Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

AtlaraFisildayan said:

benjani said:

http://i.imgur.com/tzFo5c2.jpg

işte türk erkeği, kızı boost'lamaya çalışıyorlar.10 kill fazla bile aldı, çok fark açılınca makaraya almıştı takım.

şu oyunda ne kadar türk kızı gördüysem hep yüksek rankli ve full inventory li oluyor.

kız takımı varmış, hepsinin fanpage'leri filan var bir de.kızları uzak tutmak lazım oyunlardan.

https://www.facebook.com/vitalforceladies

eren nicklere bakmadin galiba ahahaha

dun o lobiden cikmistim ben, neden ciktigimi eren bilir dfsgd

lan ahahahahahah bizim metinle o dallama adsıfohgıuygsdgfhfıuasdf
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

bir süredir oyundaki sesler bozuk çıkıyor.ayak sesi karda yürüyormuş gibi, ses dosyalarım filan mı bozuldu acaba.kulaklıktan şüphelendim ama oyun dışında normal çalışıyor.ne olabilir sorun?

gecen hafta ses update i geldi.

benimde 3 4 haftadır bozuk sesler kulaklıktan dolayı cızırtılı hep ama alıştım
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben anlamıyorum niye bu kadar gerzekçe sistem. ulan bir saat boyunca aç gibi maç atıyosun. son 15 e 14 oluyo biz kazanıyoruz draw. ULAN UZATSANA Bİ ROUND DAHA VEYA 2 ROUND ANASINI SATAYIM. HAYIR 1 SAAT MAÇ YAPIYORUM BEN NE EX VERİYOSUN NE RANK. ABV GABEN. GERİZEKALI RUSLARIN KAHRINI ÇEKİYORUZ BİDE
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:

abi ben anlamıyorum niye bu kadar gerzekçe sistem. ulan bir saat boyunca aç gibi maç atıyosun. son 15 e 14 oluyo biz kazanıyoruz draw. ULAN UZATSANA Bİ ROUND DAHA VEYA 2 ROUND ANASINI SATAYIM. HAYIR 1 SAAT MAÇ YAPIYORUM BEN NE EX VERİYOSUN NE RANK. ABV GABEN. GERİZEKALI RUSLARIN KAHRINI ÇEKİYORUZ BİDE

standart elo nun aksine burada draw a puan veriliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

bone oyuna çağırdı, sonra kendi arkadaşları adamla taşak geçti diye kızdı rage quit çekti. 15-3 yenildik.

TEŞEKKÜRLER BONE.

ahaha geçen gün Silph darlıyordu beni, ben de neye trip atıyor diyordum bunaymış.

olayı tam söyleseydin keşke.
mesela takımdaki iki kişi benim arkadaş değildi, tanımıyordum hiç.
oyun boyunca vıdı vıdı ettin, "yenildik bittik kaybettik" canım sıkıldı sen o kadar konuşunca.
arkadaşları değil de sen taşsak geçtin :P

hayır yenileceksek yeniliriz silph gibi "siz hep yeniliyorsunuz gelmem ben oyunlarınıza" diyen adam değilim de oyun boyunca moral ve keyif yerlerde olunca da hiç oynayasım gelmiyor... surrender çekersiniz diye abandon attım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

sipeyskeyk said:

bone oyuna çağırdı, sonra kendi arkadaşları adamla taşak geçti diye kızdı rage quit çekti. 15-3 yenildik.

TEŞEKKÜRLER BONE.

ahaha geçen gün Silph darlıyordu beni, ben de neye trip atıyor diyordum bunaymış.

olayı tam söyleseydin keşke.
mesela takımdaki iki kişi benim arkadaş değildi, tanımıyordum hiç.
oyun boyunca vıdı vıdı ettin, "yenildik bittik kaybettik" canım sıkıldı sen o kadar konuşunca.
arkadaşları değil de sen taşsak geçtin :P

hayır yenileceksek yeniliriz silph gibi "siz hep yeniliyorsunuz gelmem ben oyunlarınıza" diyen adam değilim de oyun boyunca moral ve keyif yerlerde olunca da hiç oynayasım gelmiyor... surrender çekersiniz diye abandon attım.
yenildik diye söylenmedim. 11-0 olduğu için, kasmayalım takılın işte yenildik zaten dedim. Sen smg ile dibindeki 6 hp li adamı vuramayınca aztek ve yanındakiler hayvan gibi taşak geçtiler ve o an quit çektin. Hiç surrender falan filan deme. Buradan bir sürü adamla oynuyorum sürekli, hiç kimse ay çok söylendin diye quit çekmedi bu güne kadar. Yaptığın ayıp bence, yine de sen bilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

hacı 11-0 diyorsun ama oyunun başından beri söylendin durdun. tamam ben de farkındayım o iki elemanın hayatlarında cs açmamış tipler olduğunun ama yazıp durduğun mesajlar ve oyunu boşvermiş tavırların moralimi çok bozdu.

arkadaşların dediklerini ben de hiç tanımıyorum.

çıkma nedenim de surrender çekin diyeydi. madem adam gibi oynamayacaz vakit kaybetmeyelim isteyen istediği yere gitsin dedim.

patide o kadar adamla oynuyorum şu kadar yakışıksız hareket yapan yok diye suçluyorsun beni de, ben de o zaman diyim patiden o kadar adamla oynadım oyun başından beri bu kadar darlayan çıkmadı. :D
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

daha çok bloodhound satmak için yapıyolar. bloodhound alırsan 2 görevde falan 3 level oluyosun zaten.

anticheat falan hikaye yani

herkes oyle diyor ama bloodhound alinmis bir smurf levelladim az once.

gordugum kadariyla casual da top frag/skor civari cekmek gorevden daha cok exp veriyor. zira gorevlerin cogu deathmatch vs. 300 exp bile verse diger tarafta tek macta zaten aliyorsun onu. casual da exp veren gorevlere varana akdar da level 3 olunuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...