GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 ben de 11 gibi gelirim ya görmemişim oatmeal ı. gelicem gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 http://www.twitch.tv/gdace ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 noel baba akıyo sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 açmayın dedeler mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 slip sana kötü bi haberim var http://www.sk-gaming.com/content/1847106-SK_Welcome_BERRY_to_Replace_HUNDEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 bu weekly bonus xp ne zaman resetlenip tekrar gelmeye baslıcak kac gundur ne güzel geliyordu bi anda bitti şuan lvl alamıyorum kaldım 2 lvlde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Çarşamba günleri resetleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 peki neye göre bitiyor. misal 10 oyundan sonra mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 operasyonu almadan level atlamanın mümkünatı var mı abi ? 5k xp istiyor, bir oyundan 50xp geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 GONDARCENGIZ said: slip sana kötü bi haberim var http://www.sk-gaming.com/content/1847106-SK_Welcome_BERRY_to_Replace_HUNDEN nooo rip hunden legend :( - k/d rekorunu ilerletemeyecek :( http://www.hltv.org/?pageid=181&gameid=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 S-H said: operasyonu almadan level atlamanın mümkünatı var mı abi ? 5k xp istiyor, bir oyundan 50xp geldi. operasyonla hemen mi geliyo ki ex? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 alan arkadaşlar öyle diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 hemenden kastın ne bilmiyorum. ama görevler xp veriyor, hemenlik bi durum yok daha cabuk sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 noldu akşamki maç mantara bağladı galiba yine fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Yok kimseden ses. Görev anca xp veriyor da comp. oynamak dışında doğru ddüzgü lvl atlamak imkansız gibi. Gerçi yemi sistemde öyle girmek için xp lazım galiba di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mac yalan heralde ya kimseden ses yok yine sdf bir duzene sokmak lazim. Aksam 7 den sonra oynamak isteyenler acsin ts yi dursun bir kosede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 nerdesiniz, atalım hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 herkes bakıp kimseyi göremeyince çıkıyo heralde. girdim servera yarım ekran kenara koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 le lonely man face Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 tiLi said: herkes bakıp kimseyi göremeyince çıkıyo heralde. girdim servera yarım ekran kenara koydum abi ts yi acin dursun kenarda. orda toplanalim bari. arada bir bakarsiniz kac kisi var diye. aksam 7-12 arasi acin dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Teamspeak IP: ts.paticik.org CS:GO kanali var paticik altında 7/24 açık agario da orda herşey orda yani takılın rahat olun kasmayın ts aç kapa. Kanal şifresi şimdilik pati123 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 e iyiymis abi iste bu. aksam burda toplanalim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 d2 ct'de 13-2 yaptığımız maçı zar zor 15-15 bitirdik.adamlara ilahi güç geldi bir anda. reportladığımız biri banlanınca oyunda uyarı veriyor artık.son maçlarımdan biri banlanmış, türk tabiki.bir de bana küfür etmişti hileci türkler gelmiş gene diye asfasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 seviyorum ben türk hilecileri. Gerzekler hile olduğunu çaktırtmamak için daha çok çaba gösteriyor. Gerçi acıyorum da bir yandan. Oyun oynadıklarını sanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 ilk comp macımı yaptım, son anda beraberlik yaptık xaxa takımda 3 tane 1 yıldız 1 tane 1 yıldız vardı karsıdakilerde 3 yıldız idi. yalnız mapin bölge isimlerini ögrenmem lazım hiç bilmiyorum sdlkgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar