Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSGO Lounge #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 saat sonra NIP - Fnatic maçı var.

Uptade'den sonra JW başta olmak üzere hepsi kötü diyorlar. Daha ısınamadılar, zaten uptade'i çıkartan adamlardı.

Ben bayağıdır adam akıllı maç izlemiyorum. NIP'i de bayağı oldu. Allu pek oturmadı diyorlar ama zaten yıllarda 4vs5 herkese koydular. Allu'nun az katkısı olsa neyse

NIP'e 1-1.39 veriyor. Ben deniyorum sanırım kalan bütün silahlarımla asdfasd Forest, Get-Right- friberg'in oyunlarını şimdiye kadar hiçbir uptade bozamadı. Koyarlar.

Gerçi benim asıl sorum şeydi. Bu oynadıkları turnuvanın ödülü vs. ne? Ciddiyeti ne?
Mesaj tarihi:
aa immunitynin maçı varmış haberim olsa basardım.
rickeh diye bi eleman var orada baya sağlam, arada streamliyor 50-60 kişi izliyor ama seviyorum oyununu izlemesini.
Mesaj tarihi:
çok kötü oynadılar aslında,vox 2 standin ile ct de 5-10 yenikti,ona rağmen 12-5 den t side 14-13 yaptılar,balına çevirdi ımmunity maçı,bi eleman ısrarla her el başı öldü gidip b shortda şaka gibi oynuyo eleman ona rağmen kazandılar valla gözümden yaş geldi izlerken sdgsdg
Mesaj tarihi:
inferno da koydu nip, sırada cobble var. son bıraktığımda cobble'ı iyi oynuyorlardı. 2-0 olursa yolun yarısı gider asdfasd sonra cache, mirage, dust2

birini elbet nip alır.
Mesaj tarihi:
flipside, pardon simple bir eleme maçı daha alıyor.

yine çöpleri basmıştım yemeyip, neyse 5 katı geliyor yine sanırım.

bo5, 2-1 öndeler ve mirage de ct side 6-1 koyuyorlar. umarım a wild şom ağız appears olmaz.
Mesaj tarihi:
aynen :D

dün gece area51 de return de kalan as silahları kaybettim. kalan çöpleri de bari yine underdog gideyim dedim. bir de nedense çok içime sindi flipside işte

takım çok boktan aslında da cobblestone da son zamanların en iyi bireysel performansını göstermiş olabilir simple. en kritik yerde 4 killi bir oyunu vs. var oradan döndü.

13-2 bitti devre, finalde fnatic ile oynayacaklar.

gece yarısı murica maçlarında kaybetmezsem yine yarın ne varsa fnatic gömeceğim ama onlara yetmez simple da
Mesaj tarihi:
valla nazar değdirdim yine a.q

14-2'den 14-8 oldu maç. 14-2 iken simple geyiğine FF falan yaptı. O eli kaybettiler bu arada o FF yüzünden ve tek el bile alamadılar...

pii

14-11 ve eco, 14-12 olur

verdiler lan maçı oha, 14-2 den ...

gereksiz övmüşüm yine belli oldu.

edit223423: 15-11'den 15-14 oldu şimdi de...

ağlaya ağlaya getirdim maçı. 16-14, bondik efso oynadı son el sdfsda

yarın fnatic all in belli oldu.
Mesaj tarihi:
onun normali 40 civarı zaten. adam açık ara dünyanın en iyi üç oyuncusundan biri falan.

ukraynadaki bok çukuru takımlarda sürünüyor resmen. paralı takımlardan biri kapsa götürse keşke. ya da en kötü navi gitse.

eleman awp takılıyordu geçen yıl baktı olmayacak rifle geçti. onda da durdurulamıyor herif sdfsda
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

onun normali 40 civarı zaten. adam açık ara dünyanın en iyi üç oyuncusundan biri falan.

ukraynadaki bok çukuru takımlarda sürünüyor resmen. paralı takımlardan biri kapsa götürse keşke. ya da en kötü navi gitse.

eleman awp takılıyordu geçen yıl baktı olmayacak rifle geçti. onda da durdurulamıyor herif sdfsda

esl banı var lan majorlarda oynayamıyor, kim alır adfh
  • Yeni Oluştur...