Suark Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 bu olay ney hızlıca anlatabilirmsznsdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Ben kek gibi inscriptionla kasıyorum parayı. Anca 70k yapabildim exp. başından beri. Bir haftadır tatildeydim iyice düşmüş card fiyatları. 2. karakteri de kasıp 2x salvage yardla mı girişsem ne yapsam? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 olm bu bs itemları nasıl yapılıyo lan 4 satte 1 truesteella, 400 saat mi bekleyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 bs al, her gün bas ayrıca altla ayrıca kasabilirsin o da topluyor, 150 tanede itemi yapar (upgrade için) transfer edersin gibi ha binaya follower koyarsan 4 saatte bir 2 tane veriyor ayrıca, lvl 100 olacak follower BS traitli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 bi de truesteel yapan skillin olması lazım ondan da prof seviyene baglı olarak 7-8x yapabiliyor olman lazım. jc'de bu sekilde crystal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Sana dedik tek karakterle olmaz o iş diye. İkinci bi seçenek ilk itemı ucuza ahden almak, upgradelerden birini bi karakterle diğerini ikinci karakterle atarsın. Craftın metasının bu şekilde olacağını anlayamadık oyunun başında, yoksa 3 itemın 3ü de iki kere upgradeliydi şimdi =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 lan tamam da bu da çokmuş bokunu çıkarmışlar bu iş böyle olmaz. f2p olsa veya legendary craft ediyor olsan anlarım da mavi item lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 epicler yapılıyo 100 tane ile hangi mavi? cok da degil meslek sahibi olanlar para yapabilsin diye yapılmıs sey iste. diger turlu binaları degistir degistir yap kendine. sonra aaa piyasa niye oldu. crafted itemların cogu da 10k nın altına dusmusken hele hic aglancak sey de degil bu al sonra yapınca satar paranı cıkartırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 İlk maviler heroicleri yaparken, ilk epixler raid geldiğinde falan geldi. Oyuna 1 ay sonra başlayanlara /care, önemli olan timeblock koymak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 bende bu questlerle verilen upgradelerin hepsi duruyor, stack stack hiç basmadım henüz garriosson bir işime yaramadı otlar orelar birikiyor kenarda hoş ben daha meslek bile kasmadım sdf gidip 7-8 el pvp atıp çıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Bu BS itemı nasıl upograde ediyoz bi anlatın bakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Recipeleri aldığın vendorda bide upgrade recipe i var. Detaylarına bakarsan 630 weapon to 645, 645 weapon to 655 diye görürsün. Normal recipeler 5 tokena satılıyorsa bunlar 1 tokena satılıyor. Aynısının armorlar için olanı da var, 640>655 ve 655>665 şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Pekli asıl soruya geleyim :P Apexis ile gloves aldım 630 Sonra ilk LFRde 640 Gloves düştü. Sizce apexisleri bunu upgrade etmeye değer mi yoksa hiç kasmayıp yeni bir item mı alayım ayakkabı falan gibi apexis ile falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 secondarylere gore karar ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Statlarına göre değişir o. Specine yarayan statlar apexis glovesda varsa onu al, yok dropta varsa o kalsın. Hangi spece hangi statlar önemli noxxicten bakabilirsin. Str falan main statlar daima diğerlerinin 2-3 katı kadar önemli de, kimi durumlarda haste critin 1,5 katı kadar önemli olabiliyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 mission'dan 2 tane 645 silah görevi geldi. birisi 651 ve gem procladı. çok mesudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 axedice said: Recipeleri aldığın vendorda bide upgrade recipe i var. Detaylarına bakarsan 630 weapon to 645, 645 weapon to 655 diye görürsün. Normal recipeler 5 tokena satılıyorsa bunlar 1 tokena satılıyor. Aynısının armorlar için olanı da var, 640>655 ve 655>665 şeklinde. Şu tam tersi. ;)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Ya benim BS vendorda bulamadım upgrade recipe şaka gibi. Prof olarak BS yok ondan mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 son 2 gundur warmill'de item cikmis gozukuyor ama gidip almaya calistigimda chesti, there is no loot uyarisi veriyor. boyle bi sans varmi yani %0 diye falan simdi atlamadan siz soyleyim hemen, work order verili, 2 gundur sadece 1 tane item alabildim. work orderin tamamlanma suresi 2 GUN degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 200 taneden fazla horde scrap tasiyamiyorsun ondandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 iron horde scrap leri harca cimrilik yapma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Absolut said: Ya benim BS vendorda bulamadım upgrade recipe şaka gibi. Prof olarak BS yok ondan mı acaba? E yanii ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 manve said: 200 taneden fazla horde scrap tasiyamiyorsun ondandir. onlarin ak ben o zaman. bende bisi oldu sandim ya. dunyanin en gereksiz itemi lan. bok gibi transmoglarida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Peki o zaman BS profu olamayanlar sadece 640 item yapabilecek kadar mı craft öğrenecekler sonrasını AHden para bayılarak mı alacaklar? toggie said: Absolut said: Ya benim BS vendorda bulamadım upgrade recipe şaka gibi. Prof olarak BS yok ondan mı acaba? E yanii ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 BS itemları icin evet. Profession'ına gore craftladıgın itemları 3/3 upgrade edebilirsin. Mesela JC varsa 3/3 ring ve neck yapabilirsin ama BS yoksa sadece 1/3 bs itemı yapabilirsin. Onun da sartı small pot'a bs koymak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar