benjani Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Bir Ankara macerası, 26 Aralık'ta sinemalarda. http://www.youtube.com/watch?v=k_gNzLCPoKo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 izlemedim ali sunal varsa 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 İzlenmez, sevmiyorum bu ali'nin yaptığı filmleri. Hep bir zorlama, hep bir yapmacıklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 bu ne lan bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 iyice dibe battigimiz bi zaman streamleriz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Ankara'nın da ne ekmeği çıktı be Behzat Ç.'den sonra ye ye bitmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ööf leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 kullanılan lensten kadraja kadar plandan filtreye kadar kalitesizlik akıyor ya. bıktım skeç filmlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=cj6Z-NYpYw4 bu daha komik sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 skec filmi olmus ya cidden, bide o kadar dolmus sahnesi var kesin, piston assagi indi muhabbetini emdirmislerdir dedim, fragmana koymamislar enteresan sdfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 o değil de bundan 10-15 sene önce böyle boktan komedi filmleri yaptıklarında "yauv ilk önce böyle filmler çekilip insanlar gelecek ki sinema sektörümüz gelişsin" denilirdi. 10 sene geçti değişen bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 goldbären said: kullanılan lensten kadraja kadar plandan filtreye kadar kalitesizlik akıyor ya. bıktım skeç filmlerden. ya he sayın şişko profesyonel yönetmen bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 bizim oralarda göte göt denir. mesela panzehir izledim. film baştan sona klişe ama acayip bir çaba var. plandan kadraja oturup üzerinde çalışmış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/002/085/Kornheiser_Why.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Serbest çağrışım: http://www.youtube.com/watch?v=WY_3uxzkoV4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 ahmetalttan said: o değil de bundan 10-15 sene önce böyle boktan komedi filmleri yaptıklarında "yauv ilk önce böyle filmler çekilip insanlar gelecek ki sinema sektörümüz gelişsin" denilirdi. 10 sene geçti değişen bişey yok. hahuaeheau abi hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Bu ne abi Speed'in dolmuşlusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar