Aiko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 http://i.imgur.com/Pq3zjdV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 comp maclarda scoreun rankına etki ediyor mu yoksa sadece win loss mu dotada ki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 MVP ler etki ediyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Aiko said: ban wave gelmiş. gene iyi oynadığını savunduğum arkadaşlarımdan birisi vacban yemiş. gerçekten bu kadar çok mu ya hile yapan adım adım sözümü geliyorsun ya lan :D benim aylardır savunduğum şeyi yavaş yavaş kabul ediyorsun, evet cok fazla hack var, bunların cogu da belli olmasın diye bilerek ölüyor,bilerek vurmuyor bazen falan. ama öyle kritik roundlarda öyle kritik şeyler yapıyor ki maçı değiştirmeye yetiyor işte. fnatic'te yok %90 hs ile oynayan adam, bize gelince bal diyorsun sadafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 olm ben top tier arkadaşlarımdan(yada öyle sandığım) bahsediyorum nova maçlarından değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 ya bırak, her kademede var hack. top tier banlanan adam yeni acc alınca hack yapmıyor mu ? çift keleş-kartal maçlara ranksız adamlar gelmedi mi kaç kere ? 3 kille 30 roundu bitiren kartal biliyorum, hack kapatınca mal tavuk gibi geziyorlar ortada. su oyuna adam gibi bir sistem kurmak işlerine gelmiyor, hackerları banladıkca yeni oyun satıyorlar işte, böyle devam eder düzen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 dün 36 adam vurdum alamadık, çünkü 6-7. roundda ezmeme dayanamayıp hile diye ağladıktan sonra 3 tanesi hile açtı ssdfsd. eaglede hilesiz oyun yok, varsa da 16-5 falan bitiyor çok kötü olduğu için herkes. rank dengesi tamamen alt üst olmuş eaglede oynamayı bilen "1" tane adam göremedim. eskiden dmg oyunları bile daha kaliteliydi. şu anda oynanamaz durumda, tek başımayken sadece esea giriyorum. bazen arkadaşlar ısrar edince mmye giriyorum ama her seferinde pişmanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 http://i.imgur.com/tXFw8Gp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 pahjuauah bot nasıl bıcakladı bu köylüyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 mermisi kalmasa botun kill çeker yine bıçak atmaz lan, nasıl başardınız ASDASDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 çok iyiydi adsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 ahahha büyük başarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 tabii ki bonecrusher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Aiko said: http://i.imgur.com/Pq3zjdV.jpg anlayana kadar 10 saniye baktım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 bugünkü turnuvadan mı bu, gündüz izlemiştim adamlar havuz başında turnuva yapmışlar asfad.kinguin-flipsid3 maçı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Anti-Ekrancı aslkjaslkfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mac isteyen yok mu gece yarin cumartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 sahura kadar akalım hadi müminler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 benide alın ama bilmiyorum, ögretin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 oynayın da izliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 mouse u 800dpi a çektim. 2 gündür bilek ağrısından öluyorum dönmuyo alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 niye öyle bi şey yaptın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 herkes öyle daha iyi diyor alısmaya calısıyorum sens2 yaptım altına düşersem hiç oynanmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 düşürme ihtiyacı hissettiğinde sens i yavaş yavaş düşürseydin daha hoş olurdu bence. sen bilirsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar