Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

Abi deliricem ya yeni bilgi. aldım.. AMD FX X8 8300 Soket AM3+ 3.3GHz 16MB Önbellek 95W 32nm , Asus R9 270 DirectCU II 2GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran kartı ,Kingston 8GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz CL9 PC Ram , ssd hard disk filan. yine de 200 fpsyi geçemiyorum. normal mi? fpx_max 0 yaptım tabiki ama sanki bişiler yanlış gibi geliyor. yoksa 200 normal lan daha ne istiyorsun mu diyorsunuz?

az. 500 alman lazım.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Solo girince bu kadar kötü olmuyordu eskiden. Çok dengesiz maçlar oluyor. Bir maç 15-3 yeniliyorum diğer maç aynı skorla alıyorum falan. Bilmiyorum biraz tadı kaçtı gibi, oturur inş. Nova4

abi tek keles ark vae global oldu olucak.

o ornek uzerinden gidelim. sen bunla ayni takima dustun mesela, karsiya da gercek globaller geldi. 15-3 degil dirwk 16-0 zaten.

dmg ile global arasinda dahi baya bi reflels farki vardi simdi bu gap iyice acildi.

vallaahi bence yapilmasi gereken tek sey su nova trap, dmg trapler icin 1-2 iyilestirme guzel olurdu.
Mesaj tarihi:
Aiko said:

esea oynuyorum 3 aydır. son 2 haftadır girmiyorum iş yüzünden ama . dün ilk defa oynadım bonec xeno fln elimize verdi mg1'ler.
Hack olan olmasa alıyorduk lan :(

Baya adam biz nereye gidersek oraya gidiyordu her el, duvardan gözükmeden sıkmalar falan sdf
Mesaj tarihi:
bu overwatch nasıl işliyor
seyrettim bastım hack i, hemen overwatch u yiyor mu eleman
yoksa bizden sonra yetkili bi abi seyredip ona göre mi karar veriyor ?
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

yahu ben hiç öyle demedim bende sorun var demek

vallahi ben önce ayarlıyamadım, 144 ekranla 60 hz oynadım fark yokmuşki dedim. Aiko ayarları söyleyince girer girmez farkettim, psikolojik birşey olsa halen 60 ile oynarken süper filan derdim muhtemelen sdgfdgh
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...