Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

gelir abi, dengesiz silahlara acımıyor adamlar direk cakıyor nerfi.

tamam cs 1.6 ya göre pistolların etkili olması güzel, ecoya düşen takım tamamen umutsuz olmuyor ama bu kadarı abartı, m4a1 den fazla damage veriyor lan silah asdafa

cz de geçen ESL'de öküz gibiydi, adamlar nerfledi, şimdi sıra tec9 da
Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR said:

senin linkten üye oldum sana puan kazandırdım, karşılığında sen de bana faceit den oynayınca ne oluyor onu anlatabilirsin mesela :P

Rasmon said:

faceit teki mm le esea deki mm arasında ne fark var?

en önemli fark tabii ki serverlarında 128 tick olması, attığın gidiyo yani volvo mm'e göre. başlarken server ve map veto var karşılıklı kaptanlar vetoluyor map ve servarları (ing, fransa, almanya, hollanda, uk ve swe servarları var). knife round ve uzatma var, server config turnuva ayarlarında (round süresi 1:45 mesela, volvo 2dk. c4 timer kısa falan aynı şekilde), onun dışında hacker ve troll sayısı daha düşük. tek dezavantaj küçük community olduğu için aynı rankteki adamlar arası skill farkı baya olabilir. 1-10 level var mesela, 6 level iki adam arasından belki volvoda ak-legendary kartal farkı var mesela ama bunda aynı ranke girmişler gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

DRaGoN_SLaYeR said:

senin linkten üye oldum sana puan kazandırdım, karşılığında sen de bana faceit den oynayınca ne oluyor onu anlatabilirsin mesela :P

Rasmon said:

faceit teki mm le esea deki mm arasında ne fark var?

en önemli fark tabii ki serverlarında 128 tick olması, attığın gidiyo yani volvo mm'e göre. başlarken server ve map veto var karşılıklı kaptanlar vetoluyor map ve servarları (ing, fransa, almanya, hollanda, uk ve swe servarları var). knife round ve uzatma var, server config turnuva ayarlarında (round süresi 1:45 mesela, volvo 2dk. c4 timer kısa falan aynı şekilde), onun dışında hacker ve troll sayısı daha düşük. tek dezavantaj küçük community olduğu için aynı rankteki adamlar arası skill farkı baya olabilir. 1-10 level var mesela, 6 level iki adam arasından belki volvoda ak-legendary kartal farkı var mesela ama bunda aynı ranke girmişler gibi.

esea > faceit

faceit te hile var. her ay sonu bıcak skin ödülü için hile kullanan var fazla. hatta bizzar bi kaç arkadaşım var bu şekilde.

ama ikisinde de caydırıcı cezalar yok. oyunun ortasında çıkarsan hiç birşey olmuyor nerdeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...