Aiko Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 şu nv'deki happy ile benim tarzım aynı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 ahahahahah adam son ana kadar sakin kalıyor, sen ? rush yapıp ilk önden ölensin her zaman lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 shox 4k atınca biri yazdı "shox killing bots warmup style" fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 http://www.twitch.tv/esl_csgo güzel maç oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 tec9 a nerf yakın. direk oyundan silinecek nerf olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 abi eco mu değil mi belli değil adamlar 5 kişi tec9larla taktak bi çıkıyorlar karşına direk biri hs ile alıyor seni, saçmalık ötesi bir silah olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 saçmalık ötesi evet, m4 yanında su tabancası gibi kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 aynen öyle abi m4 vs tec9 pozisyonlarda tec9 alıyor, cunku m4 hs one shot atamıyor sadasfas maç efsane bu arada, Murat kosava gibi işteee buuuu işteee CS buuuu diye bağırasım geliyo sadsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 izleyemiyorum maçları izleyemicemde :( içim gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 beyler bu overwatch banı yiyince steam profilinde VAC yazısı çıkmıyor di mi? oynadığımız birinin overwatch banı yediğini göremiyoruz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 yok gostermiyor OW ban yediginde. vac gibi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 çıkıyor eskiden çımmıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 vac yediğinde LAP diye suratına vuruyor ama ve profilinden hiç silinmiyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 evet. CSGO için konuşmuyorum şu an ama insurgency'de VAC banlıları turnuvaya almıyorlar mesela, yıllar önce yemiş olsa bile adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 mge de 3 kisi sadece rekt 9 la oyun kazanmistik d2 de super eglenceliydi. mid e hoplaya ziplaya cikip awper a hs atmak deli keyifli ya. nerf gelmez ins cok egleniyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 gelir abi, dengesiz silahlara acımıyor adamlar direk cakıyor nerfi. tamam cs 1.6 ya göre pistolların etkili olması güzel, ecoya düşen takım tamamen umutsuz olmuyor ama bu kadarı abartı, m4a1 den fazla damage veriyor lan silah asdafa cz de geçen ESL'de öküz gibiydi, adamlar nerfledi, şimdi sıra tec9 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: senin linkten üye oldum sana puan kazandırdım, karşılığında sen de bana faceit den oynayınca ne oluyor onu anlatabilirsin mesela :P Rasmon said: faceit teki mm le esea deki mm arasında ne fark var? en önemli fark tabii ki serverlarında 128 tick olması, attığın gidiyo yani volvo mm'e göre. başlarken server ve map veto var karşılıklı kaptanlar vetoluyor map ve servarları (ing, fransa, almanya, hollanda, uk ve swe servarları var). knife round ve uzatma var, server config turnuva ayarlarında (round süresi 1:45 mesela, volvo 2dk. c4 timer kısa falan aynı şekilde), onun dışında hacker ve troll sayısı daha düşük. tek dezavantaj küçük community olduğu için aynı rankteki adamlar arası skill farkı baya olabilir. 1-10 level var mesela, 6 level iki adam arasından belki volvoda ak-legendary kartal farkı var mesela ama bunda aynı ranke girmişler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 silahin op ligi ilk mermisinin kosuyor yada strafe yapiyor olsan da %100 accuracy de olmasi yakin ve orta mesafede. shorttan a ya yardirirarak koserken midteki adama cok kolay hs cakiyorsun sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 çok fazla oynamıyorum cs ama izlediğim kadarıyla cz'nin op olduğu dönemdeki cz ile kıyaslarsak tec9 daha op gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Terörlerde eco diyebişi kalmamış roundu verirsen bas tec9 kevlar yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Silphatos said: DRaGoN_SLaYeR said: senin linkten üye oldum sana puan kazandırdım, karşılığında sen de bana faceit den oynayınca ne oluyor onu anlatabilirsin mesela :P Rasmon said: faceit teki mm le esea deki mm arasında ne fark var? en önemli fark tabii ki serverlarında 128 tick olması, attığın gidiyo yani volvo mm'e göre. başlarken server ve map veto var karşılıklı kaptanlar vetoluyor map ve servarları (ing, fransa, almanya, hollanda, uk ve swe servarları var). knife round ve uzatma var, server config turnuva ayarlarında (round süresi 1:45 mesela, volvo 2dk. c4 timer kısa falan aynı şekilde), onun dışında hacker ve troll sayısı daha düşük. tek dezavantaj küçük community olduğu için aynı rankteki adamlar arası skill farkı baya olabilir. 1-10 level var mesela, 6 level iki adam arasından belki volvoda ak-legendary kartal farkı var mesela ama bunda aynı ranke girmişler gibi. esea > faceit faceit te hile var. her ay sonu bıcak skin ödülü için hile kullanan var fazla. hatta bizzar bi kaç arkadaşım var bu şekilde. ama ikisinde de caydırıcı cezalar yok. oyunun ortasında çıkarsan hiç birşey olmuyor nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 esea'da ilk defa proyla oynadım. dreamhack 2014 çeyrek finalist coin'i vardı. tek başına taşıdı takımı asd maçın istatistikleri http://play.esea.net/index.php?s=stats&d=match&id=4351489 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 şuan esea'da ayın üçüncüsü olan eleman bizim arkadaşın kardeşi, hatta burada falcon nickiyle takılan elemanında kardeşi işte asdfsda herif bordo bereli gibi oynuyor ake :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 benim oynadığım elemanda 4. ve 5. gözüküyor http://play.esea.net/index.php?s=stats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 oha forest oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar