Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Ohh be 665 agility ring düştü en sonunda. Gelsin paracıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 bi bana dusmedi lan boe. raidde dustu sadece onu da kullanıyorum zaten soyle bi item satısından binlerce gold kazanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Garnizonun ortasındaki ates yanan yere kilitli bi sandık gelmiş ne bu bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Polisi ara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 raid yapmaniza gerek yok, 645 follower oldugu an geliyo galiba highmaul raid questi, bana oyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 hiç raid yapmadan. 645 follower olunca 2 tane. normal HM item questi geliyor. 15 normal raid bossu kesersen heroic HM item questi geliyor. 15 heroic raid bossu kesersen Mythic HM item questi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 yanlız normali yapmadan heroic, heroici yapmadan mytic gelmiyor. ben boşu boşuna bekledim gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Görev gereklikleri yerine geldiğinde masa boş ise ilk gelen görev öncekileri pass geçebiliyor. Yani şöyleki; - Eğer 2 tane 645 follower yaptığınızda, 15 tane heroic boss kesmişseniz (geç levellayıp hemen raide başladınız diyelim), gelen görev direk 685 item veren görev oluyor. - Ya da masada 655 veren görev var ya da siz bu hafta 655 veren görevi tamamladınız. Bu arada heroic 15 bossu tamamlarsanız, 2 hafta sonra 670 veren görevi atlayıp direk 685 veren görev gelecektir. Ancak masade 655 veren ya da 670 veren görev varken ne yaparsanız yapın o görev yapılmadan yada silinmeden yeni raid görevi gelmez. Yapsanızda, başarısızda olsanız, hiç yapmadan 1 hafta bekleseniz ve görev masadan silinsede yenisi 2 hafta sonra gelir. Görevin geldiği çarşamba hangi kriterler uygunsa o görev gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 benim mythic socketli geldi ^_________________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Şöyle de birşey var. Mission geldi diye kazanacaksınız diye birşey yok yani followerlarınızın da adam gibi olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 15 boss kesme olayı her karakter için ayrı ayrı mı geçerli yoksa account içerisinde ki toplam kesme sayısı ile mi ilgili ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 konuyla alakası olmayabilir ama 2 ayda bi 50 lira vermek nasıl bi duygu hissettiriyor ? parasızlıktan falan söylemiyorum istesem şuan epeyi beni götürecek kadar oynarım ama dediğim gibi tuhafıma geliyor aylık ödemek işide bıraktık zaten elimdeki parayı prepaid ile bitirmek intihar ettirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Iki öğün parasına bir ay oyun oynuyorsun daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 para vermiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 souldarkorn said: 15 boss kesme olayı her karakter için ayrı ayrı mı geçerli yoksa account içerisinde ki toplam kesme sayısı ile mi ilgili ? Her karakter için ayrı, main ile 15 hc kestin 685 questi geliyor, alt ile hiçbir şey kesmedin 655 questi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 HarveyQuinn said: konuyla alakası olmayabilir ama 2 ayda bi 50 lira vermek nasıl bi duygu hissettiriyor ? parasızlıktan falan söylemiyorum istesem şuan epeyi beni götürecek kadar oynarım ama dediğim gibi tuhafıma geliyor aylık ödemek işide bıraktık zaten elimdeki parayı prepaid ile bitirmek intihar ettirim :D Gold ile prepaid denen bir olay var .Günde 4-5 saat ayırabilen çogu kişi Oyuna para vermiyor. Zaten blizz de bunu bildigi için yasal olarak gold ile prepaid hakkında çalışma yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Gold ile dolandırmadan prepaid satan adam mı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 bulabilirsen işte. ben 75k'ya aldım 2 aylık bakalım ne olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Sana code mu veriyor sen adama gold verince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 hesap kapalıyken alınmıyo di mi la? 90k para var yurtiçinde oldugumdan dolayı alamadım prepaid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 dolandırıcı için kodu erken veya sonradan vermesi hiç bir şeyi değiştirmiyor, kredi kartından ödemeyi iptal ettikten sonra gametime direk senin hesaptan silinebilir, o yüzden senin adama güvenmen lazım. hesap kapalıyken de yapılır ama satıcıyı siteden falan bi yerden bulman lazım herhalde, kodu girersen açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 En son 50k dolandirildim kod olayindan guvenip almayin beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 ikinci mythic gorevinden de aynı cloak dustu. bu sefer slot var ama farklı bi item duseydi iyiydi :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 followerların hepsi oldu 645 yahu kaldık öyle lol. highmauldan sıkıldığım için hc falan da yapmıyorum mytic görev de gelmiyi pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 645den yukarı yapılmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar