toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Sıra beklemekten sıkıldım bari baslık acayım, niye bunu kimse acmamıs. Guide: http://www.wowhead.com/guide=2456/guide-to-garrisons-in-warlords-of-draenor Calculator: http://www.wowhead.com/garrison-calc Theorycraft alalım, neler seciyosunuz/secmiyorsunuz dokulun. İlk olarak barracks geldiği için hemen kurmussunuzdur diye dusunuyorum :) Neyse ki secimler degistirilebilecek. http://wow.zamimg.com/images/guide/wod/wod-garrison.jpg http://warcraft.blizzplanet.com/wp-content/uploads/2014/07/warlords-of-draenor-beta-garrison-ui.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 daha test edemedikki ne seçtiğimizi yazabilelim buraya giren karakterden 2 gün haber alınamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 ilk queste gonderdim inegi, bakalim ne getiricek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Ben seviye 3 falan yaptım ana binamı. Herşeyi kurmaya basladim. Donanımhaber de birisi çok detaylı yazmış orayı okuyun. Garnizon Aha linki yukarda. Teraziyi şukuyalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Work orderlar 4 saatte tamamlanıyor ancak 7 siparişin tamamını aynı anda vermek mümkün. Mat sağlıyor professionlar için. Bu arada defending the garrison questi güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Bu garrisonlar account based mi yoksa her char icin ayri ayri kasmamiz mi lazim? Ve bir charda butun binalari yapabiliyormuyuz yoksa eninde sonunda bazi binalari yapamayacak miyiz? Alchemysi olan bi chari ile olmayan bi char level 3 alchemy binasi yaptiklarinda getirisi ne oluyor acaba alchemy kasmanin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Her char icin ayri garrison. Plot alani sinirli, kendi tercihine gore seciyosun binalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Lumbermill i değiştirecem galiba ben. DH daki yazı fena değil, Frostwolf Tavern daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Şöyle bir video gördüm baya yararlı http://www.youtube.com/watch?v=Lt4JJBbp66E Ben de şöyle bir şey yapmayı düşünüyorum, small plot: 2 profession binası(tannery+engineering) + salvagery medium plot: barn + lumbermill lumbermill'i de büyütme işini tamamladıktan sonra inn ya da gladiator's sanctum ile değiştirmeyi düşünüyorum. large plot: barracks + dwarven bunker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Ben de üstteki şekilde gideceğim, large plotta barracks + warmill daha fazla mission ve pve upgradeler için. Small plotlarda salvage yard bu üsttekileri destekliyor follower upgradelerini hızlandırıp arada item vererek. Diğer slotlardan birine enchanter kurdum ki BoP itemları DEleyebileyim. Öbürü de inscription binası trinket ve staff yaparsam diye. Medium plotta Barn savage blood için, lumbermill upgradeleri daha hızlı basabilmek için. Upgradeler bitince LM'yi başka bişeye çeviririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 lumberı kodum ben full macro mode. bugunde atıcam sanırım lvl 3 upg2ı sorna warmill atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 benimki şu şekilde olur sanırım. Lumber Mill'i ben de değiştiririm sonradan. http://www.wowhead.com/garrison-calc#G_apIQMBJ2E34BSNFoUBcKGBwBmKOz8D-JQ4cFGo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 lumberı oraya atma barn'ı attığın yere at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 abi çok talaş çıkıyor. garrison kirleniyor. kenarda kalsın istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 iyide bölede tezek kokusu madene iner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 ya ben gittim mal gibi lumber mill yerine arena kurdum -_-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Cuce said: iyide bölede tezek kokusu madene iner. haklısın ama oraya kurarsam da garrison girişi direk. Üst düzey adamlar geliyor mekanıma. Boklar içinden geçiremem. zaten madeni de ufak yaratıklar sardı. öldürüyorum paso ama bir türlü kurtulamadım. ilaç milaç da yok ki.. bir başka ayar çekerim belki bilemedim. Mimar filan tutarım belki ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 abi resource için daily falan yok mu ya. 2k yapamadım bir resource. sürekli göreve adam yolluyorum artık yollamıcam. lumber da dikmedim aptallığıma barn diktim deri için. onun da trap falan sorunlu sanki biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Barndan kesinlikle vazgeçmeyin ve devmalı görev verin, şu anda en kritik bina barn. Achi alıp lvl3 yapmak çok önemli. Ama önce barn mı LM mi emin olamadım, ben barn yaptım ama LM daha mantıklı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 napıyoki barn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 http://www.wowhead.com/item=118472/savage-blood#reagent-for Crafted itemların upgradeleri için kullanılıyor, çok sayıda lazım ve 50 primal spiritle satın almak harici tek kaynağı barn lvl3. Hiç bişey yapmasan da ahde para yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 sırf o yüzden barn kuracağım ben zaten. ama ilk bina olmasına gerek yok. LM daha kritik. Veya Blacksmith isen mesela The forge daha kritik. Yeni itemlar eşşek yüküyle truesteel istiyor. Anca birikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Ya abi ne yalan bir şey şu crafted item muhabbeti. 12.5 gün sürüyor tek bir item için gerekli malzemeyi üretmen, eğer pahalı metodu kullanmazsan. Pahalı metodla bakalım, 607 skill itibariyle 4+1 malzeme geliyor bir seferde, 24 saat CD. Yani 24 saat içinde toplam 13 malzeme (5+8), bu da halen 8. gün 5 lık CD tamamlandığı an itibariyle bir item i tamamlayabilmen demek. 8 GÜN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Trading postta çok iyi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 benim nagranddan sonra questler bitti. yeni quest yok hiç bir yerde. gördüğüm her görevi de yapmaya çalıştım ama kaldı böyle. questlerden resource falan geliyordu arada o da kaldı böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar