Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Abi dün 3 kere üstüste yenildim hepsi şaka gibi lan.

İlkinde iki tane herif bütün maç boyunca sövdü, shotgun dışında bir şey almadılar, afk bekleyip durdular basede falan, sonra 15. roundda friendly firedan 7şer gün ban yediler.

İkincisinde karşı takımdaki 5 elemanın da level 1 profiller, 5inin de isimler ANAL DESTROYER gibisinden naneler, 5inin de profilinde 60-70 days since VAC ban diye yazıyor. Herifler resmen nadasa bırakmış.

Üçüncüsü en bombası. Asyalı bir kız var birinin profil fotoğrafında, HEY GUYS DİD YOU LİKE MY NEW PHOTO diyor ilk roundda, sonrasında dönen cyb0run haddi hesabı yok. Biri do you stream, whats your twitch diye her round başı soruyor. Diğeri C4ü atıp its ok ill teach you how to play its ok you are new spamlıyor basede.

"Kız"ın steam profilinde BİG BOOBS, PETİTE GİRLS, KATE UPTON FANS gibisinden gruplar var, herif that is not my picture lol diyor, arkasından AKGEZEN1993#SOMA do you have a boyfriend spamlıyor falan.

http://galeri.uludagsozluk.com/9/vay-amk_82091.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

Abi dün 3 kere üstüste yenildim hepsi şaka gibi lan.

İlkinde iki tane herif bütün maç boyunca sövdü, shotgun dışında bir şey almadılar, afk bekleyip durdular basede falan, sonra 15. roundda friendly firedan 7şer gün ban yediler.

böyle bir ikiliye ben de denk geldim. abv 2 kişiler diye atamıosun da.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

benim sizde en çok kızdığım şey hemen yanınızdaki adam mermi yerken ya sizin farketmemeniz ya da farkedip de yine de hiç bir şey yapmayışınız. abi o adam orda kapışırken kerimin de hep dediği gibi hemen çıkıp çapraza alıcaksın vuramasan bile adamın kafasını karıştırıcaksın hemen bişiler deneyeceksin orda. kerim de çok kızıyor buna. bir de bir yer düşünce hemen gidip oraya yerleşmek yerine böyle arkalarda takılıp rotate edenleri vurmaya çalışmanız yarardan çok zarar getiriyor bilginize.

Aynen cikip vurucaksin apple 3-4 defa yesil yardim et dedim.

Fazla ses dinleyip fazla shift e basiyorsunuz. Adamin cross koydugu yere shiftle cikarsan cross a oturursun direk.

Ayrica infernoda dun sunu farkettim. A dan iki kisi dustu, ben b den donerken ne hikmetse bizim adamlar short tarafindan shifte basmaya baslamislar midden gecerek ct den gelicekleri kesiyorlar.

Abi manyak misiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi. ben 45 fps ile sürünürken "lan acaba adamlar daha smooth oynadığı için mi ben 1 vs 1 face 2 face durumlarda yamuluyorum acep?" diyordum da ondan.

arada oyun takılıyordu fln mesela benim bazen o takılmadan da ölüyordum fln.

gerçi bilg yenilendi yenileneli insurgency ve cod oynuyorum tabii

ama cıks, cs:go luk maya yok bende
Sosyal ağlarda paylaş

ben hipfire a ve cs:go nun atış mekaniğine alışamadım gitti. ha "train map de çalıştın mı?" derseniz, evet ama sabit hedefte sorun yok ki, hareketli hedef köşeden "ce eeeee" yaparken 1ms sürede kafana hs çekip geri girerken, ne bileyim dust shorttan pıt pıt smg ile koşarak çıkıp seni kutu ardından hs ile fln vurduğunda sorun oluo asşldksaşk

arada sizin oyunlara spectator girip izlicem ya bakim napıosunuz siz.
Sosyal ağlarda paylaş

abi o giflere videolara falan bakiyorum, direk secmece koyunca hile gibi duruyor da, ben bile nova 3 halimle bazen oyle atislar yapiyorum overwatchta gorsen kesin hile dersin ama tamamen random.

ha bu tabi oyunun hile konusunda asiri yetersiz oldugu ve ortaligin hileci kaynadigi gercegini degistirmiyor. aslinda oyunun kendisi sacma ve yetersiz de zevkli diye oynuyoruz iste. warmupta dubstep acip orta yerde dansetmesi falan baska oyunda yok boyle nuanslar maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...