Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

ahah şu tip http://steamcommunity.com/id/NYGGA_PLZ/ ve 3 arkadaşıyla aynı takıma düştüm bugün akşam. hacki açmış diğer 3'ünü boostluyordu itin evladı. adamları bi de görseniz, inkâr etme falan da yok karşıya direk surrender çekin hehe kafasındalardı. bi de karşıda 5 türk vardı efendi gibilerdi baya, üzülmüştüm iyice.
unutmadan şuraya yazıyım da 1-2 report da siz atın diyecektim ki vac yemiş bile.
yalnız benim win düşmemiş nedense. belki sadece mmr düşüyordur, neyse.

Liebe said:

oyun açılırken donuyordu bende çok sık, sen de öyle bi şey söylemiştin sanırım.
hala öyleyse game cache'i verifyla. 6,5 kb'lık bi dosyam mı eksikmiş ya da bozuk muymuş neyse onu indirdi, düzeldi gibi şuan.

edit: peh ya yanlış alarm sanırım sdf. 20 kere falan arka arkaya donduktan sonra yapmıştım işe yaramış gibiydi de birkaç kez sorunsuz açılıştan sonra yine dondu lel. neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün 3 şerif 2 kartal 4 maç yaptık. 2 maç arka arkaya hacker geldi. Adam oyunu sırtı dönük oynadı. Takım olarak giriyorlar yada 2 kişi giriyorlar. Atılamıyorda adam. Diğer oyuncularda oh boostlanıyoruz diyor bir yandan :S

Maçlardan birinde ben diğerin de başka bir arkadaş quit atıp abandon ettikte surrend edip diğer maça girdik. İki hack'te infernoda denk geldi.

Ne anlıyorlar böyle oyundan nasıl zevk alıyorlar anlamış değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...