Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

seni kaale alan yok olm bu topicte sen karışma 30 tane acc banlatan adamdan mı ders alıcaz sdfds

şimdi uğurcancım izliyorum da arada böyle sanki bi kesiktirmişsin duvarları gibi geliyo bazı yerlerde hmm yok galiba dedirtiyo ama maç 6-2 ken son kaldığında yaptığın hareketleri çözemedim hakikaten :D

izledim sonuna kadar son kararım kimsede hile yok gibi geldi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

o maç oynayamadım, oynayabilseydim kesin hile derlerdi bana hele foruma yazdıklarımdan sonra. 3 kişi premade idik. black, ben ve payday, biz üçümüzün hile olmadığı konusunda yemin edebilirim. hoş etsem ne fark edecek tabi. ayrıca nekro, gel lana hede hödösü etmiyorum abi yanlış anladın beni ama önceden hile denilen kişileri lan gamee çağırırlardı ve bu kişiler gitmezlerdi -tabi gerçekten hile varsa-. ben de o yüzden diyorum eğer çağırıyorsanız da geleyim birlikte oynayalım. bi de, tamam ben kabul ediyorum suçluyum bir maçta iki el açtım 3. yü alamadan yenildik ve bundan (vac yiyeceğim için) pişmanım ama sizin oyunla suçlu olmamın alakası ne? Link orada, hiçbir şey saklamıyorum profilimi de açık açık koydular arkadaş ekleyin oyunlarımı izleyin veya geçmiş oyunlarıma bakın. Neyse.

Liebe, yok abi eğer tek kalmışsam kasıyorum eli alayım diye, clutch peşinde falanımdır o yüzden saçma şeyler görebilirsin ama o maç benim oyunum olmadı kesinlikle.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

seni kaale alan yok olm bu topicte sen karışma 30 tane acc banlatan adamdan mı ders alıcaz sdfds

şimdi uğurcancım izliyorum da arada böyle sanki bi kesiktirmişsin duvarları gibi geliyo bazı yerlerde hmm yok galiba dedirtiyo ama maç 6-2 ken son kaldığında yaptığın hareketleri çözemedim hakikaten :D

izledim sonuna kadar son kararım kimsede hile yok gibi geldi bana.

Pardon ? 30tane account mu banlatmışım hahaahha TMm neyse yok öyle bişi ama benim main acc dışında cafe accountum var 50 account bağlantılı ondan cheat ayarlarını yapıyoruz genelde testleri onda yapıyoruz banlananı silip tekrar yeni oluşturuyoruz ücretsiz olarak.
şu ana kadarda OW yemedi zaten o acclar sadece untrested vac yedi oda bazı uber uber hackleri aktif yapmak için arada uğraştığımız için oluyor.

Evet o yüzden beni dinlemen gerekiyor çünkü senin bilginin 10 katına sahibim bu konularında. Boş laf sokma gayretlerinde olacağına okuyup bilgilen.
Sosyal ağlarda paylaş

olm ben liseliyken uoda bi speed bi treehack mi ne bi şey vardı ağaçları kesik görüyolardı, onu bile açmamış insanım düşün, bu bence doruk(.net) noktasıdır. o nedenle haxor hiç sevmem, sp oyunda trainer kullananı bile eziklerim. belli ki deneme için açıp bir mallık yapmışsın ama açtığın an vac definitionlarda o hack varsa ki %99 vardır flagı yedin bile hesap gg. ders olur artık sana rusluk yapmazsın bi sonraki hesabında.

yalnız işten geldim ve unutmadan sözümü tutayım asd

Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

Editor said:

bi kes lan, sana forum geneli ban niye çakılmıyor zaten bilmiyorum.

bu posta alıntı olarak bi küfür eder misin lütfen

Ahaahha Alıntı yapıyımda niye kızdın şimdi ?
Ekmek parası silp napak, arz var talep var bunları karşılıyoruz.
Yoksa ben kullanmıyorum. (Crossair dışında)

Hayir belirttim zaten yapmasın yapanlarda banlansın tabi ama adam bikere açtım diyor bunun abartıldığından bahsediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

tek kesinlikle girilmez bir hal almış mm. eskiden üst rütbelere cıkmaya calısıp kaliteli oyun görmeye çalışırdık şimdi en üst oyun bile aynı bok. zaten hile sayısı inanılmaz artmış nolmuş bu oyuna. bana fazla denk gelmedi ama arkadaşların oyunlarını izliyorum o kadar çok ki. noldu birden bu kadar arttı nası bu kadar rahatlaştı insanlar anlam veremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

@magnum replayi de izledim zaren hilelik bir oyun yoktu. O Mac hakkında birsey demedim zaten kotu oynamistiniz.

Gondar aiko liebe falan Mac atiyorduk bir ara ne guzel gta ya sarmis simdi herkes

ben evlendim ya gg (götegirdi) sdsfsd anca hafta 1-2 gün öğlenleri oyun atıyorum steamde görürseniz müsaitimdir çağırın gelirim
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...