Namessar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 GONDARCENGIZ said: http://steamcommunity.com/id/kl9kca vacman her seferinde nasil geri gelmis bu herif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 19 farkli oyun diye dusunmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 vacation veteran iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Auril said: 19 farkli oyun diye dusunmek istiyorum 19 tane source motoru kullanan oyun var midir multisi olan ve vac tarafindan izlenen? yoksa bu herif ilk tespit ile ban i yiyene kadar 19 kere mi yakalanmis acaba? bu da sistemin son kontrolu yapilana kadar cok zaman geciyor demek olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Slawn said: Namessar said: bu ara alt tierlarda hile ve smurf adedi costu gene. bu yakinlarda toplu ban falan mi geldi? öyle diyorlar. http://www.hltv.org/forum/746553-vac-ban-wave 1 ay girmeyelim low tier smurf kaynıyorsa.lan diyorum allahalla bi bana mi oyle geldi diye son girdigim 10 oyundan 5 inde ariza adamlar vardi, birinde herifin biri tum oyun p250 ile oynayip %100'e yakin hs oraniyla 60 kill yapti. karsi takimdaydi tabii. smurftur dedik gectik de herif bir el awp aldi eline 2 kisiyi bye cross ederken smoketan vurdu oyle emin olduk dsf dust 2 bu arada tabii ki. birakicam artik su mapi bi inferno bi bu butun hileciler dolusuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Namessar said: Auril said: 19 farkli oyun diye dusunmek istiyorum 19 tane source motoru kullanan oyun var midir multisi olan ve vac tarafindan izlenen? yoksa bu herif ilk tespit ile ban i yiyene kadar 19 kere mi yakalanmis acaba? bu da sistemin son kontrolu yapilana kadar cok zaman geciyor demek olurdu. profilinde banned everywhere, target 20 ban falan gibi bişeyler yazıyor ( üşendim tekrar bakmaya ) 140küsür oyunu var adamın 19 ayrı yerden ban yemiş sanırım ( işallah öledir 19 ban yiyip aynı oyunda barınmıyordur ) bide vacban yiyince vac secur olan her serverden zaten banlanmıyor musun ? her oyun için ayrı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 source ta vac ban yemis ve su anda ayni steam hesabiyla cs go oynayan friend listimde adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 o zaman 19 ayrı yerden yemiş işte lol bu aralar mm den uzak durmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Claiborne said: o adamın 3dmax managementla bi alakası varmış sanırım şu vac da 3dmax manager ldlc ex manager eheuhue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Ben bıraktım artık komple ya, akşamları zaten giremiyorum öğlen tek başıma girince de ya karşıya hileci geliyo ya takıma Ultimate Aptallar dolaşıyor Eagle Sheriff falan oluyorlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 hile olmayan online oyun kalmadı gibi eski offline oyunlara dönücez herhalde yakında çare yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Diablo oynuyorum ben baya ameleye bağladım kafam rahat en azından başkaları Bot falan kullanıyorsa da bana zararı yok en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 bot kurup seyrediyodum ben diablo yu en son seyretmesi çok zevkli al popcorn kola cips bira ne istiyorsan dizi gibi seyret :D sonra gram oynama isteği kalmadı blizzorta günahımı vermem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 şu bot izleme olayını yapan benim de arklar vardı ya, oynamaktan daha zevkli diyorlardı asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Auril said: hile olmayan online oyun kalmadı gibi eski offline oyunlara dönücez herhalde yakında çare yok http://media.tumblr.com/72627ed59ef1e52de6cd517028f371db/tumblr_inline_njshm7Uq9Y1qgy7y3.jpg Auril said: bot kurup seyrediyodum ben diablo yu en son seyretmesi çok zevkli http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/060/541/1279653313806.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Bot kurmanın kasmanın hiç bir anlamı yok Diablo da, hatta sözüm meclisten dışarı aptallık bence. Abi oyunun bütün amacı zaten o farm ve progress, e sen bunu bota yaptırınca ne kalıyor ki geri t6da 5 packi birlikte kesip kendini tatmin etmek mi? Meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 hileye çözüm gelir yakında. Cs kantır olalı bu kadar çok oyuncuya sahip olmadı valve elbet bir yolunu bulur... 3-4 sene içersinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 esea cilent gelsin aga en kötüsü %50 azalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Liebe said: Bot kurmanın kasmanın hiç bir anlamı yok Diablo da, hatta sözüm meclisten dışarı aptallık bence. Abi oyunun bütün amacı zaten o farm ve progress, e sen bunu bota yaptırınca ne kalıyor ki geri t6da 5 packi birlikte kesip kendini tatmin etmek mi? Meh ben bot kurduğum vakit rmah vardı hala 7/24 çalışıyordu bot, arada teamviever la cepten girip stash boşaltıp tekrar kuruyordum rmah a yüzlerce dolar vericeğime bota 20-30$ veriyodun parasını kendi çıkarıyor hatta kara geçiriyordu seni rmah kalktığından beri elimi bile sürmedim diablo ya hatta rmah dan dönen itemlara bile bakmadım hepsi mailde kaybolup gitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 cs:go ya odaklanmak adam gibi sinirsiz stressiz oynamak istiyorsanız ESEA tek çözüm zaten şuan. Diğer türlü 10 sene öncesi neyse gene öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 yeni stickerlar yara bandı gibi olmuş lan dfjhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 128 takımlık turnuva yapmıştım zamanında onu buldum peheeey 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 OsManiaC said: 3-4 sene içersinde lel abi benim yaş 36 cs ye 1.0 la basladım, anet sunucularında chamur clanında adminlik yaptım uzun yıllar, hile o zamanda vardı gunde 15 kişi banlıyordum sunuculardan, simdi de var ve hep varolacak.. Bu arada nickim chamur pascha idi bilen bilir hehe Bide cafenette 32 kişilik serverda oynayanlar varmıydıki burda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 chamur, pascha bu sizde gelenek mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar