Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böyle bir şehirde nasıl yaşıyorsunuz?

Anhora

Öne çıkan mesajlar

KidLazer said:

ginaly said:

ben düğün yapacak olsam hayatta türkiyede bu zahmete girmem.
bir gün oturup hesapladık,
istanbulda 200 kişilik yemekli düğün bütçesi ile romada falan konsoloslukta 70 kişilik düğün yapabiliyorsun.

almanyadayım. burada mitfahr diye bi sistem var bi keresinde bi çifte denk geldim. çok cana yakındılar anlattılar. yeni evlenmişler düğüne 50 kişi davet etmişler. tüm masraflar dahil (resmi nikah + kokteyl + vs..) 2500 euro ödemişler. ayrıca düğün tarihi bir kalede olmuş hakkaten resimleri gördüm bildiğin kale. günlük kirası 70 euro. kafayı yersin.

mis.
lanet olsun delta sandalyelere, 7 katlı düğün pastalarına ve elektro saza.
Sosyal ağlarda paylaş

şundan arabanın kapı ceplerine 1 2 tane istifle
http://www.bibergazi.gen.tr/images/bibergazi1.jpg

koltuk altında ve bagajda sağlam bir beyzbol sopası
http://www.pinigo.com/content/images/thumbs/0008918_beyzbol-sopasi-61cm.jpeg

ha deliysen polis çevirdğinde renk vermezsen koltuk altı veya direksiyon altı pedalların oraya şunu istifle kuru sıkı tabiiki
http://www.merkezav.com/images/fc_Black.gif

bu veletlerde kesin bıçak vardır biber spreyi sıkarsan manyak gibi sallarlar beyzbol sopası burda devreye giriyor

silahıda gösterdinmi kaçarlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Belki sürücü kadındır ama yazık olmuş. Range Rover olduğu düşünülecek olursa en ufak hasarın bile maddi boyutunu düşünmek güç ama zaten o arabayı alıp binen için sorun olacağını sanmıyorum, dışarı çıkıp canını tehlikeye atmaktansa arabada kalmak en iyisi diye düşünmüş olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

istanbullular ne korkakmış ya

İstanbul is the real jungle yeğeenn, Anadolunun kanaatkar köylüsü değil itin köpeğin türlüsü var burada sdf

Ayrıca yok sopayla yok gazla dalarım diyen, ya suratına faça yer ya da baldıra bıçak. Kaybedecek şeyi olmayan madde bağımlısı ve seni zengin görüp nefret ediyor, herşeyi yapar. Silah çeksen onun dahi üstüne yürüyecek sık ak sık diyecek/diyen tipler var lan ortalıkta.
En güzeli hemen anlaşılmayacak sahte paralı zarf atacan tam trafik açılırken, sonra istedikleri kadar sövsünler arkandan.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Silah çeksen onun dahi üstüne yürüyecek sık ak sık diyecek/diyen tipler var lan ortalıkta.

gençler bunu anlamıyor işte, ateşli silahı gösterince olay bitecek zannediyorlar. gerçek psikopatlar gibi kesici/delici alet taşıyacaksın ki yeri geldiğinde piçi öldürmeden saatlerce oynayabilesin.
Sosyal ağlarda paylaş

-Crawler- said:

KidLazer said:

almanyadayım. burada mitfahr diye bi sistem var bi keresinde bi çifte denk geldim. çok cana yakındılar anlattılar. yeni evlenmişler düğüne 50 kişi davet etmişler. tüm masraflar dahil (resmi nikah + kokteyl + vs..) 2500 euro ödemişler. ayrıca düğün tarihi bir kalede olmuş hakkaten resimleri gördüm bildiğin kale. günlük kirası 70 euro. kafayı yersin.

Saatlik olmasın o? Yanlışın var sanki.

Saatlik olsa yine fark etmez, yine korkunç ucuz Türkiye'ye göre.

24 saat kiralasan 5000 tl'nin altına geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand said:

Şu tipleri çekip vuranları keşke polis alttan alsa, bir şekilde hasır altı etse de yargıya intikal etmese suçları.

bu konuda amerikadaki silahlanmayı desteklemiyor değilim. kendini müdafa etme adı altında elinde yeterli delilin varsa yaralama hatta gerekirse öldürme hakkın olmalı. devlet beni koruyamıyorsa ben kendimi koruyabilmeliyim.

@Rewendor

aynen. abim düğününü Portaxe'te yaptı. +60k tl para ödediler. her halukarda çok daha ucuz
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

Kimse sesini çıkartmıyor. Geçen gün yine denk geldi, gelin damat kılığına giren muhabirlerin çektiği bahşiş terörü haberini izledim. O kadar çok olmaya başladı ki. Sadece arabası olana da değil, biraz iyi giyimli olanlara da saldırıyorlar. Polisler de çekirdek yiyorlar.

Edit: imla

İnsanlar umursamıyor, bununla yaşamaya çalışıyor. Devlet umursamıyor, nasılsa bu kişilerden oy geliyor. Bunlar ise yaptıkları işin cezasız kaldığını gördükçe iyice azıtıyor.
Biri çıkıp tabancayla bunları öldürmedikçe bu iş düzelmez. Öldürmeye kalktığında ise vergi veren vatandaş olduğun için, polis hemen kapına dayanıp seni tutuklar. Bu adamlara ise her şey serbest.
Sosyal ağlarda paylaş

Ruhsatlı silah da legal arkadaşlar, boşuna vermiyorlar ruhsatı. Adı üstünde...

Haliyle kullanacağınız zaman işlemlerden sorumlusunuz. Oturup adamı kevgire çevirin diye vermiyorlar (ölüm kalım durumları hariç), korunma amaçlı veriyorlar.

Düğün arabası ve düğün kavramı bana mantıksız, görgüsüzce geliyor o ayrı bir konu.

Seni gasp etmeye çalışana çiçek atacak halin yok. Bir şekil korunun işte. Silah mı olur, biber gazı mı olur, yasal limitlerde çakı mı olur, savunma sanatları mı olur kişiye kalmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...