Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 tabii ki lectre mg1'e çıktığı için ben de dmg'ye çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 rank 1 smurfumu rank 3 yapacak adamı 2 3 rütbe taşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Aiko said: rank 1 smurfumu rank 3 yapacak adamı 2 3 rütbe taşırım Ben şu altın kartalım, yardım ederim istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 demek istediğim smurf hesabım rank 1. competetive giremiyorum rank 3 olana kadar casual veya dm oynayacak birini arıyorum :) bana yardım edene 2 3 rütbe atlatabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 level diyin şuna kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 biri bana öm atmış okumadan sildim yanlışlıkla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Aiko said: demek istediğim smurf hesabım rank 1. competetive giremiyorum rank 3 olana kadar casual veya dm oynayacak birini arıyorum :) bana yardım edene 2 3 rütbe atlatabilirim :) YA-RA-NA-MA-DIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=B2t--poHds0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Lectre said: heh tamamdır mg1 again. milyonda 1 http://www.youtube.com/watch?v=uGrlitB4bvA&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 bu videoları gaben hazırlıyor bence, millet inansın kutu açsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 donanımhaber'de biri 3000 key'e Souvenir Awp Dragon Lore satmış, dubai'den birine.vay arkadaş araba parası. alan adamın profili https://steamcommunity.com/id/hasoon02 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 bu case key'leri parayla almaktan başka bir yol var mıdır? yeni başladım oynamaya birkaç case var ama anahtar yok ve çıkmıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 petrol kuyum olsa, kulaklarimdan para fiskirsa gene de almam lan. acaip cirkin bir skin. benjani said: donanımhaber'de biri 3000 key'e Souvenir Awp Dragon Lore satmış, dubai'den birine.vay arkadaş araba parası. alan adamın profili https://steamcommunity.com/id/hasoon02 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 bu xantares hile değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 propertyden çok fena comeback yemiş ameleler, rip vactares. basmayı düşünüyodum iyi ki unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Sixoms said: bu case key'leri parayla almaktan başka bir yol var mıdır? yeni başladım oynamaya birkaç case var ama anahtar yok ve çıkmıyor sanırım. yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 ben bastıydım, ilk map'i rahat almışlar.mirage'da 11-4 den, 16-12 verdiler.train'de 16-2 harcandılar.xantares pek etkili değildi, hile açamadı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 1200 usdlik item açtı 2 dakkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Aiko said: Lectre said: heh tamamdır mg1 again. milyonda 1 http://www.youtube.com/watch?v=uGrlitB4bvA&feature=youtu.be yuh arabasına koyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 kimbilir kaç kutu açtı bu vidyayı çekene kadar asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 ya orası öylede şu periodda knife gelmesi çok saçma ve adil değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 bone oyuna çağırdı, sonra kendi arkadaşları adamla taşak geçti diye kızdı rage quit çekti. 15-3 yenildik. TEŞEKKÜRLER BONE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 sad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Dragonfire said: level diyin şuna kısaca. level 5 harf rank 4 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar