildir sanırım. Ben mount uzerinde loot vb. islemler icin oldugunu tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 çiçek böcek toplamalık işte. druidlerin flight form muhabbeti gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Stables lvl 1 de lootlaniyor mounttan her sey. Lvl 3 %20 speed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 toggie said: Stables level 3 yaparsan tum Draenor'da mount uzerinde interact yapılabiliyor ama bunun icine cast dahil değildir sanırım. Ben mount uzerinde loot vb. islemler icin oldugunu tahmin ediyorum. Nagrand daki gibi oluyor ymulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 http://www.wowhead.com/garrison-calc#F0XNIQMBJ9E0wBQ0FhgBcaGSkDs9Px0ENAA şu şekilde benim garrison şimdi ne yapmamı tavsiye edersiniz meslekler alch-ench Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 abi alchemy yi bitirmişler. yani hakikaten bitirmişler. bi kere transmute olayını tamamen kaldırmışlar. sadece flask yapabiliyosun başka hiç bir numarası yok. şu anda silmeyi düşünüyorum yani alchemy yi karakterden başka bi meslek kasmayı düşünüyorum. sçarım flaskına ya. mastery olayını komple kaldırmışlar herhangi bi transmute zaten sözkonusu değil. ore lar prospect edilmiyo şimdilik. şimdilik dedim ama sanıyorum ki ilerde de prospect edilmicek. enteresan bi hal almış ortalık ben anlamadım. görünüm olarak muhteşem bi expansion ama içerik olarak berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Bütüm meslekler aşağı yukarı aynı WoD meslek bazında pek tad vermedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 craft yapmak istem dışı olarak çok fazla zaman istiyor, hani farm falan yapmak mümkün değil, mecburen malzeme bekliyorsun, sıfırdan başlasan 1 aydan fazla sürer bir craft eşyasını 655'e çekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Golem mount ile zaten druid gibi toplayabiliyordun reagentları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Şu an sadece göreve yolluyorum ben followerları birde daily leri yapıyorum. Başka da anlamadım bir şeyden. Hangi binayı dikicem hangisi gereklidir. Meslekleri de wod da alır kasarım diye bıraktım sadece 700 mining var şimdi yanına hangi mesleği almalıyım para kasmak için bu son değişmelere göre bunları hiç bilmiyorum garrison olayını askıya aldım şimdilik sadece göreve yolluyorum birde kristal veren daily i yapıyorum yeterli şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 forumda "garrison olayını yedim yuttum" diyebilecek biri var mı? PvP priest için nereye ne bina dikeyim bilemedim.. bi gittim şu ilk outposta arena diktim lumber mill yerine ikinci outposta bişi yapmadım daha mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Ben valla alchemy ve barn diktim cahil cahil bişiler yapıyorum. Süper kazançlı mıyım bilmem ama mutluyum huzurluyum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 bu garrison süper olmuş rested xp açısından. çok zamanım yok oyun çıktığından beri. çok az girebiliyorum. ama paso rested xpdeyim. bitmedi bir türlü. 97 oldum. bugun ve yarın yine giremicem. sanirim 100'e yaklaşırım rested ilk defa bittiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 bi dk rested xp garrison da daha mı hızlı birikiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 garrison para tuzağı ya xpye 150k goldla girdim 3k kaldı :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 neye harcadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 abi seni dolandırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 abi yatırm maliyeti işte öyle düşün, aslında u garrison ortalıkta enflasyonist ortamı yaratan para fazlasını eritmek için bile yapılmış olaiblir baksana adam 150k ile girdim 3k kaldı diyor ki AH de 20K ya balta falan gördüm bir de kendime bakıyorum.. 12k param var.. o da 2005 den beri birikmiş olan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Terokkarlı prensten mail mi geldi çok param var ama yurtdışına çıkaramıyorum at bi 50k gold gibisinden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 architect kasıyorum patternler & work order materyallerine harcadım hep işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 3 tane karaktere giden para bu arada tek bi tane değil .P ama güzel yani garrison ve stormshield dışına gitmiyorum flying mount gelince rare & treasure farma başlıycam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Workorderlar, craftlar, proflar için AH'den mal çekmedi isen o kadar gold harcamış olman pek mümkün değil bence. Meslek kasmak için acele etmeyin, yavaş yavaş yükseliyorlar akışına bıraksanız bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Flying mount eğer gelecekse bi 4 ayı falan var en az. Major patchten önce açmazlar ki ben gelmesini hiç istemiyorum. Rare ve treasurelar da o zamana işine yaramaz, garrison resource ve low lvl itemdan başka bişey düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar