Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garrison

toggie

Öne çıkan mesajlar

Görev gereklikleri yerine geldiğinde masa boş ise ilk gelen görev öncekileri pass geçebiliyor.

Yani şöyleki;

- Eğer 2 tane 645 follower yaptığınızda, 15 tane heroic boss kesmişseniz (geç levellayıp hemen raide başladınız diyelim), gelen görev direk 685 item veren görev oluyor.

- Ya da masada 655 veren görev var ya da siz bu hafta 655 veren görevi tamamladınız. Bu arada heroic 15 bossu tamamlarsanız, 2 hafta sonra 670 veren görevi atlayıp direk 685 veren görev gelecektir.

Ancak masade 655 veren ya da 670 veren görev varken ne yaparsanız yapın o görev yapılmadan yada silinmeden yeni raid görevi gelmez. Yapsanızda, başarısızda olsanız, hiç yapmadan 1 hafta bekleseniz ve görev masadan silinsede yenisi 2 hafta sonra gelir. Görevin geldiği çarşamba hangi kriterler uygunsa o görev gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

konuyla alakası olmayabilir ama 2 ayda bi 50 lira vermek nasıl bi duygu hissettiriyor ? parasızlıktan falan söylemiyorum istesem şuan epeyi beni götürecek kadar oynarım ama dediğim gibi tuhafıma geliyor aylık ödemek işide bıraktık zaten elimdeki parayı prepaid ile bitirmek intihar ettirim :D
Sosyal ağlarda paylaş

HarveyQuinn said:

konuyla alakası olmayabilir ama 2 ayda bi 50 lira vermek nasıl bi duygu hissettiriyor ? parasızlıktan falan söylemiyorum istesem şuan epeyi beni götürecek kadar oynarım ama dediğim gibi tuhafıma geliyor aylık ödemek işide bıraktık zaten elimdeki parayı prepaid ile bitirmek intihar ettirim :D

Gold ile prepaid denen bir olay var .Günde 4-5 saat ayırabilen çogu kişi Oyuna para vermiyor. Zaten blizz de bunu bildigi için yasal olarak gold ile prepaid hakkında çalışma yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

dolandırıcı için kodu erken veya sonradan vermesi hiç bir şeyi değiştirmiyor, kredi kartından ödemeyi iptal ettikten sonra gametime direk senin hesaptan silinebilir, o yüzden senin adama güvenmen lazım.

hesap kapalıyken de yapılır ama satıcıyı siteden falan bi yerden bulman lazım herhalde, kodu girersen açılır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...