k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 bana göre cache ~ mirage > d2 ~ nuke > inf ~ overpass > cobble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 overpass ct mapiydi işte şimdi T mapi oldu gibi bir şey asfasd uzundan girmek bayağı kolay düzgün taktikle, gerçi tutması zor bombaları sallamadıysa CT'ler ama genelde bomba kurulduktan sonra GG zaten. Saçma sapan bir map ya, hiçbir şekilde kurtarılamaz orası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 facade var mesela operationla gelen, overpass-inf-cobble üçlüsünden daha iyi bi map. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 suan map poolda 7 tane map var bunları sıralamak gerekirse, oynayış ve taktik çeşitlilik açısından mirage-cache-inferno-nuke-dust2-overpass-cobble ayrıca hack konusuna gelecek olursak, burda bile itiraf eden oldu, bilmem kac yüz saat kullandım ban yemedim, 1-2 bilerek ölüyorum, o açıya bakmıyorum bunu görünce overwatch'da ban gelmiyor diye. hani adam açıyı kontrol eder saygı duyarım, pro gamerler bile max %60 falan headshot ile oynarken, keleş seviyesinde % 94 headshot ile oynayan adamı kimse hack degil diye savunmasın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 mirage her izleyişimde farklı bir taktik görüyorum. mesela geçen gördüğüm; B gitmek için connector ve balkonu smokelaman gerek, sonra short ve evden giriosun CT'ler de rotate ediyor. adamlar 3 kişi A pit bekledi, 2 kişi 2 smoke ile eve gitti, B evden balkon ve connector kapatıp underpasse atlayıp A'ya gitti, bu arada A'da bekleyen 3 kişi site'a girdi, roundu alamadılar ama, taktik inanılmaz yaratıcıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 mirage'da geçenlerde görmüştüm baya güldürdü. T tarafında ilk round, decoy alıyor herkes A'ya biraz gidip 1 decoy atıyor, sonra mid'e dönüyor, bir decoy daha, connector'e 1 decoy, alt tünele giriyor oraya bi decoy B tarafına 1 decoy, sonra bıçakları çekip yardırarak alt tünelden t base sonra tekrar A. Bomboş oluyor A öyle ahah roundu kazanamadık gerçi de a'ya girdik kimse yoktu kurduk bombayı sonra savunamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 oynanış ve taktik çeşitlilik açısından inferno, dust2 ve nuke'den daha üstün olamaz kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 nuke'de hiç bir şey yokki 3 tane şey var yapacagi T'lerin. d2 de aynı, short git CT kapa, longdan CT kapat, flashları at A ya gir. midden Ct kapat, üst tunelden flash cık, mid to B yap. dust 2 oyundaki en basit taktikleri olan map. nuke en zoru ama çeşitlilik yok. inferno öyle degil yollar ne kadar fazla olursa, yapılacak oyunlar o kadar çeşitli oluyor. mirage'da sanırım fnatic yaptı hatırlamıyorum. A'ya smoke oyunu yapacaktı karsı takım, hani yukardan 3 tane smoke atıyorsun, site'ı ortadan 2ye bölüp bombayı pit e yakın kuruyorsun falan, nasıl bir info aldılar o an bilmiyorum, B'den biri mi pushladı, yukardan 3 tane bomba attılar 2 kişiyi aldılar 1 kişi 10 kusur can kaldı direk 15 saniyede. böyle değişik şeyler oluyor hep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 ne kadar çok pass ve yol varsa o kadar çok çeşitliliği arttırır. d2 inferno nuke leş mapler herkes artık her yeri biliyor.d2 de iyi ses dinleyen adam gözleri kapalı nereden ne geleceğğini çok rahat söyleyebiliyor. mirage 1 tık altında kalıyor bunların leşlik bakımından ama sadece 1 tık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 inferno zaten taktik açıdan overpass'tan bile kötü, yani yapacağın şeyler o kadar sınırlı ve belirli ki ama işte tam tersi oranda da takım oyunu mapi, takımdaki herkesin bir şeyler katması gerekiyor ve hata yapmaması gerekiyor. Aksi takdir de takım oyununu daha iyi ortaya koyanlar bir anda koyup geçebiliyor. LDLC veya NIP'in en iyi oynadığı maplerden biri inferno, resmen yenilmez gibi bir şeyler bu özellikleriyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 o sıralamayı yaparken hem taktik çeşitlilik, hem oynayışı koydum zaten. overpass ve cobbleın sonda olması düne kadar aşırı CT side map olmaları. ve bir inferno gibi, nuke gibi zorluk gerektirmiyor CT'lere tutmak için. Nuke mesela yine çok farklı şeyler denenen bir map son zamanlarda. özellikle teror outside controlu alırsa, cok eglenceli roundlar izleniyor. inferno CT tutmak göründüğü kadar basit değil, cok değişik T oynayan takımlar var, bozulana kadar HR baya iyidi mesela, şimdi simple ile markelof baska takımda gerçi. cok mind game dönen bir map. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 mind game dediğin ilk iki killi erkenden almayı başaran takım direkt yürüyor. Aim master adamı olan takımların beklenmedik galibiyet çıkarmalarının bir sebebi de bu zaten. Simple ortadan geçmeye çalışanı bile kaçırmıyordu ne bileyim banana baksa biri picklese direkt alıyordu. Round başlamadan en az bir adamı mapin bir yerinde indiriyordu zaten. Ha keza fnatic'te öyle yürüdü. JW sayesinde resmen inferno da tutunuyorlardı. https://www.youtube.com/watch?v=zargPirc380 şurada güzel örnekleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 HR'in en saglam T oyunu, s1mple mid tutarken markeloff A house zorluyor, dosia banana'da oppening arıyor mind game burda baslıyor zaten :D dosia B'yi açarsa CT'yi smokelayarak geri dönüyor, A'yı pushluyorlar, 1 tane A'dan düşürüp, yine banana ittiriyorlar falan güzel oynuyorlardı. Navi tam tersi adsafs 25 saniye kalana kadar bekleyip, smoke flash yağdurıp site'ı alıyor 5-6 saniye kala bomba kuruyor onlar da. bilmiyorum seviyorum inferno izlemeyi, güzel oyunlar oynuyorlar T'ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 işte onlar hep çeşitliliğin azlığından dolayı insanları maymuna çeviriyor biraz. halbuki her mapte bu tarz rotasyon ve fakeler yapılabilir. eğer map takımlara bunu yapmayı zorluyorsa o map'in güzelliğinden değil çirkinliğindendir. o bakımdan madem izlemeyi de işin içine katacaksın; o zaman, sıralama yaparken proları izlerken ve kendimiz pug oynarken diye ikiye ayırmamız lazım. zira bu tarz organize oyunları pugdaki randomlarla yapamadıktan sonra inferno güzel veya oynaması güzel dendiği zaman gülüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 pug random yapamazsın ama 5 kişi girince yaparsın zor bişey değil. azcık açıları bilen adamlar yapar. biz dün 5 girdik, cache eco Counter boost yaptık, eli aldık mesela, bunlara serbestlik tanıyan mapler zevkli mapler, nerden ateş edildiğini anlayana kadar 2 kişi öldü. oynarken de izlerken de en sıkıldıgım map açık ara dust2 ve cobble en zevkli mirage-cache bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 e 5 kişi girdikten sonra zevk al zaten bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Kosarak head shotlarin hepsi bal ya da hack. Zatrn oyle olmasa cift keles de takili kalmaz o adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 5 kişilik teamplayin zirvede oldugu bir oyuna solo girip de bu map kötü demeyin bir zahmet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 iyi de ben alınan zevke göre değil diğer maplerle yapılan kıyaslamayla varıyorum o sonuca. işin içine zevki sokan sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 iyi de inferno da gayet çeşitlilik var onu diyorum işte, ne kadar yol varsa ne kadar rotate yapabilirsen, ne kadar mind game oynayabilirsen o kadar çeşitli güzel map oluyor. dust 2 de bu cok az onu diyorum, inferno'da sırf A house da yapacagin şeyler bile tum dust2 den fazla, aynı sekilde mirage mid de öyle. hani pug oyunlarda bunların denenmiyor olması mapi kötü yapmaz :D pug kıyas olursa dust 2 dünyanın en kötü mapi, 10 playerden 8 tanesi awp taşıyor lel böyle oyun mu olur. smoke yok flash yok, sanırısın awp_wars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 AtlaraFisildayan said: Kosarak head shotlarin hepsi bal ya da hack. Zatrn oyle olmasa cift keles de takili kalmaz o adamlar. aga herif proda olsa koşarak hs bal... random atıyor Yani koşarak gelip zing diye durup vuruyorsa kesin produr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 geçen d2'de koşarken pencereden çıkan adama doğru bi tek atış yapıyım dedim, iskelenin altındaki teammate'e head attım. adam mıknatıs gibi çekti mermiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 çeşitliliği falan yok o kadar infernonun, d2 ve nuke'e oranla da daha az. sırf noobu hackerı vesairesi oynuyor diye map kötü olmuyor kusura bakma. mapten sıkılmış olman da onu kötü yapmıyor. ben de sıkıldım ve oynamayı çok tercih etmiyorum ama sırf bu yüzden daha kötü mapleri övmeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 season dan hiç bahsetmemişsiniz yeni diye galiba ama 10 numara bence mirage ile kapışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 o da en kötü maplerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar