-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 bu 60tl'ye bronze paketi almak lazım mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 chash shop'da 1 aylık premium var. onun için alınabilirnir ama daha çok end game'de çok işe yarıcak gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Çok sonra gelecek endgame kontenti. Oyun Korede çok ileride burası bayaaaaa bi geriden takip edecek. Umarım hızlı hızlı çıkartırlar ve bir an önce yetişir Koreye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Kadan serverında toplanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 On 14.01.2022 at 13:55, Creus dedi ki: Çok sonra gelecek endgame kontenti. Oyun Korede çok ileride burası bayaaaaa bi geriden takip edecek. Umarım hızlı hızlı çıkartırlar ve bir an önce yetişir Koreye şu beni de çok tedirgin ediyor aslında ya. oyun korede asıl 2.0 update'inden sonra patlama yapmaya başladı muhabbetleri çok dönüyor. he bir de korelilere güvenmemek de lazım. adamlar grind mmo aşığı bir millet. belki adam olmuşlardır. tamamen amazonun yeteneğine kalıyor artık gerisi. daha iyi olma ihtimali de var korede balance ile alakalı sorunları görüp alakalı fixleri geçilmiş versiyonunu oynarız belki de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Bu oyun bana cabal ve poe karışımı gibi geliyor +high end grafiklisi gibi işte, (dur hemen gömmeyin benzerlik var işte) 2 aydır bakıyorum sürekli hypelanamadım bi türlü. denemeden de wowa token harcamak istemiyorum kendime söz verdim. hadi bakalım tren kalkıyormu şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 tren için biraz geç kaldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2022 Var mi guild bisey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 Caer Sidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Hic detay bilmeden baslicam. Acayip casual ve az oynayacagim icin f2p'si beni idare eder herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 premium packlerin ne işe yaradığını hala bilmiyoruz. oyun çıkınca öğreneceğiz tam olarak. şu an free ile paralı arasında hiç fark gözükmüyor. (3 günlük head start dışında) preload başladı bu arada 43gb gözüküyor bende. yarın akşam saat 8 de de headstart başlayacak. girip çok zorlamadan oynayacağım ben de günde 1-2 saatimi alsa yeter de artar bile. poe'ye özellikle başlamadım bu sezon buna vakit ayırırım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Su videoda anlatiyo premium packleri. Auto loot direk ikna etti beni zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 (düzenlendi) oyun beleş mi hı beleş mi aldınız vıyy?? edit: kore işi çin işi, beleş olsa oynamam baktımda az asdasf Şubat 7, 2022 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 (düzenlendi) oyun sizin mi kira mi? Şubat 7, 2022 Valvyn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2022 Benim oynamamam için kore işi çin olması olması yeterli. Lan oyunu izlerken bile kör oluyordum oynarsam kesin kör olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2022 server ne seçtiniz? zinner güzel duruyor ismi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2022 pati thirain'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2022 ben de thirain'e girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2022 İsimleri yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2022 pet için founder almaya gerek yokmuş. ilk questlerde pet/binet veriyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Unutmayın... https://gaming.amazon.com/loot/lostark?ingress=amzn&ref_=SM_LAS01_P1_CRWN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 fgkd prime'daki çevirmen google translate terk; Lost Ark 11 Şubat 2022'de fırlatılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 FIRLAT PANPA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 bende çıkıyor yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 bana sert girmiş dsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar