Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Slawn said:

Namessar said:

bu ara alt tierlarda hile ve smurf adedi costu gene. bu yakinlarda toplu ban falan mi geldi?

öyle diyorlar.
http://www.hltv.org/forum/746553-vac-ban-wave
1 ay girmeyelim low tier smurf kaynıyorsa.
lan diyorum allahalla bi bana mi oyle geldi diye

son girdigim 10 oyundan 5 inde ariza adamlar vardi, birinde herifin biri tum oyun p250 ile oynayip %100'e yakin hs oraniyla 60 kill yapti. karsi takimdaydi tabii. smurftur dedik gectik de herif bir el awp aldi eline 2 kisiyi bye cross ederken smoketan vurdu oyle emin olduk dsf

dust 2 bu arada tabii ki. birakicam artik su mapi bi inferno bi bu butun hileciler dolusuyor
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

Auril said:

19 farkli oyun diye dusunmek istiyorum

19 tane source motoru kullanan oyun var midir multisi olan ve vac tarafindan izlenen? yoksa bu herif ilk tespit ile ban i yiyene kadar 19 kere mi yakalanmis acaba? bu da sistemin son kontrolu yapilana kadar cok zaman geciyor demek olurdu.

profilinde banned everywhere, target 20 ban falan gibi bişeyler yazıyor ( üşendim tekrar bakmaya )
140küsür oyunu var adamın
19 ayrı yerden ban yemiş sanırım ( işallah öledir 19 ban yiyip aynı oyunda barınmıyordur )

bide vacban yiyince vac secur olan her serverden zaten banlanmıyor musun ? her oyun için ayrı mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Auril said:

hile olmayan online oyun kalmadı gibi
eski offline oyunlara dönücez herhalde yakında çare yok

http://media.tumblr.com/72627ed59ef1e52de6cd517028f371db/tumblr_inline_njshm7Uq9Y1qgy7y3.jpg
Auril said:

bot kurup seyrediyodum ben diablo yu en son
seyretmesi çok zevkli

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/060/541/1279653313806.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Bot kurmanın kasmanın hiç bir anlamı yok Diablo da, hatta sözüm meclisten dışarı aptallık bence. Abi oyunun bütün amacı zaten o farm ve progress, e sen bunu bota yaptırınca ne kalıyor ki geri t6da 5 packi birlikte kesip kendini tatmin etmek mi? Meh

ben bot kurduğum vakit rmah vardı hala
7/24 çalışıyordu bot, arada teamviever la cepten girip stash boşaltıp tekrar kuruyordum
rmah a yüzlerce dolar vericeğime bota 20-30$ veriyodun parasını kendi çıkarıyor hatta kara geçiriyordu seni
rmah kalktığından beri elimi bile sürmedim diablo ya
hatta rmah dan dönen itemlara bile bakmadım hepsi mailde kaybolup gitmiştir
Sosyal ağlarda paylaş

OsManiaC said:

3-4 sene içersinde

lel abi benim yaş 36 cs ye 1.0 la basladım, anet sunucularında chamur clanında adminlik yaptım uzun yıllar, hile o zamanda vardı gunde 15 kişi banlıyordum sunuculardan, simdi de var ve hep varolacak..

Bu arada nickim chamur pascha idi bilen bilir hehe

Bide cafenette 32 kişilik serverda oynayanlar varmıydıki burda ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...