ginaly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 KidLazer said: ginaly said: ben düğün yapacak olsam hayatta türkiyede bu zahmete girmem. bir gün oturup hesapladık, istanbulda 200 kişilik yemekli düğün bütçesi ile romada falan konsoloslukta 70 kişilik düğün yapabiliyorsun. almanyadayım. burada mitfahr diye bi sistem var bi keresinde bi çifte denk geldim. çok cana yakındılar anlattılar. yeni evlenmişler düğüne 50 kişi davet etmişler. tüm masraflar dahil (resmi nikah + kokteyl + vs..) 2500 euro ödemişler. ayrıca düğün tarihi bir kalede olmuş hakkaten resimleri gördüm bildiğin kale. günlük kirası 70 euro. kafayı yersin. mis. lanet olsun delta sandalyelere, 7 katlı düğün pastalarına ve elektro saza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 angaranin baglari ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 şundan arabanın kapı ceplerine 1 2 tane istifle http://www.bibergazi.gen.tr/images/bibergazi1.jpg koltuk altında ve bagajda sağlam bir beyzbol sopası http://www.pinigo.com/content/images/thumbs/0008918_beyzbol-sopasi-61cm.jpeg ha deliysen polis çevirdğinde renk vermezsen koltuk altı veya direksiyon altı pedalların oraya şunu istifle kuru sıkı tabiiki http://www.merkezav.com/images/fc_Black.gif bu veletlerde kesin bıçak vardır biber spreyi sıkarsan manyak gibi sallarlar beyzbol sopası burda devreye giriyor silahıda gösterdinmi kaçarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Belki sürücü kadındır ama yazık olmuş. Range Rover olduğu düşünülecek olursa en ufak hasarın bile maddi boyutunu düşünmek güç ama zaten o arabayı alıp binen için sorun olacağını sanmıyorum, dışarı çıkıp canını tehlikeye atmaktansa arabada kalmak en iyisi diye düşünmüş olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Şu tipleri çekip vuranları keşke polis alttan alsa, bir şekilde hasır altı etse de yargıya intikal etmese suçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Flassh said: istanbullular ne korkakmış ya İstanbul is the real jungle yeğeenn, Anadolunun kanaatkar köylüsü değil itin köpeğin türlüsü var burada sdf Ayrıca yok sopayla yok gazla dalarım diyen, ya suratına faça yer ya da baldıra bıçak. Kaybedecek şeyi olmayan madde bağımlısı ve seni zengin görüp nefret ediyor, herşeyi yapar. Silah çeksen onun dahi üstüne yürüyecek sık ak sık diyecek/diyen tipler var lan ortalıkta. En güzeli hemen anlaşılmayacak sahte paralı zarf atacan tam trafik açılırken, sonra istedikleri kadar sövsünler arkandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Aslında bir tane şöyle araç yapıp kiralıcaksın nikah günü çiftlere, istanbulda zengin olunur direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 "Tatar Ramazan" said: Silah çeksen onun dahi üstüne yürüyecek sık ak sık diyecek/diyen tipler var lan ortalıkta. gençler bunu anlamıyor işte, ateşli silahı gösterince olay bitecek zannediyorlar. gerçek psikopatlar gibi kesici/delici alet taşıyacaksın ki yeri geldiğinde piçi öldürmeden saatlerce oynayabilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 -Crawler- said: KidLazer said: almanyadayım. burada mitfahr diye bi sistem var bi keresinde bi çifte denk geldim. çok cana yakındılar anlattılar. yeni evlenmişler düğüne 50 kişi davet etmişler. tüm masraflar dahil (resmi nikah + kokteyl + vs..) 2500 euro ödemişler. ayrıca düğün tarihi bir kalede olmuş hakkaten resimleri gördüm bildiğin kale. günlük kirası 70 euro. kafayı yersin. Saatlik olmasın o? Yanlışın var sanki. Saatlik olsa yine fark etmez, yine korkunç ucuz Türkiye'ye göre. 24 saat kiralasan 5000 tl'nin altına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Nigger_of_the_sand said: Şu tipleri çekip vuranları keşke polis alttan alsa, bir şekilde hasır altı etse de yargıya intikal etmese suçları. bu konuda amerikadaki silahlanmayı desteklemiyor değilim. kendini müdafa etme adı altında elinde yeterli delilin varsa yaralama hatta gerekirse öldürme hakkın olmalı. devlet beni koruyamıyorsa ben kendimi koruyabilmeliyim. @Rewendor aynen. abim düğününü Portaxe'te yaptı. +60k tl para ödediler. her halukarda çok daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 burada da var zaten yeterince paran varsa istedigini cekip vurabiliyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Anhora said: Kimse sesini çıkartmıyor. Geçen gün yine denk geldi, gelin damat kılığına giren muhabirlerin çektiği bahşiş terörü haberini izledim. O kadar çok olmaya başladı ki. Sadece arabası olana da değil, biraz iyi giyimli olanlara da saldırıyorlar. Polisler de çekirdek yiyorlar. Edit: imla İnsanlar umursamıyor, bununla yaşamaya çalışıyor. Devlet umursamıyor, nasılsa bu kişilerden oy geliyor. Bunlar ise yaptıkları işin cezasız kaldığını gördükçe iyice azıtıyor. Biri çıkıp tabancayla bunları öldürmedikçe bu iş düzelmez. Öldürmeye kalktığında ise vergi veren vatandaş olduğun için, polis hemen kapına dayanıp seni tutuklar. Bu adamlara ise her şey serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 türkiye'de yaşıyorsan kaderine razı olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 zipzip said: Ben nikahımda boncuk tabancası düşünüyorum. Hem eğlenirim, hem canlı hedef eğitimi olur. çocukları o boncukları teker teker... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Yivsiz tüfek araçta taşınabiliyor, tabi kutusunda falan normalde ama... Bunların durdurulması isteniyorsa her şeyi İstanbul'a doluşturup rant kovalayanların başta vurulması lazım, minionlar kendilerinden gider böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 beyzbol sopası yeter. ayakta zor duran tipler bunlar. yaklaşmadan iki sert darbeyle sakat bırakırsın zaten. ha kalabalıklarsa zaten m4 ile inmen lazım arabadan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 boş boş konuşmayın iki dakika ya. biri m4le iniyor diğeri pompalıyla asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 bütün atıp tutanlar, çocuklar arabanın üstüne çıkınca altına sıçacak tipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 demir bilye atan silahlardan vardı. o legal mi? kıvranırken açılır trafik zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Öyle bir ülkedeyiz ki düğün yapmak için adamlar silahlanma ve taktiksel planlar düşünüyorlar. Silahlanmayı ben de destekliyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Biyik said: bütün atıp tutanlar, çocuklar arabanın üstüne çıkınca altına sıçacak tipler Kişi herkesi kendi gibi bilirmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Killer said: demir bilye atan silahlardan vardı. o legal mi? kıvranırken açılır trafik zaten kalıbından utan lan aksjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Ruhsatlı silah da legal arkadaşlar, boşuna vermiyorlar ruhsatı. Adı üstünde... Haliyle kullanacağınız zaman işlemlerden sorumlusunuz. Oturup adamı kevgire çevirin diye vermiyorlar (ölüm kalım durumları hariç), korunma amaçlı veriyorlar. Düğün arabası ve düğün kavramı bana mantıksız, görgüsüzce geliyor o ayrı bir konu. Seni gasp etmeye çalışana çiçek atacak halin yok. Bir şekil korunun işte. Silah mı olur, biber gazı mı olur, yasal limitlerde çakı mı olur, savunma sanatları mı olur kişiye kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Bura Türkiye. Yolda arabana saldırdılar diye çekip adam vurursan, hapisten mektupla bağlanırsın Pati'ye, haklı bile olsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 NASI GİTÇEZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar