Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 seni kaale alan yok olm bu topicte sen karışma 30 tane acc banlatan adamdan mı ders alıcaz sdfds şimdi uğurcancım izliyorum da arada böyle sanki bi kesiktirmişsin duvarları gibi geliyo bazı yerlerde hmm yok galiba dedirtiyo ama maç 6-2 ken son kaldığında yaptığın hareketleri çözemedim hakikaten :D izledim sonuna kadar son kararım kimsede hile yok gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 o maç oynayamadım, oynayabilseydim kesin hile derlerdi bana hele foruma yazdıklarımdan sonra. 3 kişi premade idik. black, ben ve payday, biz üçümüzün hile olmadığı konusunda yemin edebilirim. hoş etsem ne fark edecek tabi. ayrıca nekro, gel lana hede hödösü etmiyorum abi yanlış anladın beni ama önceden hile denilen kişileri lan gamee çağırırlardı ve bu kişiler gitmezlerdi -tabi gerçekten hile varsa-. ben de o yüzden diyorum eğer çağırıyorsanız da geleyim birlikte oynayalım. bi de, tamam ben kabul ediyorum suçluyum bir maçta iki el açtım 3. yü alamadan yenildik ve bundan (vac yiyeceğim için) pişmanım ama sizin oyunla suçlu olmamın alakası ne? Link orada, hiçbir şey saklamıyorum profilimi de açık açık koydular arkadaş ekleyin oyunlarımı izleyin veya geçmiş oyunlarıma bakın. Neyse. Liebe, yok abi eğer tek kalmışsam kasıyorum eli alayım diye, clutch peşinde falanımdır o yüzden saçma şeyler görebilirsin ama o maç benim oyunum olmadı kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Liebe said: seni kaale alan yok olm bu topicte sen karışma 30 tane acc banlatan adamdan mı ders alıcaz sdfds şimdi uğurcancım izliyorum da arada böyle sanki bi kesiktirmişsin duvarları gibi geliyo bazı yerlerde hmm yok galiba dedirtiyo ama maç 6-2 ken son kaldığında yaptığın hareketleri çözemedim hakikaten :D izledim sonuna kadar son kararım kimsede hile yok gibi geldi bana. Pardon ? 30tane account mu banlatmışım hahaahha TMm neyse yok öyle bişi ama benim main acc dışında cafe accountum var 50 account bağlantılı ondan cheat ayarlarını yapıyoruz genelde testleri onda yapıyoruz banlananı silip tekrar yeni oluşturuyoruz ücretsiz olarak. şu ana kadarda OW yemedi zaten o acclar sadece untrested vac yedi oda bazı uber uber hackleri aktif yapmak için arada uğraştığımız için oluyor. Evet o yüzden beni dinlemen gerekiyor çünkü senin bilginin 10 katına sahibim bu konularında. Boş laf sokma gayretlerinde olacağına okuyup bilgilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 olm ben liseliyken uoda bi speed bi treehack mi ne bi şey vardı ağaçları kesik görüyolardı, onu bile açmamış insanım düşün, bu bence doruk(.net) noktasıdır. o nedenle haxor hiç sevmem, sp oyunda trainer kullananı bile eziklerim. belli ki deneme için açıp bir mallık yapmışsın ama açtığın an vac definitionlarda o hack varsa ki %99 vardır flagı yedin bile hesap gg. ders olur artık sana rusluk yapmazsın bi sonraki hesabında. yalnız işten geldim ve unutmadan sözümü tutayım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Editor said: bi kes lan, sana forum geneli ban niye çakılmıyor zaten bilmiyorum. bu posta alıntı olarak bi küfür eder misin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Silphatos said: Editor said: bi kes lan, sana forum geneli ban niye çakılmıyor zaten bilmiyorum. bu posta alıntı olarak bi küfür eder misin lütfen Ahaahha Alıntı yapıyımda niye kızdın şimdi ? Ekmek parası silp napak, arz var talep var bunları karşılıyoruz. Yoksa ben kullanmıyorum. (Crossair dışında) Hayir belirttim zaten yapmasın yapanlarda banlansın tabi ama adam bikere açtım diyor bunun abartıldığından bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 küfrü unuttun, ANA BACI SÖV PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 sliph sözünün eri çıktı acımadı blockladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Silphatos said: küfrü unuttun, ANA BACI SÖV PLS Seviyorum seni Sliph :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 silp rusluk demiş de almanlar daha çok yapıyor ya. tam bir hydra herifler. 1 tane ban yiyen, 2 olarak geri geliyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 supreme'i gördüm demin, bırakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 esea'e geç hacıt rank mi kaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 hiç oynamamak daha iyi dğeil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 öyle diyorsan boş ver madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 şaka la 2300 saat oynamışım 3 yılda nereye bırakıom asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 bak ya kandırıklı mesaj atmış.. düpedüz derail asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 @magnum replayi de izledim zaren hilelik bir oyun yoktu. O Mac hakkında birsey demedim zaten kotu oynamistiniz. Gondar aiko liebe falan Mac atiyorduk bir ara ne guzel gta ya sarmis simdi herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 tek kesinlikle girilmez bir hal almış mm. eskiden üst rütbelere cıkmaya calısıp kaliteli oyun görmeye çalışırdık şimdi en üst oyun bile aynı bok. zaten hile sayısı inanılmaz artmış nolmuş bu oyuna. bana fazla denk gelmedi ama arkadaşların oyunlarını izliyorum o kadar çok ki. noldu birden bu kadar arttı nası bu kadar rahatlaştı insanlar anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=nTQausS88oI iyiymiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 şu oyunda araplar ruslardan daha beter, 140-150 pingle terör estiriyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Nekro said: @magnum replayi de izledim zaren hilelik bir oyun yoktu. O Mac hakkında birsey demedim zaten kotu oynamistiniz. Gondar aiko liebe falan Mac atiyorduk bir ara ne guzel gta ya sarmis simdi herkes ben evlendim ya gg (götegirdi) sdsfsd anca hafta 1-2 gün öğlenleri oyun atıyorum steamde görürseniz müsaitimdir çağırın gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 benide bi kartal yapın be libe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 gg o zaman sen gecmis olsun sdfs gondar gel abi road to supreme gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 hadi iyi yolculuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Yolluk yaptırsaydınız, yolunuz uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar