Gangren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Fazla hype'ın sonu................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Eee patladı bu ilk günden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 amazon. tüm dünyanın cloud platformu diyebileceğimiz bir konumdayken AGS'nin bu denli sunucularda s.çması çok garip geliyor bana. amazon beceremiyor bu sunucu işini ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Her oyunda da s.cıp sıvamazsın ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 new world kabuslarım canlandı daha dün gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 ben de makine basina oturdum simdi oynayacam diye. launch delayed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 bu kadar da new world launch'una benzemeseydi keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 oyun açıldı. steam kapa aç yapmanız yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 18 saat önce, Selamisahin dedi ki: En dandik founder pack (60 tl) aldım ama free'den farkı nedir, pek bi' şey yok sanırım. Anlamadim, ne oldugunu bilmediğin bi seye mi 60tl verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 (düzenlendi) Yıl olmuş 2022... Üstüne Founders pack almışız 12500 kişi bekle diyor... Ben en son 2002'de falan snnuo'da sıra bekliyordum... Şubat 12, 2022 Xaero tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 tuto kitadan ciktim. diablo done right. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 https://steamdb.info/app/1599340/graphs/ 1 milyon in game kullanıcı var (yarısı queue de sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 new worldde çıkışta 900kydı şimdi 30k, bakalım bu da aynı şekil çökecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 Hala oyuna giricem... Bu kafayla zor bunların işi... Gireyim 2 saat oynayayım diyorsun 3 saat sıra bekliyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 new world'de hadi tek bir server var, instance yok diyerek kandırdık kendimizi bi şekilde queue olayına da. lost ark tamamen instanced worldlerden oluşurken server kapasitesini arttırmamaları tamamen rezalet... new world'de yaşattıkları rezaleti tekrar yaşatıyorlar insanlara. oyun kötüye giderse tek suçlusu amazon şu an. oyun içindeyken sağ üstten channel (instance) seçip değiştirebiliyorsunuz anlık instanceyi. world boss tekrar tekrar kesebiliyorsunuz bu şekilde. bu arada oyun P2W benim gözümde. yüksek miktarda paralar vererek haftalarca kasmış bir adamın eforunu para karşılığında alabildiğiniz yöntemler var. (gear konusunu direk parayla alabiliyoruz) ama parayla alamadığı önemli bazı şeyler de var sanırım. fakat sıfır para ile de oyunun her şeyine erişmek mümkün. oynamaya devam edip zamanla göreceğiz artık etkisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 Amazon'un AWS ile sahip olduğu kapasiteyi düşününce ben hala bu kadar bekleme sırası olmasına anlam veremiyorum. Adamlar sırf Amazon Lumberyard ile engine olayına mı yatırım yapıyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 Ben Amazon'un oyun sektöründe hala ne yapmaya çalıştığını çözemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 Bak bak tweete bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 (düzenlendi) 9 saat önce, razzRaziel dedi ki: Anlamadim, ne oldugunu bilmediğin bi seye mi 60tl verdin? Haberim vardı da, çok bilgim yoktu diyeyim. Ya ben kuyruk muyruk olmasın diye fransız serverında oynuyorum. Az önce kulaklık yüzünden bi' gir çık yaptım, o dandik server bile 15k sıra veriyor. Ayıp valla Şubat 12, 2022 Selamisahin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 usa serverleri guzel hic sira yok su ana kadar. oglen ciktim bir saat sonra gireyim dedim pati serverine ama 14000 sira. o arada usa serverinde actim uc dort kere girdim ciktim kafama gore hic sira cikmadi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 sorceress build arıyorum ama bulamıyorum. bilale anlatır gibi "aha bu pointi buna verecen" diyen build var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 Mokoko diye server var. sırf isminden dolayı burada başlıyorum. yani başlamaya çalışıyorum 8500 den kapı açtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 launch vakti oynamamak lazım hiç bir oyunu ya... Alıntı All servers in the Central Europe region will be brought down for maintenance at 11PM PT on February 12 (2AM ET, 7AM UTC, 8AM CET on February 13). Downtime is expected to last approximately 3 hours, and we will provide an update when servers are back online. kendi bacağımıza sıkıp duruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 usa acik usa kapsite sorunu yok usa sira yok amazon usa sirketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar