Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSGO Lounge #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
c9 tam mal ya, bu kadar kötü ct oynanmaz, 6-7 round ct baseden A base tutmaya çalıştılar, sayı üstünlüğü olmasına rağmen kaybettiler. meh bi daha oynamam bunlara.
Mesaj tarihi:
http://i.hizliresim.com/b27Yaj.jpg

dedim bu seferde yatarsa nip dahada oynamam ufak girdim,uzun zamandır ilk defa nip macig tuttu beyler dağılın gfsdgs (bi dahaki maça kesin yenilirler -friberg -allu bot)

fnatic-tsm,çöpler tsm e yine
Mesaj tarihi:
Spidee said:

Csgolounge bir tek bende mi patates? Herkes çok rahat bet yapıyor gibi konuşuyor da, 25 defa refreshliyorum sayfa gelsin diye.

maç sonlarında direk çöküyor site ama sitede mevcut kazandığın veya oynadığın itemler varsa onlarla tekrar oynamak kolay, direk inventoryden botlara vermeye çalışınca zor oluyor.
Mesaj tarihi:
Abi beğenmemiştim dediğin, Dust2'nin en favori takımından kan aldılar az önce. Zar zor kazandı TSM. Adamlar kendi kryptonitelarına karşı %50 win ratioya sahipler asdf.

JW'yu sokakta görsem döverim, öyle uyuz oluyorum tipine. Ama bugün CT sideda bir hareket yaptı, "Vay amk" dedim.

Long peeke rushlayan TSM'i double grenade + molotofla geri püskürttükten sonra kendi molotofunun üstünden koşup top midden adam aldı geri çekildi. Çok tatlıydı gerçekten.
Mesaj tarihi:
TSM vs. NIP

Ne dersiniz bu maça? NIP seriye devam eder mi TSM önünde de sizce?

EnVyUs'u yenen NIP bence TSM'i de geçer ama emin olamıyorum. Fikir verebilecek var mı?
  • Yeni Oluştur...