Liebe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Tek oynamayın diye boşuna demiyoruz Olm o karşınıza gelen botlar var ya işte 40 frag yaptık zaaaa dediğiniz, Heh işte onların hepsi sizin takıma geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 yok abi öyle bi şey ben hep tek oynadım şimdiye kadar hiç şikayet etmedim. evet kötü oynayan adamlar geldi ama benim de kötü oynadığım oldu sizin de olmuştur. şimdi birbirimizi kandırmayalım, hep tanımadıklarımızı suçlamakla olmaz bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 applev0dka said: Bilmiyorum açıkçası, yani 10-11 yaşları civarında oldu, böyle bir gün sağ kulağımın duymadıgını fark ettim, doktorlar,tedaviler falan filan faydası olmadı. Sonra o şekilde yaşamaya alışmak zorunda oldugum için cok üstüne durup düşünmedim, neden oldu nasıl oldu diye. Benzer durumda bir oyuncu var tanidigim. nick vermeyeyim simdi, taniyan olursa diye. belki bilinmesini istemiyordur. bu nedenle kulaklik yerine cok kaliteli 2 hoparlor kullaniyor. bunlarin birini monitorun ortasina digerini oldukca oteye sola koyuyor. kulaklik kadar iyi ses duymasina engel olsa da bir taraftan gelen sesi hic duymama sorununu bu sekilde asiyor. ses ortadan gelirse sag oldugunu anliyor, bu sekilde kendisini alistirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 bu arada bende de dogustan orta kulak sorunu var. yuzde 20 sola cekiyorum bu nedenle. goz acikken bu cekme dogal olarak olmuyor, beyin kompense ediyor. ancak cok hizli yoruluyorum araba kullanma, fps oynama vs gibi aktivitelerden sonra. bu tur oyunlarda super giderken birden hizla performansim dip vurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Creus said: Abi bozuk ya yalandan FACEIT bakayım dedim geçenlerde yılan gibi akılıyor yani. 64 tick ile o kadar yalan vuruyorum ki insanları. Mirage mid awp duel'i oluyor, ilk peakte adamı 2-3kere random vurdum. yani eminim kaçırdığıma ama vurudm falan. Adam da ben t iken aynısını bana söyledi falan (MM de oluyor bunlar) sonra FACEIT baktım abi. bir kez bile yalan vurmaca/vurulmaca olmadı. Yani o kadar anlamsız geldi ki sonradan MM oynamak ama işte insani duygular o rank atlama aşkı yüzünden MM'de oyun zevkimizi resmen random hs'lere bırakıyoruz :Dabi su gercek ya pro90 ile cikip dagi tasi sprayliyorum taa ebesindeki adamin kafasina bi tane denk geliyor kesin. hani aime falan gerek yok uzak yakin sprayliyorum patir patir iniyor herkes sdaf sacma sapan headshotlarla dolu oyun. bazen adamin sight'indan ciktiktan 2 saniye sonra oluyorum falan ikimizin de pingler dusuk olmasina ragmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 k1nJo said: yok abi öyle bi şey ben hep tek oynadım şimdiye kadar hiç şikayet etmedim. evet kötü oynayan adamlar geldi ama benim de kötü oynadığım oldu sizin de olmuştur. şimdi birbirimizi kandırmayalım, hep tanımadıklarımızı suçlamakla olmaz bu işler. 3 maç iyi oynarsan 1 maç idare eder oynarsın genelde. bu iyi oynadığın maçların hepsini de kazanamazsın zaten random girdiğin adamlarla. kısır döngüden bahsediyorum bazen kötü oynasan bile yenersin bir şekilde bazen tek başına girip ne kadar süper oynasan da 40 kill de alsan maçı kazanamazsın olduğun rankta kalırsın hatta düşersin de üzerine ondan bahsediyorum amacım suçlamak değil. bildiğin adamlarla oyuna girersen en azından aşağı yukarı nolacağını bilirsin maçta, tk yemezsin, troll yemezsin falan bahsetmek istediğim şey bu. yenersin yenemezsin orası size kalmış biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 troll falan ayrı ama bot dediğin için yazdım onu. hoş, ben troll de görmedim hiç. artık ben mi şanslıyım bilmiyorum bana pek sorunlu tipler gelmiyor. hem bot gelme ihtimali kadar senden daha iyi oynayanların gelme olasılığı da var. takım girince de mesela cıvıtılabiliniyor, tanıdık olduğunuz için trip atma yaşanıyor vs. bu da bi troll'lük aslında. iki durumun da artıları ve eksileri var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 sanırım dün akşamdan sonra steam friend listim 4 kişi düşecek ahah. yeni ayıldım, sınava gidiyorum, stay classy paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 abi twitchde stream yapan adamların hepsi bıçaklarla asimovlarla dolaşırken türk streamlerinin, anasayfada ikide bir çıkan multiplayer streaminin falan elinde stock weaponlarla gezmesi ahahsfdkhsj fakirlikfuckyea.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Sektor cok kotu durumda trde adam gibi subs gift vs alamiyorlarki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 +1 toplanalım yavaş yavaş oynayacak varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 2 saate gelirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 awp le beni vurmak yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 gelirim ben alt hesapla silvercanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 toplaşırken yazın steam den ya da burdan pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Tori said: abi twitchde stream yapan adamların hepsi bıçaklarla asimovlarla dolaşırken türk streamlerinin, anasayfada ikide bir çıkan multiplayer streaminin falan elinde stock weaponlarla gezmesi ahahsfdkhsj fakirlikfuckyea.jpg itemi olanında neti kötü fiber yok etrafta,adaletini silkim dünya gsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Rasmon said: toplaşırken yazın steam den ya da burdan pm bir süre ara verdik dreag online ben onlineım nat dışarı çıktı. saat 8.5 gibi toplanalım o zamansa. cake de gelir sanırım. ashte gelicek. vurmam awpyle tamam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 lan yine silverların karşısına full keleş takım verdi gaben ayıp ya, şerefsiz de awesome game demiş ahasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 silph sence çok mu kötüyüm ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 en azından natanyalden iyisin ona nova3'ü gabe eniştesi olduğu için vermişler galiba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 lawl yok nat iyi benden baya normalde. abi bak natla giriyoruz 1 nova kalanı bizim giib silver geliyor, senle giriyoruz full keleş anlamadımki. edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 oynamadım lan başta kötü başlayınca adam gibi, biliyor bunlar beni asdfads nova 2 oldum zaten bu maçtan sonra lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 sırayla düşüyoruz nova 1 de dengeleriz komple asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 la silf son 2 maçımızda feed manyağı yaptı karşıyı, ondan önce tek başına girdiği maçta 6-25 falan oynadı izledim. bakmayın onun rütbeye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 bir de ortalama rütbeniz aynıdır büyük ihtimal, karşıda rütbesiz adam var nova var. siz de 5. adam belirsiz bir de çift keleş var yani normal karşıya gelenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar