Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 back into business Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 titan all in yapıyor muyuz asdf oran fazla düşükmüş, navi'ye çöpleri gömdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 all in navi yapak sgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 chroma case çıktı. Şimdi 5 TL verip açmalı mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 1 kolon sayısal oynadığını düşün 5.65 liraya tutarsa hesabı fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 ben de iki tane vardı. normalde kutu açma huyum yoktu işte iki key çaktım açtım. Birinden 3TL'lik silah düştü, diğerinden Ak-47 Cartel. Sonra gaza geldim 6 tane vanguard açtım. Hepsi çöp :( Ama Chroma açılır. Şu aralar pek zarar etme şansın yok eğer gerçekten bahtsızın önde gideni değilsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 inanma bunlar hep trap,alcan maviyi oturcan aşşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 3 TL'lik item verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 iyi vermiş. 20 kuruşluk da verebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 dün navi yi gördükten sonra, titan ın son maçları da izledikten sonra all in titan, keşke 100 200 dolarlık item olsaydıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 hediye mi ettim lan onu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 titan tecavüz etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Kennys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 bir harita apex bir harita maniac götürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 mirage izlemiştim sadece de navi rezaletti harbi, throwluyor desen övmüş olursun. Throwlasalar bu kadar rezalet olamazlardı. Titan ama oyuna aç kalmış belli ki bayağı yardırıyorlar. Bir süre kaç oran olursa olsun yüklenmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 titan yense bari okadar şey bastık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 overtime lan :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Ban olayı konusuldu mu ? IBP ucurulmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 nolmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ex-ibp idi zaten de. match fixingden her yer uçuruyo o kadrodakileri işte. maç öncesi anlaşıp oyun sattıkları belgelenmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Ben de bet yapmıştım o maça bankoydu adamlar 4 round aldılar sadece. 10.000$ kaldirmislar rakibe bet yaparak. AZK steel falan uctu hep 1 sene yasaklilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 swag'e şaşırdım ben ya, hani şike yapacak adam değildi ve net dünyanın en iyilerindendi. Demek işte insan aç gözlülüğü asdfsdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ben adamı tanımıyorum ama dediğin gibiyse aklını çelmişlerdir. birden bir sürü kişi üzerine gitmiştir bi anda oldu bittiye getirmişlerdir. gerçi swag diye nicki olan niye yapmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 swag ufak olm 16 yaşında liseli, kandırmışlardır malı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 bu arada eseadan 1 yıl ban yemiş olsalar da valve majorlardan perma ban çekmiş ve valve geri adam atmaz. yani gaming kariyerleri gg, muricada 10 tane eu kalibresine yakın adam vardı zaten yarısı ripperino asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar