Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 goldbären said: ben de her dakikamı kaydetsem benim de bütün yıllık izin içinde bitane 3-4-5 kill roundum çıkar. marifet mi? VACation kankut, is real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 abi bu nasil bir matchmaking asdfsd rank atladim bi de utanmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 bu gece sıçmış olabilir mi şerifli çift keleşli girdik karşıya gold silver ve ranksız falan verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 DRaGoN_SLaYeR said: beyler yok mu şöyle yeni başlayan silver takılan ya, tek başıma hiç olmuyo yanıma birileri lazım :? invite atsan oynayacaz panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 mm rank eşleştirmelerini bozdular düzeltecez diye, bize de full şerif karşısında ranksiz+ nova1+silver 2 falan geldi asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=TwkA_PUt9W8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 iyi iyi şişman görsün de akıllansın biraz. bok götürüyo oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 bu hediye almak için maçları twitchten izlesek oluyo dimi illa csgowatchdan izlememiz gerekmiyor yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Lectre said: DRaGoN_SLaYeR said: beyler yok mu şöyle yeni başlayan silver takılan ya, tek başıma hiç olmuyo yanıma birileri lazım :? invite atsan oynayacaz panpa. atın invite çoğu zaman oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=_hUznTEid4s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 bi ara çok ucuz yada beleş olduğundan almıştımda hiç oynamıyordum bugün bi oynayayım dedim sardı.10 yıldır cs oynamıyordum ama efsane geri döndü dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 şu da flusha v2 cross ne güzel kayıyor belli değil youtube'dan hızını düşürüp izleyin. http://www.youtube.com/watch?v=upI8NYFzhkw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 flusha yarına boşaltır inventoryi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 daha fazla banlanan çıkacağını sanmıyorum. VAC yakalayamıyor galiba zaten kqly asıl ESEA'den banlandı öyle çıktı foyası. bi de völvö iyice korkmuş olabilir itibarlarının sarsılmasından, 2-3 tane hax0r vardı gibi gösterip mevzuyu public olarak bitirip private olarak devam ettirir gibime geliyor. zaten banlansaydı önce kioshima giderdi. inventory'yi boşalttıktan sonra baktı ki dreamhack için bi sıkıntı olmadı; takımı katılabiliyor turnuvaya, hemen itemları geri koydu. neyse en azından bundan sonra gerekli önlemleri alırlarsa hile yapanlar eline alır her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 sanırım bu her zaman düşündüğüm hile sistemi. ufacık da olsa bir aim yardımı, trigger oyununuzu inanılmaz derecede öteye götürmeye yeter. ayrıca bu private hack mevzusu doğru, yazın yapan tipler vardı. 90 maç yapmıs herıf ban yememişti halen filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 fnaticte hek olmaz ya carn abileri kızar, aynı şekilde nipde de heaton sadece kızmaz ayrıca döver. isveçli pro çıkmaz bence hek kolay kolay. genelde şu ana kadar çıkanların hepsi ya alman ya fransız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 kioshima da patlasa güzel olacaktı 3 fransız takımı da gg adfgh. ama onun hek sağlam çıktı coderı iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 valla ben fnaticten tiksiniyorum. kullandıklarını da düşünüyorum yani bunun isveçli olmayla bi alakası yok bence. tamamen kişinin onuruna kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Silphatos said: fnaticte hek olmaz ya carn abileri kızar, aynı şekilde nipde de heaton sadece kızmaz ayrıca döver. isveçli pro çıkmaz bence hek kolay kolay. genelde şu ana kadar çıkanların hepsi ya alman ya fransız bu hack olayını ilk anlatan kişiler(geçtiğimiz yaz) bana ısrarla french onliners ve german onliners. hile yapanların neredeyse tamamı bunlar diyordu. niye böyle onliners falan diyordu bilmiyorum ama elemanın dediği doğru çıktı. (kendileri de kullanıyordu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 JW'nin hack olmama ihtimali yok. Bunu önceden de düşünüyorduk yani bu olaydan sonra da olmadı. Olabileceğinden çok daha iyi oynuyor, özellikle agresif AWP o kadar iyi olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 rezalet ya. tekrar bırakıyorum oyunu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 isveçliler 15 yıldır csde 1 nuamra o yüzden dedim hileleri olmaz yoksa şerefsiz varsa yapar tabii hilesini, dandik isveç takımlarında olabilir ama fnatic ve nip zor, takım arkadaşları veya organizasyon anladığı an atar zaten. bu fransızlarda alalh bilir tümü biliyordu da ses çıkarmıyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 nip'de olmaz zaten. fnatic oyuncuları da o kadar centilmen falan değil. el sıkışmama olayından ne kadar karaktersiz oldukları belli bence, her şeyi beklerim onlardan. kadro farkı var mı hatırlamıyorum ama üzüm üzüme baka baka kararır sonuçta, farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 abi flushanın şu 2 videosunda direk bi sıkıntı var, hele 2. de ekrana aniden giren adama mouseun tık diye gidip hs atması ve anında geri dönmesi... zaten hep diyorum şu adam bazı günler oyunun 1 numaralı oyuncusu gibi oynuyor bazı günler hayalet gibi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 abi bi adam zaten iyi oynadığı bi oyunda neden hile yaparki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar