Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Aiko said:

ban wave gelmiş. gene iyi oynadığını savunduğum arkadaşlarımdan birisi vacban yemiş. gerçekten bu kadar çok mu ya hile yapan

adım adım sözümü geliyorsun ya lan :D

benim aylardır savunduğum şeyi yavaş yavaş kabul ediyorsun, evet cok fazla hack var, bunların cogu da belli olmasın diye bilerek ölüyor,bilerek vurmuyor bazen falan. ama öyle kritik roundlarda öyle kritik şeyler yapıyor ki maçı değiştirmeye yetiyor işte.

fnatic'te yok %90 hs ile oynayan adam, bize gelince bal diyorsun sadafas
Sosyal ağlarda paylaş

ya bırak, her kademede var hack.
top tier banlanan adam yeni acc alınca hack yapmıyor mu ?
çift keleş-kartal maçlara ranksız adamlar gelmedi mi kaç kere ?

3 kille 30 roundu bitiren kartal biliyorum, hack kapatınca mal tavuk gibi geziyorlar ortada.

su oyuna adam gibi bir sistem kurmak işlerine gelmiyor, hackerları banladıkca yeni oyun satıyorlar işte, böyle devam eder düzen
Sosyal ağlarda paylaş

dün 36 adam vurdum alamadık, çünkü 6-7. roundda ezmeme dayanamayıp hile diye ağladıktan sonra 3 tanesi hile açtı ssdfsd.

eaglede hilesiz oyun yok, varsa da 16-5 falan bitiyor çok kötü olduğu için herkes. rank dengesi tamamen alt üst olmuş eaglede oynamayı bilen "1" tane adam göremedim. eskiden dmg oyunları bile daha kaliteliydi.

şu anda oynanamaz durumda, tek başımayken sadece esea giriyorum. bazen arkadaşlar ısrar edince mmye giriyorum ama her seferinde pişmanlık.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...