liberal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 http://www.hltv.org/news/15541-esl-unveils-anti-ped-measures Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Supreme olduktan sonra 4 win 1 lose 1 draw durumdayım.. road to global elite.. ama ne işim var buralarda hiçbir bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=6Cwbds3ruK8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 main'le supreme olamadan smurf ile oldum http://i.imgur.com/ZLmGu5D.jpg son 8 maçtan 4 tanesini kazanmışım sadece, ilginç rank atlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 benimde mainle smurf supreme. smurfu istemeden yaptım. şimdi farkettim bide smurfte 400 win var mainde 300 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 smurfle psikolojik olarak çok daha rahat oynanıyor çünkü. kafa rahat oynayınca da daha başarılı olunuyor. en azından bende böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 benjani said: son 8 maçtan 4 tanesini kazanmışım sadece, ilginç rank atlamam. score ve mvplerini karşılaştır istersen bi de, ortalamaya yakın veya ortalamadan iyi mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 benim main supreme, %99 solo girip taşıom 6 win 1 draw olmuş son maçlar artık gabe dayının globele çıkartması alzım ayıp smurf güvercin asd, bone ve kutulu gibi pro arkadaşla oynuyom smurfle onların yanında tabii perform edemiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 rankeda girmek istiyorum ama hakkını vererek oynamak için önce nade öğrenmek falan gerek, yeni başlayan videoları da toplam 12 saat falan onları izlemeye de gözüm yemiyor, napiyim dümdüz dalayım mı yoksa önce izleyeyim mi bu video yığınını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 mikrofonun olsun yeter. Konuş bi de, yeniyim tarif edin ne yapayım şu an falan gibi. Ses duymuyosun sana söyleyince sağda solda diye o tarafa bak yeter. 12 saatlik video izlemeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 hollwanderrr said: rankeda girmek istiyorum ama hakkını vererek oynamak için önce nade öğrenmek falan gerek, yeni başlayan videoları da toplam 12 saat falan onları izlemeye de gözüm yemiyor, napiyim dümdüz dalayım mı yoksa önce izleyeyim mi bu video yığınını? "kurwa suka blyat idinahoy" bunları söyledikten sonra gerisi kolay anlayış gösterirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 ilk maçımı yaptım çok zevkliymiş, aynen devam cs:go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 neden her oyunda hile yapanlar var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 çünkü pipileri küçük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 2 maç oynadım bekle 21 saat performansını inceleyip rank vericez diyor oyun sanki birine demomu izletecekler bu nedir arkadaş istatistik alıcan biticek işte evrimcikmazi said: neden her oyunda hile yapanlar var :( sen hile görmemişsin, hileyi asıl cracked cs 1.6 cod4 serverlarında falan yiyeceksin bu arada p90a ilk gördüğümden beri noob silahı diye burun kıvırıyordum officete hayat kurtardı son edit: günde en fazla 2 maç yapabiliyorsun diye bir bilgi aldım umarım doğru değildir doğruysa buz gibi soğudum csden kendime başka kalıcı fps oyunu bakabilirim bu geçici olur ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 O rank verilene kadar olabilir muhtemelen. Öyle bir şey yok normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 ilk 10 galibiyetini alana kadar günde 2 winden sonra beklemek zorundasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 bu arada rain http://www.youtube.com/watch?v=iYQi4WIFR6k bağırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 yordunuz la yine mckenzie reyisi http://www.youtube.com/watch?v=woN-Ifqu6UQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 geçen main hesapta bi pistol ace yaptım bala göte, şöyle koyim videoyu http://www.youtube.com/watch?v=FUC4u_k8MPg&feature=youtu.be youtubeda 60fps seçeneği açık,forumda çıkmeyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 anlayan olmaz diye parantez içinde 5K yazman cok iyi olmus sdafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 ahaha aldıgın fragların üstte kalması geyiğini nası yapcamı bilmiyom,dedim ace anlamaz silverlar 5k yazim dfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 arkadaki yam yam müziği iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar