Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 aytek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Ha bu göt mouse yüzünden mi türedi bu "Mouse'un ne?" sorusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 geliyorum lan keleş, hazır ol. http://s18.postimg.org/jwzh2d3t5/2015_05_01_00002.jpg bu arada mouse o kadar aman aman değil, sonuçta geçiş yapıyorsunuz ve tıkladığınızda 3 lü atıyor, spray yapmak gereken bir durumda mal gibi kalıyorsunuz geçiş yapana kadar gg. O yüzden özelliği olmasına rağmen kullanmıyorum. Ama para verip prosunu alınca direk auto recoil geliyor, o biraz sıkıntılı. Bildiğin hack bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 ilaclisi falan var onuda cozmusler. oyun oynama hevesim kacti boyle sacmalik olmaz legal cheat bu bildigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 o 3 lu atan moddada basip basip cekersen rail gun oluyor silah videoda gosterdigi gibiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Odeon said: cs falan oynamiyorum artik. https://www.youtube.com/watch?v=8wZgXV3u8Ek lel. videoyu yapanın da aklına sıçayım afedersiniz. "bence hile, ben kullanmıycam ama siz birsürü adam öldürmek istiyorsanız aha alın tam size göre ihi ihi" bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 bende de var bu recoil özelliğini hiç kullanmadım ama ucuz ve rahat bir mouse. buradan sormuştum hatta bu özelliğini ama kimse fark etmemiş demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 patiden de çıktı ahah odeon yanlış yere ağlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Ucuz ya, bende bloody 5 var gerçi videodaki 7 sanırım. Vatan dan almıştım. Ama gerçekten rahat bir mouse, silver dan nova4 e giden yolda yar ve yardımcım oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 aim filan iyi olmadıktan sonra işe yaramaz bu mouse, bir seviyeye kadar idare eder anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 mesele aimi iyi olmayanlara olan etkisi değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Ucuz olanı alırsan macroyu açman için ekistra ücret istiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Evet o yüzden makro kullanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Regalya said: Ucuz olanı alırsan macroyu açman için ekistra ücret istiyor :D 1000 deneme bedava veriyor, neredeyse hepsinin fiyatları aynıydı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 benjani said: aim filan iyi olmadıktan sonra işe yaramaz bu mouse, bir seviyeye kadar idare eder anca aim iyi olmasa bile, sprayi tam body ustunden baslatmasa bile yapacagi tek is saga ya da sola oynatmak mausu ... zaten spray yapmanin olayi ilk vurusu hs atamadindan dolayi actionu devam ettirmek. hs atsan one shot gg olacak ak47 ile . birde sprayi ezberleyip hem onun movementini kacirmadan hemde adami saga sola takip etmekle arasinda cook cok fark var. herhangi bir dmg rankli adam bunla cok basit supreme olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 turnuvalarda falan kullanilmasina izin veriliyor mu bu mouseun acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Odeon said: o 3 lu atan moddada basip basip cekersen rail gun oluyor silah videoda gosterdigi gibiyse. o kadar abartılacak bişi değil yav bu. birincisi adamın iyi nişan alabilmesi lazım, ikincisi koşmadan ateş etmesi (ve side-step shooting yapabilmesi) lazım, üçüncüsü combat sırasında heyecanlanmadan 3shot tuşuna basması lazım, dördüncüsü de refleksinin iyi olması lazım. belli bir oranda recoil kontrol sağlıyor bu mouse scriptleri. ama yine senin oyuncu olarak yeteneğin önem taşıyor. wallhack gibi düşmanın hareketlerini tahmin edebilmek önceden tepki vermek, aimbot gibi düğmeye her bastığında headshot atması, triggerbot gibi düşmanı görür görmez ateş etmesi gibi hilelerle kıyaslanamaz. bende a4tech x7 f7 var. 3burst düğmesi var ama ondaki script csgo'ya uygun değil, modifiye etmek gerekiyor. buna rağmen oyun sırasında sol mouse ile 3burst düğmesi arasında geçiş yapmak o kadar kolay değil. oturup recoil control kendin öğrenmek daha kolay gibi sanki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 oyunun olayı recoil control zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 bone,abi yazdığının ilk kısmını okudum ona bi cevap yapıştırmak istiyorum.Bu olay dandik oyuncu için önemli dğl zaten ama sen bunu dmg lem belkide global bi adama verirsen %15 %25 boost olur aimine olay bu,isyan bu gfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 aynen noob adam wh acikkende yeniliyor zaten sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 belli bir oranda boost olur ona itirazım yok zaten (%10-15) ama kullandığın internetin konumu, ekran kartının hızı, monitör ve mouse'un delayi gibi unsurların da performansına ek yaptığı bir oyunda böyle bir boosta "AHA CHEAT!!" demek çok mantıklı gelmiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Abi bana verin bunu global olmazsam herkese durum ayran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Lan oyunun tek olayi spray control. Aimi olmayan oynamasin zaten bi zahmet. Kosarak ates edende zaten novadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 aynı şekilde spray control yapamayan da gitsin candy crush oynasın diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 kendi mouseumdan yola çıkarak konuşursam, bu mouse scriptleri tek bir silaha göre oluyor. farklı silah kullandığında veya recoiller değiştiği an script de düzgün çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar