knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 oha smokela oynayana bu nefret ne ya practicelik bişey de yok ekranında bi nokta var onu ezberliyosun bi defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 indirim inventoryde gözükmüyor ya, oyuna girince your offers diye üstte çıkıyor, başka birine veremiyoz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 ahah herkese varmış tamam, aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 music kit ne işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 müzük çalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 benjani said: music kit ne işe yarıyor Round sonu sen mvp olduysan senin takimindaki herkes sana bagli olan music kitteki muzigi dinliyo gibi bisey olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 oyunun müziklerini değiştiriyor işte ya. round başladığında, bittiğinde, c4 kurulduğunda vs. ben hepsini kapattığım için hiç ilgi çekici gelmiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 http://i.imgur.com/BNIlQbZ.jpg 15-4 de aim açtı adam, muhtemelen öncesinde de wh kullanıyordu.oyun zevkinin içine ediyor ibneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 aynısı başımıza geldi. 15-3 falan yenerken adam açtı berabere bitirtti. eagleden sonra ben hilesiz oyun görmedim. 10 oyun attıysam 8 tanesinde hile vardı bizde veya karşıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 o adamın idyi falan tracklesenize vacstat.us'dan çalışıyo mu sistem anlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 demosunu atsana şunun izleyelim ya merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Holy said: ahah herkese varmış tamam, aldım ben. 9,2TL piyasası var. alıp alıp satsak mı sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 harbi mi lan? ahahah iyiymiş. Ben aldım da offer gitti ben alınca, satınca geri gelir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 ben de aldım akşam da şimdi gördüm 9,2TL olayını sf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Liebe said: demosunu atsana şunun izleyelim ya merak ettim steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-uicYh-RRsiF-ZeTaL-VLDSj-wDe4D 15-4 den izlemeye başlayın, nicki kensin.werra.henüz vac yememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 siz muzik acikmi oynuyonuz oyunu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Aim helper da açık bizde, başka türlü rahat edemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 ben her oyunu ilk actiginda ilk is muzigi kapamak oluyor o yuzden dedim igleme amacli degildi. ama bu aim helper maus isinde herturlu tartismaya acigim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Zevk meselesi müzik falan. Ben ayırt edebiliyorum ayak sesleriyle müziği, zaten şiddeti de aynı değil. Farklı ve güzel müziklerle keyifli oluyor. Aim helper kullanan taocudur, ulusalcıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Holy said: ahah herkese varmış tamam, aldım ben. bende niye çıkmıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 benjani said: Liebe said: demosunu atsana şunun izleyelim ya merak ettim steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-uicYh-RRsiF-ZeTaL-VLDSj-wDe4D 15-4 den izlemeye başlayın, nicki kensin.werra.henüz vac yememiş. AHAHAHA resmen ragecheat olmuş. ondan öncesinde de wall ile oynuyor ona rağmen vuramıyor acınası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 benjani said: Liebe said: demosunu atsana şunun izleyelim ya merak ettim steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-uicYh-RRsiF-ZeTaL-VLDSj-wDe4D 15-4 den izlemeye başlayın, nicki kensin.werra.henüz vac yememiş. reportladım ben de, adam çaktırmamaya da çalışmamış baya wall+aim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 geçen videosunu attığım 4 aimbot da hala vac yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Vac ban wave araligi cok uzun olm. Vac3le pb gibi instaban gelcek galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 aylardır banlanmayan var ya. bu çok skini olup da banlananlar hileyi yönetici açmayı falan unutup banlanıyor herhalde. 1-2 bariz hile adamı aylardır takip ediyorum ban falan yemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar