Holy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Ben direkt takımıma uyum sağlıyorum, en keyiflisi öyle. Bakıyorum takım lambur lumbur kafasına göre oynuyor, hemen silver elite tier oyun moduna geçiyorum. abzürt rushlar, her hangi bir grenade kullanmadan oyun bitirmeler falan. Düzgün takım gelirse adam gibi taktik falan konuşulan, oynamayı bilen adamların olduğu, hemen global elite tier oyun modunu açıp lider bitiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 ben dmg'yim, laptopta oynuyorum, baya zor oluyor.performansımda değişiyor sürekli, bazen akıyorum, bazen 7-8 kill ile bitirdiğim oyunlar oluyor.server'a görede değişiyor galiba oynanış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 k1nJo said: Magnum said: ya madem o kadar iyi neden oyuncuları bu kadar kötü? 3 tane 5 tane falan önüme çıkıyor iyi oynayan, onlar da smurfüz biz diyolar geri kalan hepsi mi kötü oynar. hesap satın alanlar, boost satın alanlar var. oynadığı ranke ait olmayan çok insan var. bi de performansı unstable olanlar var benim gibi. oynadığın sistem de çok etkiliyor tabi. monitor çok önemli bu konuda. 60hz monitorle oynayan biri olarak özellikle pistol roundlarında ve spray yapmada büyük dezavantaj diyebilirim. tabi genel olarak büyük dezavantaj ama en çok bunları etkiliyor gibi geliyor bana. şu çok doğru ya, rank atlamak isteyen monitörünü değiştirip pistol serverında oynasın direk o "dur bir adam daha var galiba" gibisinden senaryoları retreat+reload+peek yerine pistolle kovalayarak almaya başladıktan sonra anlıyorsunuz değerini hele ki awpfag'seniz (no offense genelgeçer terim bu yani :p) pistol kullanmak işin yarısı gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 ilk iş olarak spray öğrenin. aranızda hala ak ile spray yapamayanlar var, mesela ferit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Uzun süre s2-3 karması olan takımım sonunda silver elite master-nova karması oldu, biz mi geliştirdik yoksa karşıya gelenler mi çok salakça gelmeye başladı anlamadım ama fena fark atıyoruz? Yeminle s2-3 zamanlarından kolay geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Silver'da oyunlar DMG seviyesinde falan dönüyor abi, çok komik. Silver'da kafa kafaya oyun bitiriyoruz, keleşleri, çift keleşleri falan ağır tokatlıyoruz. Herkes smurf galiba. Ya da gerçekten çok hacker vardı. Ben genelde karşımdakine "hacker" damgasını anında yapıştırmayı sevmediğim için, adam hackersa bile smurf olabilir diye yaklaşıyorum normalde. Ama banwaveden sonra rakiplerin aşırı tırtlaşmış olması manidar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Magnum said: bu eagle seviyesi dandik bi seviye mi? Sen hesapla: http://i.imgur.com/syHSyXe.png Magnum said: ya madem o kadar iyi neden oyuncuları bu kadar kötü? 3 tane 5 tane falan önüme çıkıyor iyi oynayan, onlar da smurfüz biz diyolar geri kalan hepsi mi kötü oynar. Valla bilemiyorum, sen çok iyisindir, Eagle ranki bile kesmiyordur seni belki de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Spidee said: Silver'da oyunlar DMG seviyesinde falan dönüyor abi, çok komik. Silver'da kafa kafaya oyun bitiriyoruz, keleşleri, çift keleşleri falan ağır tokatlıyoruz. Herkes smurf galiba. Ya da gerçekten çok hacker vardı. Ben genelde karşımdakine "hacker" damgasını anında yapıştırmayı sevmediğim için, adam hackersa bile smurf olabilir diye yaklaşıyorum normalde. Ama banwaveden sonra rakiplerin aşırı tırtlaşmış olması manidar. dmg seviyesimi fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 DarKRideR said: CthuLhu said: ben bile nova 2 oldum. oyun kötü baya. silin bu boktan oyunu, devri bitmiş csgo'nunda oha kutulu novaysa bence de oyun bitmiş, gerçek ranki tunç 3 falan, veya bronz sikke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 rank up kolaylasmis harbiden, sonunda supreme gorebilecek miyim yazin denerim artik. EREN DREAM TEAM I TOPLAYALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Bizim silver teamde smurflar bile nova oldu en kotu ash haric :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Warhero said: Magnum said: bu eagle seviyesi dandik bi seviye mi? Sen hesapla: http://i.imgur.com/syHSyXe.png Magnum said: ya madem o kadar iyi neden oyuncuları bu kadar kötü? 3 tane 5 tane falan önüme çıkıyor iyi oynayan, onlar da smurfüz biz diyolar geri kalan hepsi mi kötü oynar. Valla bilemiyorum, sen çok iyisindir, Eagle ranki bile kesmiyordur seni belki de? ben o kadar iyi değilim, olduğum yeri biliyorum. seviye sıralamasından da haberim var ama en iyinin birkaç sıralama altındaki adamlar bu kadar kötü olunca biraz garibime gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Şu an herkes olması gerekenden 2 rank yukarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 van ban wave ggggg http://i.imgur.com/f7Ap9Eq.png http://i.imgur.com/HUOfckJ.png http://i.imgur.com/JS10Dl4.jpg http://i.imgur.com/wWAz8ej.png ben de uzun aradan sonra kartala geri döndm asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 3 haftadır kick yüzünden banlıyım ağlamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 slip kartal olduysa rank skalasıyla oynamışlardır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 oo girip hemen yıldızlı kartal mı olsak slif kartal olduğuna göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 anca tunç olursun nuub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 ban wave yüzünden her yer smurf + hacker dolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 mesela 5 kişilik takımda biri wall hack açıp, arkadaşlarına yer söylediği zaman, sadece açan mı banlanıyor, tüm takım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 rip steamcommunity.com/id/UKB- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 kim ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 http://i.imgur.com/sOMQpEB.jpg http://i.imgur.com/bXfL2sf.jpg şu ibne ile sabah oynamıştım, 5 kişi takımdılar.nasıl mutlu oldum şimdi.maçtan sonra demoyu da izledim, bazı yerlerde belli ediyordu wall ı ama, direk hack de diyemiyorsun.allah'a emanet oynuyoruz oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 daha çok vakkkkkk!!!11 en sevdiğim yanı itemların direkt yalan olması ahueahue, 500 dolarlık pıçaklar gege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 2 oyun attık ilkinde 13-2 yeniyorduk karşıdan biri hile açtı zar zor 15-15 bitirdik, dmgden eagleye atladım. 2. oyunda bizde 2 karşıda 1 hileci vardı. biz ezince karşıdaki hileci abartmaya başladı. o abartınca bizim iki hileci daha çok abarttı yendik sdfsdf. oyunlarda herkes eagleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar