Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garrison

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben kek gibi inscriptionla kasıyorum parayı. Anca 70k yapabildim exp. başından beri.

Bir haftadır tatildeydim iyice düşmüş card fiyatları. 2. karakteri de kasıp 2x salvage yardla mı girişsem ne yapsam? sdf
Mesaj tarihi:
bs al, her gün bas ayrıca

altla ayrıca kasabilirsin o da topluyor, 150 tanede itemi yapar (upgrade için) transfer edersin gibi

ha binaya follower koyarsan 4 saatte bir 2 tane veriyor ayrıca, lvl 100 olacak follower BS traitli
Mesaj tarihi:
Sana dedik tek karakterle olmaz o iş diye.

İkinci bi seçenek ilk itemı ucuza ahden almak, upgradelerden birini bi karakterle diğerini ikinci karakterle atarsın. Craftın metasının bu şekilde olacağını anlayamadık oyunun başında, yoksa 3 itemın 3ü de iki kere upgradeliydi şimdi =((
Mesaj tarihi:
epicler yapılıyo 100 tane ile hangi mavi?

cok da degil meslek sahibi olanlar para yapabilsin diye yapılmıs sey iste. diger turlu binaları degistir degistir yap kendine. sonra aaa piyasa niye oldu.

crafted itemların cogu da 10k nın altına dusmusken hele hic aglancak sey de degil bu al sonra yapınca satar paranı cıkartırsın.
Mesaj tarihi:
Recipeleri aldığın vendorda bide upgrade recipe i var. Detaylarına bakarsan 630 weapon to 645, 645 weapon to 655 diye görürsün. Normal recipeler 5 tokena satılıyorsa bunlar 1 tokena satılıyor.

Aynısının armorlar için olanı da var, 640>655 ve 655>665 şeklinde.
Mesaj tarihi:
Pekli asıl soruya geleyim :P

Apexis ile gloves aldım 630
Sonra ilk LFRde 640 Gloves düştü. Sizce apexisleri bunu upgrade etmeye değer mi yoksa hiç kasmayıp yeni bir item mı alayım ayakkabı falan gibi apexis ile falan?
Mesaj tarihi:
Statlarına göre değişir o. Specine yarayan statlar apexis glovesda varsa onu al, yok dropta varsa o kalsın.

Hangi spece hangi statlar önemli noxxicten bakabilirsin. Str falan main statlar daima diğerlerinin 2-3 katı kadar önemli de, kimi durumlarda haste critin 1,5 katı kadar önemli olabiliyor mesela.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Recipeleri aldığın vendorda bide upgrade recipe i var. Detaylarına bakarsan 630 weapon to 645, 645 weapon to 655 diye görürsün. Normal recipeler 5 tokena satılıyorsa bunlar 1 tokena satılıyor.

Aynısının armorlar için olanı da var, 640>655 ve 655>665 şeklinde.

Şu tam tersi. ;))
Mesaj tarihi:
son 2 gundur warmill'de item cikmis gozukuyor ama gidip almaya calistigimda chesti, there is no loot uyarisi veriyor. boyle bi sans varmi yani %0 diye falan
simdi atlamadan siz soyleyim hemen, work order verili, 2 gundur sadece 1 tane item alabildim. work orderin tamamlanma suresi 2 GUN degil.
Mesaj tarihi:
Peki o zaman BS profu olamayanlar sadece 640 item yapabilecek kadar mı craft öğrenecekler sonrasını AHden para bayılarak mı alacaklar?
toggie said:

Absolut said:

Ya benim BS vendorda bulamadım upgrade recipe şaka gibi.
Prof olarak BS yok ondan mı acaba?

E yanii ahahaha
Mesaj tarihi:
BS itemları icin evet. Profession'ına gore craftladıgın itemları 3/3 upgrade edebilirsin. Mesela JC varsa 3/3 ring ve neck yapabilirsin ama BS yoksa sadece 1/3 bs itemı yapabilirsin. Onun da sartı small pot'a bs koymak.
  • Yeni Oluştur...