Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Auril said:

19 farkli oyun diye dusunmek istiyorum

19 tane source motoru kullanan oyun var midir multisi olan ve vac tarafindan izlenen? yoksa bu herif ilk tespit ile ban i yiyene kadar 19 kere mi yakalanmis acaba? bu da sistemin son kontrolu yapilana kadar cok zaman geciyor demek olurdu.
Mesaj tarihi:
Slawn said:

Namessar said:

bu ara alt tierlarda hile ve smurf adedi costu gene. bu yakinlarda toplu ban falan mi geldi?

öyle diyorlar.
http://www.hltv.org/forum/746553-vac-ban-wave
1 ay girmeyelim low tier smurf kaynıyorsa.
lan diyorum allahalla bi bana mi oyle geldi diye

son girdigim 10 oyundan 5 inde ariza adamlar vardi, birinde herifin biri tum oyun p250 ile oynayip %100'e yakin hs oraniyla 60 kill yapti. karsi takimdaydi tabii. smurftur dedik gectik de herif bir el awp aldi eline 2 kisiyi bye cross ederken smoketan vurdu oyle emin olduk dsf

dust 2 bu arada tabii ki. birakicam artik su mapi bi inferno bi bu butun hileciler dolusuyor
Mesaj tarihi:
Namessar said:

Auril said:

19 farkli oyun diye dusunmek istiyorum

19 tane source motoru kullanan oyun var midir multisi olan ve vac tarafindan izlenen? yoksa bu herif ilk tespit ile ban i yiyene kadar 19 kere mi yakalanmis acaba? bu da sistemin son kontrolu yapilana kadar cok zaman geciyor demek olurdu.

profilinde banned everywhere, target 20 ban falan gibi bişeyler yazıyor ( üşendim tekrar bakmaya )
140küsür oyunu var adamın
19 ayrı yerden ban yemiş sanırım ( işallah öledir 19 ban yiyip aynı oyunda barınmıyordur )

bide vacban yiyince vac secur olan her serverden zaten banlanmıyor musun ? her oyun için ayrı mı ?
Mesaj tarihi:
Ben bıraktım artık komple ya, akşamları zaten giremiyorum öğlen tek başıma girince de ya karşıya hileci geliyo ya takıma Ultimate Aptallar dolaşıyor Eagle Sheriff falan oluyorlar genelde.
Mesaj tarihi:
bot kurup seyrediyodum ben diablo yu en son
seyretmesi çok zevkli al popcorn kola cips bira ne istiyorsan dizi gibi seyret :D

sonra gram oynama isteği kalmadı

blizzorta günahımı vermem artık
Mesaj tarihi:
Auril said:

hile olmayan online oyun kalmadı gibi
eski offline oyunlara dönücez herhalde yakında çare yok

http://media.tumblr.com/72627ed59ef1e52de6cd517028f371db/tumblr_inline_njshm7Uq9Y1qgy7y3.jpg
Auril said:

bot kurup seyrediyodum ben diablo yu en son
seyretmesi çok zevkli

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/060/541/1279653313806.jpg
Mesaj tarihi:
Bot kurmanın kasmanın hiç bir anlamı yok Diablo da, hatta sözüm meclisten dışarı aptallık bence. Abi oyunun bütün amacı zaten o farm ve progress, e sen bunu bota yaptırınca ne kalıyor ki geri t6da 5 packi birlikte kesip kendini tatmin etmek mi? Meh
Mesaj tarihi:
Liebe said:

Bot kurmanın kasmanın hiç bir anlamı yok Diablo da, hatta sözüm meclisten dışarı aptallık bence. Abi oyunun bütün amacı zaten o farm ve progress, e sen bunu bota yaptırınca ne kalıyor ki geri t6da 5 packi birlikte kesip kendini tatmin etmek mi? Meh

ben bot kurduğum vakit rmah vardı hala
7/24 çalışıyordu bot, arada teamviever la cepten girip stash boşaltıp tekrar kuruyordum
rmah a yüzlerce dolar vericeğime bota 20-30$ veriyodun parasını kendi çıkarıyor hatta kara geçiriyordu seni
rmah kalktığından beri elimi bile sürmedim diablo ya
hatta rmah dan dönen itemlara bile bakmadım hepsi mailde kaybolup gitmiştir
Mesaj tarihi:
OsManiaC said:

3-4 sene içersinde

lel abi benim yaş 36 cs ye 1.0 la basladım, anet sunucularında chamur clanında adminlik yaptım uzun yıllar, hile o zamanda vardı gunde 15 kişi banlıyordum sunuculardan, simdi de var ve hep varolacak..

Bu arada nickim chamur pascha idi bilen bilir hehe

Bide cafenette 32 kişilik serverda oynayanlar varmıydıki burda ?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...