Tori Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Abi dün 3 kere üstüste yenildim hepsi şaka gibi lan. İlkinde iki tane herif bütün maç boyunca sövdü, shotgun dışında bir şey almadılar, afk bekleyip durdular basede falan, sonra 15. roundda friendly firedan 7şer gün ban yediler. İkincisinde karşı takımdaki 5 elemanın da level 1 profiller, 5inin de isimler ANAL DESTROYER gibisinden naneler, 5inin de profilinde 60-70 days since VAC ban diye yazıyor. Herifler resmen nadasa bırakmış. Üçüncüsü en bombası. Asyalı bir kız var birinin profil fotoğrafında, HEY GUYS DİD YOU LİKE MY NEW PHOTO diyor ilk roundda, sonrasında dönen cyb0run haddi hesabı yok. Biri do you stream, whats your twitch diye her round başı soruyor. Diğeri C4ü atıp its ok ill teach you how to play its ok you are new spamlıyor basede. "Kız"ın steam profilinde BİG BOOBS, PETİTE GİRLS, KATE UPTON FANS gibisinden gruplar var, herif that is not my picture lol diyor, arkasından AKGEZEN1993#SOMA do you have a boyfriend spamlıyor falan. http://galeri.uludagsozluk.com/9/vay-amk_82091.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Tori said: Abi dün 3 kere üstüste yenildim hepsi şaka gibi lan. İlkinde iki tane herif bütün maç boyunca sövdü, shotgun dışında bir şey almadılar, afk bekleyip durdular basede falan, sonra 15. roundda friendly firedan 7şer gün ban yediler. böyle bir ikiliye ben de denk geldim. abv 2 kişiler diye atamıosun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Predator said: http://www.youtube.com/watch?v=cdcYUJGuE_8 ahah herifler ne güzel yapıyor ya jw asdfghjklş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 sdgsdgsdg iyi yapmış pezemenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 kaç oldu sayısını unuttum müthiş comebacklarde son 3-4 round adamımızın dc olmasının ya dc yememin. yine berabere iyi bitirdik 14-6 dan galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 clutchım sağolsun, sens düşürünce biraz adam oldu aim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Liebe said: benim sizde en çok kızdığım şey hemen yanınızdaki adam mermi yerken ya sizin farketmemeniz ya da farkedip de yine de hiç bir şey yapmayışınız. abi o adam orda kapışırken kerimin de hep dediği gibi hemen çıkıp çapraza alıcaksın vuramasan bile adamın kafasını karıştırıcaksın hemen bişiler deneyeceksin orda. kerim de çok kızıyor buna. bir de bir yer düşünce hemen gidip oraya yerleşmek yerine böyle arkalarda takılıp rotate edenleri vurmaya çalışmanız yarardan çok zarar getiriyor bilginize. Aynen cikip vurucaksin apple 3-4 defa yesil yardim et dedim. Fazla ses dinleyip fazla shift e basiyorsunuz. Adamin cross koydugu yere shiftle cikarsan cross a oturursun direk. Ayrica infernoda dun sunu farkettim. A dan iki kisi dustu, ben b den donerken ne hikmetse bizim adamlar short tarafindan shifte basmaya baslamislar midden gecerek ct den gelicekleri kesiyorlar. Abi manyak misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 alkollü cs oynamayın beyler vurulmuo dfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 http://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/2niupp/where_flusha_actually_aimed_on_dust2_with_interp/ nostaws'ın yoruma bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 7 saat kalmış fnatic maçına, kaybetseler ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 adam gif yapmis cok iyi ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 anlaşıldı. bende yetenek nova. valla kabullendim artık yapacak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 yetenek sistemle gelmiyo abi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 yok abi. ben 45 fps ile sürünürken "lan acaba adamlar daha smooth oynadığı için mi ben 1 vs 1 face 2 face durumlarda yamuluyorum acep?" diyordum da ondan. arada oyun takılıyordu fln mesela benim bazen o takılmadan da ölüyordum fln. gerçi bilg yenilendi yenileneli insurgency ve cod oynuyorum tabii ama cıks, cs:go luk maya yok bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 cs:go stressfull abi, relax oynayamıyosun pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 ben hipfire a ve cs:go nun atış mekaniğine alışamadım gitti. ha "train map de çalıştın mı?" derseniz, evet ama sabit hedefte sorun yok ki, hareketli hedef köşeden "ce eeeee" yaparken 1ms sürede kafana hs çekip geri girerken, ne bileyim dust shorttan pıt pıt smg ile koşarak çıkıp seni kutu ardından hs ile fln vurduğunda sorun oluo asşldksaşk arada sizin oyunlara spectator girip izlicem ya bakim napıosunuz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 twitche bi baktım da iki mesajdan biri VAC. csgo büyük darbe yemiş esport olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 VAC VAC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 ya birşey sorcam, bu dreamhack kutularının düşmesi için oyuna girip turnuva maçını watch yapıyoruz, başka bir şey yok dimi, düşerse düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 fnatic gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Tıtıtı http://i.imgur.com/2rB1EO1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 oyun dm ve casual maçlarda yine ranklere göre mi seçiyor oyuncuları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 he abi hatta oynamasan afk dursan bile lobbyde senin rankindeki insanlarla afk duruyorsun mesela fasdas. yok değil, casual oyunların hepsi random global eliteden silvera kadar herkes var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 DreamHack Winter - Cloud9 Hiko: "A couple of my teammates are convinced that fnatic cheat" http://www.youtube.com/watch?v=JGb48bYyj20 Turnuvadan sonra vac yağmuru başlıyomuş. Hazır olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 abi o giflere videolara falan bakiyorum, direk secmece koyunca hile gibi duruyor da, ben bile nova 3 halimle bazen oyle atislar yapiyorum overwatchta gorsen kesin hile dersin ama tamamen random. ha bu tabi oyunun hile konusunda asiri yetersiz oldugu ve ortaligin hileci kaynadigi gercegini degistirmiyor. aslinda oyunun kendisi sacma ve yetersiz de zevkli diye oynuyoruz iste. warmupta dubstep acip orta yerde dansetmesi falan baska oyunda yok boyle nuanslar maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar