Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSGO Lounge #2

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

ben çok düşündüm mouz'a girsem mi diye de bo5 falan, her şekilde ldlc'nin çok iyi oynadığı üç map gelecek falan. mantıklı gelmedi hiç, kontratlık çöp düşsün bari diyip all in yaptım ldlc'e sdfasdsd

ağır patlayacak mışım gibi bir korku sardı gerçi de bakalım. alırken hiç içime sinmedi de asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Ashes2ashes said:

Silphatos said:

olm %6 oranlı takım maç almış, throw is real asd

http://csgolounge.com/match?m=2018

steam wallet bitti, bi maça 100 küsür basmak istiyorum ama landa top eu takımı olmalı

ldlc maci var

%91 orana 100 dolar basmaya değmez riski. bi de karşısı onlinesports, kadrosu değişti dandikleşti baya ama belli olmaz hiç online almanlar
Sosyal ağlarda paylaş

uzun zamandır hiç olmadığı kadar rezil bir takıma denk geldim. 2 türk falan var, direkt team chatten baştan sonra türkçe konuşuyrolardı falan. Rush yapıp ölüyorlar, biz ölünce küfrediyorlar oynamayı bilmiyorsunuz salaklar vs. diye. Map inferno

5. elde quit çektim.

Bundan önceki 4 oyunda 2 win, 1 tie, 1 loss vardı. 3'ünde birinciydim. rage quit çektim diye mi nedir bilmiyorum direkt rütbe düşürdü...

Neyse kastırayım dedim. Yeni girdim daha rezil takım geldi. Kazandık gerçi ama arkadaş defuse ederken gelip bomba atıp tk çekip, kendisinin defuse etmesi mi dersin falan rezaletti ...

kabus gibi gün ya, oyunu aldığımdan beri kaç yıldır neden competive oynamıyordum resmen bugün bir kez daha hatırladım.

edit: O kadar sinirliyim ki buraya niye yazdım... şİmdi fark ediyorum asdfsdaf

neyse kalsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Akşama ldlc-nip finali var, ldlc dig i yenerek geldi, nip fnatic i aldı, tüm turnuva boyunca tek kaybettiğim bet te o oldu :(

şimdi akşama fntic-dig e dig bastım 5 dolares, final maçına karar veremiyorum, oranlar çok iyi ikisinin de, düşünmeden ldlc basmak istiyorum 50$ ama nip`in sağı solu belli olmuyor. Ne yapıyorsunuz siz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...