Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

Bilmiyorum açıkçası, yani 10-11 yaşları civarında oldu, böyle bir gün sağ kulağımın duymadıgını fark ettim, doktorlar,tedaviler falan filan faydası olmadı.

Sonra o şekilde yaşamaya alışmak zorunda oldugum için cok üstüne durup düşünmedim, neden oldu nasıl oldu diye.

Benzer durumda bir oyuncu var tanidigim. nick vermeyeyim simdi, taniyan olursa diye. belki bilinmesini istemiyordur.

bu nedenle kulaklik yerine cok kaliteli 2 hoparlor kullaniyor. bunlarin birini monitorun ortasina digerini oldukca oteye sola koyuyor.

kulaklik kadar iyi ses duymasina engel olsa da bir taraftan gelen sesi hic duymama sorununu bu sekilde asiyor. ses ortadan gelirse sag oldugunu anliyor, bu sekilde kendisini alistirmis.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada bende de dogustan orta kulak sorunu var. yuzde 20 sola cekiyorum bu nedenle. goz acikken bu cekme dogal olarak olmuyor, beyin kompense ediyor. ancak cok hizli yoruluyorum araba kullanma, fps oynama vs gibi aktivitelerden sonra.

bu tur oyunlarda super giderken birden hizla performansim dip vurur.
Sosyal ağlarda paylaş

Creus said:

Abi bozuk ya yalandan FACEIT bakayım dedim geçenlerde yılan gibi akılıyor yani. 64 tick ile o kadar yalan vuruyorum ki insanları. Mirage mid awp duel'i oluyor, ilk peakte adamı 2-3kere random vurdum. yani eminim kaçırdığıma ama vurudm falan. Adam da ben t iken aynısını bana söyledi falan (MM de oluyor bunlar) sonra FACEIT baktım abi. bir kez bile yalan vurmaca/vurulmaca olmadı. Yani o kadar anlamsız geldi ki sonradan MM oynamak ama işte insani duygular o rank atlama aşkı yüzünden MM'de oyun zevkimizi resmen random hs'lere bırakıyoruz :D
abi su gercek ya

pro90 ile cikip dagi tasi sprayliyorum taa ebesindeki adamin kafasina bi tane denk geliyor kesin. hani aime falan gerek yok uzak yakin sprayliyorum patir patir iniyor herkes sdaf sacma sapan headshotlarla dolu oyun. bazen adamin sight'indan ciktiktan 2 saniye sonra oluyorum falan ikimizin de pingler dusuk olmasina ragmen.
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

yok abi öyle bi şey ben hep tek oynadım şimdiye kadar hiç şikayet etmedim.
evet kötü oynayan adamlar geldi ama benim de kötü oynadığım oldu sizin de olmuştur. şimdi birbirimizi kandırmayalım, hep tanımadıklarımızı suçlamakla olmaz bu işler.

3 maç iyi oynarsan 1 maç idare eder oynarsın genelde. bu iyi oynadığın maçların hepsini de kazanamazsın zaten random girdiğin adamlarla. kısır döngüden bahsediyorum bazen kötü oynasan bile yenersin bir şekilde bazen tek başına girip ne kadar süper oynasan da 40 kill de alsan maçı kazanamazsın olduğun rankta kalırsın hatta düşersin de üzerine ondan bahsediyorum amacım suçlamak değil. bildiğin adamlarla oyuna girersen en azından aşağı yukarı nolacağını bilirsin maçta, tk yemezsin, troll yemezsin falan bahsetmek istediğim şey bu. yenersin yenemezsin orası size kalmış biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

troll falan ayrı ama bot dediğin için yazdım onu.
hoş, ben troll de görmedim hiç. artık ben mi şanslıyım bilmiyorum bana pek sorunlu tipler gelmiyor.
hem bot gelme ihtimali kadar senden daha iyi oynayanların gelme olasılığı da var.

takım girince de mesela cıvıtılabiliniyor, tanıdık olduğunuz için trip atma yaşanıyor vs. bu da bi troll'lük aslında.
iki durumun da artıları ve eksileri var yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...