Flassh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 3. macımı da attım ucu ucuna kazandık takımlarda keleş ranklılar vardı 1er tane 2 win 1 beraberlik şimdiye kdar. fakat 3 oyundan sonra 20 saat boyunca comp atamazsın dedi öh bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 akşam atarım. bizoncuyum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 2 win de bir cd ye giriyor 1 gun. 10 win e kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 hmm meh 10 oyunu bitiridim ben bu gazla bugün peki bu sırada casual oyunlarım rankıma +/- sağlamaz dimi? gideyim biraz feedliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Sadece rekabetçide rank atlarsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 once bi 1000 win olsun torun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 ya ben yeni bi alt account açtımda nası lvl atlatıpta comp. girebilir hale getiricez bunu ya? lvl 2 olmadan comp giremezsin diyoda lan dm'de xp alamıyorum ki. en çok xp'yi hangi mod verir comp dışında? onu oynıyım bari biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 lvl 3 lazım comp için weekly bonus sırasında iyi xp geliyor. fazla xp= bol kill az death farketmiyor mod pek. bol bol kill yaparım dersen dm daha hızlı oluyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 mokoko said: ya ben yeni bi alt account açtımda nası lvl atlatıpta comp. girebilir hale getiricez bunu ya? lvl 2 olmadan comp giremezsin diyoda lan dm'de xp alamıyorum ki. en çok xp'yi hangi mod verir comp dışında? onu oynıyım bari biraz. casual --> agency --> CT side --> 8-0 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 agency neymiş ya hiç oynamadım o modu ben :D son zamanlarda canım sıkılınca demolition oynuyorum baya zevkli ufacık haritada kapışmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 mod değil, map :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 hmm valla hiç oynamadım agency'yi ben demolition falan gibi bi mod zannettim. akşama bi deniyim bakıyım neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 küçük bir hostage map, zevkli baya ama. özellikle mape hakim olduktan sonra cok keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 heralde benim bu bahsettiiğim demolition'ın hostage versiyonundan bi map bu agency. demolition'da ufak bomba patlatma mapleri oluyo. bide bunun hostage rescue versiyonları var demek ki agency falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 yok agency gayet competitve mapi ya, community map işte. assault gibi küçük bir map işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Flassh said: lvl 3 lazım comp için weekly bonus sırasında iyi xp geliyor. fazla xp= bol kill az death farketmiyor mod pek. bol bol kill yaparım dersen dm daha hızlı oluyor sadece death ile alakası yok ya; casual, dm falan score ile alakalı. casual'da score x 4 dm'de score / 6 olması lazım. competitivede de kazanılan round sayısına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 agency baya kötü bir map bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Serverin fisiyle oynamionuz mu bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 k1nJo said: Flassh said: lvl 3 lazım comp için weekly bonus sırasında iyi xp geliyor. fazla xp= bol kill az death farketmiyor mod pek. bol bol kill yaparım dersen dm daha hızlı oluyor sadece death ile alakası yok ya; casual, dm falan score ile alakalı. casual'da score x 4 dm'de score / 6 olması lazım. competitivede de kazanılan round sayısına göre. ben dmde kill/death oranına göre diye okumuştum bi yerde de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 yok competitive harici score odaklı hep. bi de 6 demiştim de 5 olması lazım dm için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 kimler var bu aksam ? said: Teamspeak IP: ts.paticik.org CS:GO kanali var paticik altında 7/24 açık agario da orda herşey orda yani takılın rahat olun kasmayın ts aç kapa. Kanal şifresi şimdilik pati123 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 gelecekler ts de CS:GO kanalinda beklesin Teamspeak IP: 95.173.175.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 serverın ipsi ile aynı ts serverı vardı o noldu? ben de gelirim de bana steamden yazın plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 CthuLhu said: serverın ipsi ile aynı ts serverı vardı o noldu? ben de gelirim de bana steamden yazın plz. o ts de var. editor bu kullaniliyor diye koyunca herkes giriyor heralde dedim ondan. Yoksa duruyor o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar