Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Ben direkt takımıma uyum sağlıyorum, en keyiflisi öyle.

Bakıyorum takım lambur lumbur kafasına göre oynuyor, hemen silver elite tier oyun moduna geçiyorum. abzürt rushlar, her hangi bir grenade kullanmadan oyun bitirmeler falan.

Düzgün takım gelirse adam gibi taktik falan konuşulan, oynamayı bilen adamların olduğu, hemen global elite tier oyun modunu açıp lider bitiriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

Magnum said:

ya madem o kadar iyi neden oyuncuları bu kadar kötü? 3 tane 5 tane falan önüme çıkıyor iyi oynayan, onlar da smurfüz biz diyolar geri kalan hepsi mi kötü oynar.

hesap satın alanlar, boost satın alanlar var. oynadığı ranke ait olmayan çok insan var.
bi de performansı unstable olanlar var benim gibi. oynadığın sistem de çok etkiliyor tabi. monitor çok önemli bu konuda. 60hz monitorle oynayan biri olarak özellikle pistol roundlarında ve spray yapmada büyük dezavantaj diyebilirim. tabi genel olarak büyük dezavantaj ama en çok bunları etkiliyor gibi geliyor bana.

şu çok doğru ya, rank atlamak isteyen monitörünü değiştirip pistol serverında oynasın direk

o "dur bir adam daha var galiba" gibisinden senaryoları retreat+reload+peek yerine pistolle kovalayarak almaya başladıktan sonra anlıyorsunuz değerini

hele ki awpfag'seniz (no offense genelgeçer terim bu yani :p) pistol kullanmak işin yarısı gibi bişey
Sosyal ağlarda paylaş

Silver'da oyunlar DMG seviyesinde falan dönüyor abi, çok komik. Silver'da kafa kafaya oyun bitiriyoruz, keleşleri, çift keleşleri falan ağır tokatlıyoruz. Herkes smurf galiba. Ya da gerçekten çok hacker vardı.

Ben genelde karşımdakine "hacker" damgasını anında yapıştırmayı sevmediğim için, adam hackersa bile smurf olabilir diye yaklaşıyorum normalde. Ama banwaveden sonra rakiplerin aşırı tırtlaşmış olması manidar.
Sosyal ağlarda paylaş

Magnum said:

bu eagle seviyesi dandik bi seviye mi?

Sen hesapla:

http://i.imgur.com/syHSyXe.png

Magnum said:

ya madem o kadar iyi neden oyuncuları bu kadar kötü? 3 tane 5 tane falan önüme çıkıyor iyi oynayan, onlar da smurfüz biz diyolar geri kalan hepsi mi kötü oynar.

Valla bilemiyorum, sen çok iyisindir, Eagle ranki bile kesmiyordur seni belki de?
Sosyal ağlarda paylaş

Spidee said:

Silver'da oyunlar DMG seviyesinde falan dönüyor abi, çok komik. Silver'da kafa kafaya oyun bitiriyoruz, keleşleri, çift keleşleri falan ağır tokatlıyoruz. Herkes smurf galiba. Ya da gerçekten çok hacker vardı.

Ben genelde karşımdakine "hacker" damgasını anında yapıştırmayı sevmediğim için, adam hackersa bile smurf olabilir diye yaklaşıyorum normalde. Ama banwaveden sonra rakiplerin aşırı tırtlaşmış olması manidar.

dmg seviyesimi fdsfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Warhero said:

Magnum said:

bu eagle seviyesi dandik bi seviye mi?

Sen hesapla:

http://i.imgur.com/syHSyXe.png

Magnum said:

Valla bilemiyorum, sen çok iyisindir, Eagle ranki bile kesmiyordur seni belki de?

ben o kadar iyi değilim, olduğum yeri biliyorum. seviye sıralamasından da haberim var ama en iyinin birkaç sıralama altındaki adamlar bu kadar kötü olunca biraz garibime gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...