k1nJo Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 aiko'nun dediği doğruysa iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 pcde hileye engel tabi ki 100% olamaz ama rahatsız edici boyuta ulaştı artık dediğim gibi valve bir yolunu bulur. senin chamur ve bu chamur aynı mı ? http://steamcommunity.com/groups/chamur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Aiko said: hayır eğer 5 kişi lobiyi doldurup girersen yanılmıyorsam rütbesi en yüksek kişiyi baz alıyor rakip ararken. rank farkı fazla olduğu zaman lobide 5 kişi olmadan maça başlayamıyorsun. 5 kisi olsanda bu ranklarla oynayamazsiniz beraber diye hatirliyorum. bizim 2 kisi rankimiz yuksekti ama inaktivitiden gozukmuyor gerisi gordugunuz gibi iste. madem boyle vereceksin karsiyi hic maca baslatma. bizim rank gozukmuyor diye go layabildik sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 abi biz 3 kişi hafta sonu girdik biri oyunu 10 dk önce almıştı ben aylardır oynamadığım için ranksizdim, öncesinde ya dual keleştim ya da tek keleştim 3. adam eskiden global'dı ama aylardır oynamadığı için o da ranksizleşmiş karşılaştığımız en düşük rank 2 keleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 5 kişi olursan LMG ile silver 1 bile girebiliyor aynı takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Inaktiflikten rank gozukmese bile gozukmeyen ranki baz aliyo. Solo girsen gozukmeyen rank neyse onun mmine gircektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 yargılandık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 ben genelde 4 silver ile giriyorum MGE iken karşısı hep nova star oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 o değil de benim en sinir olduğum şey, warmupta hiç bağlanmayan biri olursa oyun iptal oluyor ama herkes bağlanıp da hala warmup devam ederken çıkan/düşen biri olduğunda oyun iptal olmuyor. dün sırf şu olay yüzünden direk oyun kaybettik. vac authentication hatası mı ne almış herifin teki peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 2 saat önce oldu bana o tam 32 dakika marquis haritasını bekledim 5vs4 kaldık maç iptal oldu ben de feci sövdüm adama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 ah marquis ah rank düşmeme sebep olan map 3 kere üst üste yenildim görev yapcam diye,bide son oyunu 1 round kalmış görevin bitmesine,takımdaki herkes cıktı oyundan herifler wh aim taklıyolar diye sdgsg adamlara yalvardım bi el verin lan görev biticek diye,acıdılar dsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Oyle maplere giren hakettigini bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 3 centlik skin için değer mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 rank çıkılır yine ya skin sağ olsun :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 dsgsdgs ciklet parası aktı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 esea premium arayanlar 3 keye veya 5.4 $ a 1 aylık premium kodu satan bi eleman buldum. aracı olabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 3 key değerinde skine veriyo mu? key yok ama milyorlarca skin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 7 dolar değerinde skine veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 dun asus un gsync monitorunden aldim. hayal kirikligi. 144 fps uzerinde her durumda sabit verebilren bir sisteminiz varsa gsync aynen vsync gibi input lag yapiyor. fps si cok hizli inip cikan sistemler icin gene fena degil. 300 den bir anda 120 fps ye inip gene 300 e cikan bir sisteminiz varsa monitorunuzun tazeleme hizi uzerindeki bu rakamlar bile lag e sebebiyet verir. ama bunu gsync bir monitor almak yerine vsync kapatip fps yi konsoldan 120 ye fixleyerek halletmeyi tercih ederdim. gysnc fps si monitorunun refresh rate i altina inip cikan sistemler icin cok cok daha uygun gibi. 150 fps den bir anda 40 fps ye iniyorsaniz ve monitorunuz 60hz ise bu sizin icin bicilmis kaftan. gordugum kadariyla 144hz lik monitorde sabit hep 144uzerinde fps aliyorsaniz, gsync acikken fps limiti 130 da tutarsaniz konsoldan input lag kayboluyor. eeee onu ben zaten gsync yokken vsync kapatip kendim de yapabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 cs go disindaki oyunlarda cok memnunum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 60 Hz monitör 30-150 dalgalı fps akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Namessar said: cs go disindaki oyunlarda cok memnunum ama. paylaşım yapsana namessar, ben de araştırıyorum ne zamandır. inceleme falan var mı dh'de falan yazdığın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 yok. yazmadım. genelde satın alır, fikirlerimi kendime saklarım :P su anda akıcılıgım cok iyi fps dışındaki tüm oyunlarda. hic shutter, lag vs yok. ancak aynı anda işlemciyi de upgrade ettim. i7-5960x yaptım. dolayısı ile akıcılıgımın ne kadari monitor ne kadari işlemci, onu kestiremiyorum. ama dragon age inquisition vs de gysnc i kapattıgım zaman bir miktar fark algılayabiliyorum, demek ki gysnc in psikolojik etkisi dışında gerçek bir faydası var bu oyunlarda. cs go da input lagi hissettim direk. o yuzden onunla ilgili kısmı buraya yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 off işlemci de nasıl bir şeymiş öyle. vaktin olursa iki cümle karala gsync deneyiminle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Silphatos said: 60 Hz monitör 30-150 dalgalı fps akar benim gordugum kadarıyla bu tarz bir sistem icin gsync cok mantıklı oluyor. sorun, gysnc icin geforce 650ti ve uzeri ekran kartı lazım. bu ekran kartını tasıyan bir sistem de yıllardır sadece ekran kartı upgrade ederek giden 10 senelik bir kasa falan degilse nispeten cs go da 100 fps uzeri sabit goruyordur. dolayısı ile faydası bir anda kayboluyor :) notebook ları bilmiyorum. cogu notebook gunumuzde micro usb den goruntu çıkısı veriyor. uygun cevirici var mı ya da donanımsal gysnc destekliyor mu mobil nvidialar, onu bile bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar