Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Flassh said:

ben ak kullanamadım için mp7 kullanıyorum hep t sideda hahah

karşına çıkan zırhlıya 2-3 hs atmadığın sürece ölürsün. Keleş kullanamıyorsan p90 kullan ki bari quantity den işi götür. p90 hariç smg sadece eko/antieko roundlarında kullanılır ötekinde biraz iyi oyunculara gelince zaten bir anlamı kalmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

supreme'de son 11 maçtan 9 unu kazandım, hala lem-supreme'ler ile oynuyorum.global'ı göremeyeceğim bu gidişle.

ben supremeyken 3 4 maç kazandım 1 kere yenildim sonra 8 9 galibiyetlik seri yaptım ardında 1 beraberlik 1 hileli maglubiyet 4 5 galibiyet daha aldım ama atlattırmadı gaben. şimdi son 4 5 maç kerimle agzımıza sıçtılar. bi süre kasmıcam :) ban wave gelmesi lazım heralde global kontenjanı açılsın :)
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

benjani said:

supreme'de son 11 maçtan 9 unu kazandım, hala lem-supreme'ler ile oynuyorum.global'ı göremeyeceğim bu gidişle.

ben supremeyken 3 4 maç kazandım 1 kere yenildim sonra 8 9 galibiyetlik seri yaptım ardında 1 beraberlik 1 hileli maglubiyet 4 5 galibiyet daha aldım ama atlattırmadı gaben. şimdi son 4 5 maç kerimle agzımıza sıçtılar. bi süre kasmıcam :) ban wave gelmesi lazım heralde global kontenjanı açılsın :)

abi gerçek globaller geldi bize işte. eskinin globalı halen global.

yeni rank mevzusu harbi siktiriboktan
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...