Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 payback Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 1. rounddan sonra alsaydın resmi daha anlamlı olurdu sdafasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 bombayla birini bala patlatmöasa daha 0-16 17 olacatı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 HAHAHAHHAH ulan ben sonradan toplamıştım en azından ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 ahaha leş kargalarına bak. takım olarak kötüydük bende uğraşmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 "AAAAAAAAAAAAAAAA BU SEFER B'Yİ DÜŞÜRECEM BANA BIRAKIN" x12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Community serverlarda aim mapler güzelmiş. Fakat server browserdakilere hep 100+ pingle giriyorum. Bildiğiniz TR içi ya da düşük pingli serverlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HatoriKenji Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Yeni bir Ninja beyler yine mirage yine "bilo" klasiği https://www.youtube.com/watch?v=yGWr0hbmFaQ&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 adam kendine ejderli keleş alacak parayı bulmuş fakat bir göz muayesine gitmeye çekinmiş, yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HatoriKenji Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Silphatos said: adam kendine ejderli keleş alacak parayı bulmuş fakat bir göz muayesine gitmeye çekinmiş, yazık asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 ahah şu tip http://steamcommunity.com/id/NYGGA_PLZ/ ve 3 arkadaşıyla aynı takıma düştüm bugün akşam. hacki açmış diğer 3'ünü boostluyordu itin evladı. adamları bi de görseniz, inkâr etme falan da yok karşıya direk surrender çekin hehe kafasındalardı. bi de karşıda 5 türk vardı efendi gibilerdi baya, üzülmüştüm iyice. unutmadan şuraya yazıyım da 1-2 report da siz atın diyecektim ki vac yemiş bile. yalnız benim win düşmemiş nedense. belki sadece mmr düşüyordur, neyse. Liebe said: oyun açılırken donuyordu bende çok sık, sen de öyle bi şey söylemiştin sanırım. hala öyleyse game cache'i verifyla. 6,5 kb'lık bi dosyam mı eksikmiş ya da bozuk muymuş neyse onu indirdi, düzeldi gibi şuan. edit: peh ya yanlış alarm sanırım sdf. 20 kere falan arka arkaya donduktan sonra yapmıştım işe yaramış gibiydi de birkaç kez sorunsuz açılıştan sonra yine dondu lel. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 ARKADAŞ! Legandary Eagle Master dan düştüm Distinguished Master Guardian a sadece 12 oyunda! 12 oyunda! 2 Rank düştüm ya... Abi sokam bu hileci tiplere ya Ranklerine göre oynamio aga adamlar kafayı yiyecem ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 sen kendin hile ile cıkmadın mı oraya zaten 12421512. hesabın ile, dert etme, tekrar düşene kadar banı yersin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 CSGO Main accountum bu ya ne iğrelti bi adamsın lan sen Nefret etme bukadar hayatın için iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 hack kullanmakla övünen adama saygı duyup baklava falan mı ikram etmeliydim dsafas lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=fjvNMhRt4NI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 karnıma ağrılar girdi ya ahahahsdfsdkfjsşldkghsşdjghsdgsdgjhsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 AHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 1 dislike gaben ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 applev0dka said: hack kullanmakla övünen adama saygı duyup baklava falan mı ikram etmeliydim dsafas lel hayal dünyanda yaşamaya devam et haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 ahahaahahah video 2 dakikada cs nin gerçek yüzü rsmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 adam gülüyo mu ölüyo mu belli değil lanasdf editör sen de çık ulan bu konudan pis hexer, senin hesaplar tatile çıkarken adam parasını verip private hexle vurmuş kafana işte bi de bıdı bıdı yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HatoriKenji Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Dün 3 şerif 2 kartal 4 maç yaptık. 2 maç arka arkaya hacker geldi. Adam oyunu sırtı dönük oynadı. Takım olarak giriyorlar yada 2 kişi giriyorlar. Atılamıyorda adam. Diğer oyuncularda oh boostlanıyoruz diyor bir yandan :S Maçlardan birinde ben diğerin de başka bir arkadaş quit atıp abandon ettikte surrend edip diğer maça girdik. İki hack'te infernoda denk geldi. Ne anlıyorlar böyle oyundan nasıl zevk alıyorlar anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 işsizlik ve yeteneksizlik birleşince ortaya çıkan bi eğlence türü işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar