AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 smg ye karsi ak spray 3 ayda gelisecek sey degil abi yapma etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Flassh said: ben ak kullanamadım için mp7 kullanıyorum hep t sideda hahah karşına çıkan zırhlıya 2-3 hs atmadığın sürece ölürsün. Keleş kullanamıyorsan p90 kullan ki bari quantity den işi götür. p90 hariç smg sadece eko/antieko roundlarında kullanılır ötekinde biraz iyi oyunculara gelince zaten bir anlamı kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 http://steamcommunity.com/profiles/76561198124523600 bonecin smurfu vacban yemiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Silphatos said: ak47'yi tutan örneği iyiymiş asdfg, demin fena taşıdım bu arada gegege http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/446206633551257376/C66C6C669FD9AAC44B7B00D329AE1CFAD6D057F4/ xenozide'ı da güvercin yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 p90 ile de biraz uzaktaki hedefi tutturmak imkansız mp7 daha net o konuda benim rankımda ki herkes salak olduğu için aim alamıyorlar zaten keleşi olsa bile heheh ben bide rush oynuyorum iyi geliyo smg tabi ki en iyisi keleş/m4 kullanmayı öğrenmek iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 AtlaraFisildayan said: smg ye karsi ak spray 3 ayda gelisecek sey degil abi yapma etme. molotof-nade double pop flash gg wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 zaten benim oynadığım ranklarda smg rush da olmuyor, tec9-armor çekenler rush yapıyor. smg rush'a karsı ne yapcaklrını silverlar dusunsun B)B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Emre333 said: olm liebe ereni bombalarken yanındaydım, hatta o kadar çok bomba attıki dur la 1 de ben atiyim dedim. ondan bulaştı işte libe suçlu bu kadar basit . şunu hatırlamıyorum ya. yok mu demosu fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 season'da olan olay mı ? B bomb site'da eren üst kattaydı agzına agzına her türlü bombayı yemişti sdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Aiko said: http://steamcommunity.com/profiles/76561198124523600 bonecin smurfu vacban yemiş :D vay nub ama 1 yıl olmuş vacation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 bonecin smurfü mü varmış? silver 1 miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 http://oddshot.tv/shot/esl-csgo-20150805111946749 tam türk aksanıyla asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 yine wh nin triggerin aimin boku çıkmış. Ban wave gelene kadar oynanmaz amk oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 bugun 1 tane geldi, 16-3 falan döve döve yendik, tek başına yetemedi cunku. madem böyle HS yüzden var git fnaticde oyna ne işin var matchmakingde kafayı cıkardığın açıdan hs atıyordu şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 3 maç attık 3ünde de 2 şer 2 şer vardı. 1 kişide wh oluyor spotlayıp inteli dağıtıyor sonra trigger ile çat çut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 supreme'de son 11 maçtan 9 unu kazandım, hala lem-supreme'ler ile oynuyorum.global'ı göremeyeceğim bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 daha ziyade local elite artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 benjani said: supreme'de son 11 maçtan 9 unu kazandım, hala lem-supreme'ler ile oynuyorum.global'ı göremeyeceğim bu gidişle. ben supremeyken 3 4 maç kazandım 1 kere yenildim sonra 8 9 galibiyetlik seri yaptım ardında 1 beraberlik 1 hileli maglubiyet 4 5 galibiyet daha aldım ama atlattırmadı gaben. şimdi son 4 5 maç kerimle agzımıza sıçtılar. bi süre kasmıcam :) ban wave gelmesi lazım heralde global kontenjanı açılsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 applev0dka said: bugun 1 tane geldi, 16-3 falan döve döve yendik, tek başına yetemedi cunku. madem böyle HS yüzden var git fnaticde oyna ne işin var matchmakingde kafayı cıkardığın açıdan hs atıyordu şerefsiz. hile olucak karşıda ve siz kazanıcaksınız he :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 trade yapılan item herhangi bir şekilde geri alınabiliyor mu ? wow gold ile skin trade yapıcam scam yeme ihtimalim ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 %101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 en son 372 gun once oynanmis coook eski bir smurfu level 3 ledim bugun. MG1 di biraktigimda, adim gibi eminim. kuzenime vermek icin yapmistim. bugun level 3 yaptim, ilk macinda MGE oldu. yani eskinin MG1 giris seviyesi rating puani ile bugun MGE oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 S-H said: trade yapılan item herhangi bir şekilde geri alınabiliyor mu ? wow gold ile skin trade yapıcam scam yeme ihtimalim ne kadar? 3 kere yaptım 1 kere scamlendim, ratio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Aiko said: benjani said: supreme'de son 11 maçtan 9 unu kazandım, hala lem-supreme'ler ile oynuyorum.global'ı göremeyeceğim bu gidişle. ben supremeyken 3 4 maç kazandım 1 kere yenildim sonra 8 9 galibiyetlik seri yaptım ardında 1 beraberlik 1 hileli maglubiyet 4 5 galibiyet daha aldım ama atlattırmadı gaben. şimdi son 4 5 maç kerimle agzımıza sıçtılar. bi süre kasmıcam :) ban wave gelmesi lazım heralde global kontenjanı açılsın :) abi gerçek globaller geldi bize işte. eskinin globalı halen global. yeni rank mevzusu harbi siktiriboktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Lectre said: S-H said: trade yapılan item herhangi bir şekilde geri alınabiliyor mu ? wow gold ile skin trade yapıcam scam yeme ihtimalim ne kadar? 3 kere yaptım 1 kere scamlendim, ratio scam nasıl yapıyorlar peki ? önce goldu mu verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar