Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 keşke kız olsam da benide boostlasalar ya her şey meme olmuş kahpe dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 AtlaraFisildayan said: benjani said: http://i.imgur.com/tzFo5c2.jpg işte türk erkeği, kızı boost'lamaya çalışıyorlar.10 kill fazla bile aldı, çok fark açılınca makaraya almıştı takım. şu oyunda ne kadar türk kızı gördüysem hep yüksek rankli ve full inventory li oluyor. kız takımı varmış, hepsinin fanpage'leri filan var bir de.kızları uzak tutmak lazım oyunlardan. https://www.facebook.com/vitalforceladies eren nicklere bakmadin galiba ahahaha dun o lobiden cikmistim ben, neden ciktigimi eren bilir dfsgd lan ahahahahahah bizim metinle o dallama adsıfohgıuygsdgfhfıuasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 benjani said: bir süredir oyundaki sesler bozuk çıkıyor.ayak sesi karda yürüyormuş gibi, ses dosyalarım filan mı bozuldu acaba.kulaklıktan şüphelendim ama oyun dışında normal çalışıyor.ne olabilir sorun? gecen hafta ses update i geldi. benimde 3 4 haftadır bozuk sesler kulaklıktan dolayı cızırtılı hep ama alıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 seslerde bozukluk yok özellikle yapmışlar o kara basma sesini dustta asd, kum sesiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 abi ben anlamıyorum niye bu kadar gerzekçe sistem. ulan bir saat boyunca aç gibi maç atıyosun. son 15 e 14 oluyo biz kazanıyoruz draw. ULAN UZATSANA Bİ ROUND DAHA VEYA 2 ROUND ANASINI SATAYIM. HAYIR 1 SAAT MAÇ YAPIYORUM BEN NE EX VERİYOSUN NE RANK. ABV GABEN. GERİZEKALI RUSLARIN KAHRINI ÇEKİYORUZ BİDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 onu geçtim 13-13 dust oynuyorum nedense canım çekti, longa çıktım awp ile 2 kişi zaten orada aldım 1 kişi a sitedan aldım öldüm. ulan 4v2 nasıl kaybediyorsunuz ve oradan oyun veriyorsunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 sen 1v3 nası yaptıysan onlarda öle 2v4 yapmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 http://i.imgur.com/PEmUmEA.jpg sonunda supreme, hedef global Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Fransuxa said: abi ben anlamıyorum niye bu kadar gerzekçe sistem. ulan bir saat boyunca aç gibi maç atıyosun. son 15 e 14 oluyo biz kazanıyoruz draw. ULAN UZATSANA Bİ ROUND DAHA VEYA 2 ROUND ANASINI SATAYIM. HAYIR 1 SAAT MAÇ YAPIYORUM BEN NE EX VERİYOSUN NE RANK. ABV GABEN. GERİZEKALI RUSLARIN KAHRINI ÇEKİYORUZ BİDE standart elo nun aksine burada draw a puan veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 tie da rank atladim bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 sipeyskeyk said: bone oyuna çağırdı, sonra kendi arkadaşları adamla taşak geçti diye kızdı rage quit çekti. 15-3 yenildik. TEŞEKKÜRLER BONE. ahaha geçen gün Silph darlıyordu beni, ben de neye trip atıyor diyordum bunaymış. olayı tam söyleseydin keşke. mesela takımdaki iki kişi benim arkadaş değildi, tanımıyordum hiç. oyun boyunca vıdı vıdı ettin, "yenildik bittik kaybettik" canım sıkıldı sen o kadar konuşunca. arkadaşları değil de sen taşsak geçtin :P hayır yenileceksek yeniliriz silph gibi "siz hep yeniliyorsunuz gelmem ben oyunlarınıza" diyen adam değilim de oyun boyunca moral ve keyif yerlerde olunca da hiç oynayasım gelmiyor... surrender çekersiniz diye abandon attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 yenilerek kartal olmuştum ben 2 kere eski rütbe sisteminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Bone said: sipeyskeyk said: bone oyuna çağırdı, sonra kendi arkadaşları adamla taşak geçti diye kızdı rage quit çekti. 15-3 yenildik. TEŞEKKÜRLER BONE. ahaha geçen gün Silph darlıyordu beni, ben de neye trip atıyor diyordum bunaymış. olayı tam söyleseydin keşke. mesela takımdaki iki kişi benim arkadaş değildi, tanımıyordum hiç. oyun boyunca vıdı vıdı ettin, "yenildik bittik kaybettik" canım sıkıldı sen o kadar konuşunca. arkadaşları değil de sen taşsak geçtin :P hayır yenileceksek yeniliriz silph gibi "siz hep yeniliyorsunuz gelmem ben oyunlarınıza" diyen adam değilim de oyun boyunca moral ve keyif yerlerde olunca da hiç oynayasım gelmiyor... surrender çekersiniz diye abandon attım. yenildik diye söylenmedim. 11-0 olduğu için, kasmayalım takılın işte yenildik zaten dedim. Sen smg ile dibindeki 6 hp li adamı vuramayınca aztek ve yanındakiler hayvan gibi taşak geçtiler ve o an quit çektin. Hiç surrender falan filan deme. Buradan bir sürü adamla oynuyorum sürekli, hiç kimse ay çok söylendin diye quit çekmedi bu güne kadar. Yaptığın ayıp bence, yine de sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 hacı 11-0 diyorsun ama oyunun başından beri söylendin durdun. tamam ben de farkındayım o iki elemanın hayatlarında cs açmamış tipler olduğunun ama yazıp durduğun mesajlar ve oyunu boşvermiş tavırların moralimi çok bozdu. arkadaşların dediklerini ben de hiç tanımıyorum. çıkma nedenim de surrender çekin diyeydi. madem adam gibi oynamayacaz vakit kaybetmeyelim isteyen istediği yere gitsin dedim. patide o kadar adamla oynuyorum şu kadar yakışıksız hareket yapan yok diye suçluyorsun beni de, ben de o zaman diyim patiden o kadar adamla oynadım oyun başından beri bu kadar darlayan çıkmadı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 şu muhabbetleri 2 sene önce yaşadım baya :D aynılarını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 İyi tamam ne diyim, çocuklar çok kötüydü ama. Adam ilk defa oynuyorum falan dedi yani, ister istemez sinir bozuluyor. Öpüşelim barışalım cnms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Ama her şeyi geçtim, beni oyuna çağırıyorsun ve tanıdığım tek adam sensin. Hiçbir şey demeden quit basman beni tanımadığım adamlarla bırakmam bence yakışıksız. Ne olursa olsun oyun yarım bırakılmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 bu arada casual su anda oyundan gram cakmayan wall hackci dolu. herhalde yeni surum hileler gelmis. beware. they are coming... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Aiko said: yenilerek kartal olmuştum ben 2 kere eski rütbe sisteminde. o rating tuningi yuzunden tahminimce. rutbeleri mac sonlarinda update ettigini tahmin ediyorum. herhalde ratingin artik ust rutbe icinde kaliyordu, tuning sonrasi. rating kaybetmene ragmen. yoksa elo nun mantigina aykiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 hehe tekrar nova1 oldum hehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 valve tahminimce bu rank3 bufferini ve 10 mac win yavaslatmasini kullanarak anti-cheat icin zaman kazaniyor. ortalama 1 haftada 10 win ve rank3 yapiyorlarsa 7 gunde vac update deniyorlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 daha çok bloodhound satmak için yapıyolar. bloodhound alırsan 2 görevde falan 3 level oluyosun zaten. anticheat falan hikaye yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 yok abi abartmayın 2 görevle falan 3 olunmuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 keleş oluyorum, sonraki maç saçma salak bir takım geliyor takımın iyisi olmama rağmen n4 yapıyor yine. 2 kere oldu çok uyuz oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 mokoko said: daha çok bloodhound satmak için yapıyolar. bloodhound alırsan 2 görevde falan 3 level oluyosun zaten. anticheat falan hikaye yani herkes oyle diyor ama bloodhound alinmis bir smurf levelladim az once. gordugum kadariyla casual da top frag/skor civari cekmek gorevden daha cok exp veriyor. zira gorevlerin cogu deathmatch vs. 300 exp bile verse diger tarafta tek macta zaten aliyorsun onu. casual da exp veren gorevlere varana akdar da level 3 olunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar