Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 vidyo çıkmadan önce var mıydı o kırıntılar döküntüler, önemli olan o dicem de vardır kesin. bi de delikler kırıklar falan ok de shuriken'ler olmasaydı ya, o ne öyle 5 dakka önce olmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 tabi öle o olayın hemen sabahına saldıran takım o B pointini capture etmek için yola çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Yalnız bu kadar çok karakterlere background oluşturuyorlar, lore'u genişletiyorlar, hikayeler, çizgi romanlar, animasyonlar vs. yapıyorlar. Geçen oyunu hiç oynamamış bir arkadaşla konuşuoduk, anlattım işte böle böle genel hikayesini, bir kaç karakteri merak etti. Videolarını izledi hoşuna gitti karakterler. Sonra ee peki oyunda ne yapıyorsun falan dedi. İşte abi oyunda 2 takım karşılıklı A ve B pointi capture ediyorsun falan diyince böle bir boş baktı, bir hayal kırıklığı oldu adamda. haha dedim ama öle deme çok eğlenceli oyun. Oyun tarihinde ilk defa böle bişey oluodur herhalde. bu kadar lore gerekmeyen oyun türüne böyle yoğun içerik akıtmak. Bir planları vardır diye düşünüyorum bu loreu gameplaye bir şekilde yansıtacakları, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 csgo'da yetersiz oyuncu kitlesini skinlerle çekiyolar, bundada waifular ve lorela çekiyolar işte napsınlar ekmek peşinde onlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Mortis said: Yalnız bu kadar çok karakterlere background oluşturuyorlar, lore'u genişletiyorlar, hikayeler, çizgi romanlar, animasyonlar vs. yapıyorlar. Geçen oyunu hiç oynamamış bir arkadaşla konuşuoduk, anlattım işte böle böle genel hikayesini, bir kaç karakteri merak etti. Videolarını izledi hoşuna gitti karakterler. Sonra ee peki oyunda ne yapıyorsun falan dedi. İşte abi oyunda 2 takım karşılıklı A ve B pointi capture ediyorsun falan diyince böle bir boş baktı, bir hayal kırıklığı oldu adamda. haha dedim ama öle deme çok eğlenceli oyun. Oyun tarihinde ilk defa böle bişey oluodur herhalde. bu kadar lore gerekmeyen oyun türüne böyle yoğun içerik akıtmak. Bir planları vardır diye düşünüyorum bu loreu gameplaye bir şekilde yansıtacakları, bakalım. planları belli abi 20 milyon ortalama blizzard oyuncu sayısı olsa oyunlarını seven, çarp 60 bulursun işte. sdfs ziyan edilen titan project maliyetini çıkartmak istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 cnaım planları elbnette cok satmak ama bi noktaeda co-op mission falan gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 lore hazırdır ellerinde misal Titan vardı fps mmo karakterlerin bazıları ordan alınmadır o zaman böyle akıtmaları normal olur ellerindeki malzeme boşa gitmemiş olur. tabi bunları götümden salladım ama olabilirde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 çoğu hazırdı evet, o gamespot un muydu Titan belgeselinde anlatıyor zaten. Adamlar tracerı, reaperı , black widowu falna tasarlamışlar hikayesini yazmışlar. Ama genji falan sonradan geldi. Mei dir Luciodur bunlar hep sonradan tasarlanan karakterler. Junkrat ve Raodhog un da avustralyada junkers olarak beraber takımlasına da sonradan hoşlarına gidince karar vermişler. Yani o yüzden çoğu Titan'dan olsa da baya bi overwatch a başladıktan sonra tasarlanan background var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 adamlar kendi projelerinden bile çalıyor ya. tf2 kopyası zaten. hayır tf2 bedavaydı, bu nasıl 60 euro oluyor ben anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 onu ben de anlamıyorum. bedava olması lazım bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Titan daki production cost u 60 euro olarak burdan cikariyor utanmaz blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 umarim €100 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 scorch said: planları belli abi 20 milyon ortalama blizzard oyuncu sayısı olsa oyunlarını seven, çarp 60 bulursun işte. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Titan olsa 60euro'ya değerdi belki de bu anca amatör eğlendirir. bence etmez 60 euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 sırf fakirler gelmesin diye 60 euro değer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Hile açısından önemli bir şey paralı olması. TF eskiden 20 TL idi öyleyken bile hile oluyordu, arada indirime girdiğinde tavan yapıyordu, bedava oldu zaten öldü gitti oyun. Bunu alacakların en az yarısının başka BNet oyunları da var tabii, komple ban gelirse baya acı olur, o da caydırıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 neyse 40 euro verip alcam işte. 60la farkı yokmuş. bitirme tezini yetiştirdikten sonra alıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 valla 40 euro verip alanlar bizimle oynayamayacak haberiniz olsun da, 60 euro verip fakir gibi 20 tick serverda oynamam ben çünkü sori. parasını verip şanımı 60 tickte yürütürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 lan 60euroluk oyunda neyin zengin muhabbetini yapıyonuz para çok olsa zaten oyun oynamak yerine yatla gezer, dağ evinde sevişirdiniz lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 yatla gezip, dağ evinde sevişiyoruz diye oyundan mı vazgeçecez bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 dagda gezip yatta sevismeyi tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 TF2 çıktığında bedave değildi 60 tileydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 ki o zamanlar euro 2 tl falan desen. çünkü pound falan 2011 de 2.5 tl idi. etti sağa 30 EURO HİÇ DE UCUZ DEĞİL, 30 EURO VERİLMEZ tf2 ye das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 tf2'de tf1 kopyası zaten, bedava olması gerekiyordu, şapkadan para kazanıyorlar abi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 güzel featurelar var tf2de, medicğin adam edilmesi, mevzunun conq jumptan ibaret olmasının engellenmesi, butun classların adam işe yapar hale gelmesi (az cok), herkeze armor ve nade'in kalkması vs vs boş oyun deil tf2. estetiği yeter (ha 2 sene dayanamadılar icine ettiler tabi estetik falan kalmadı). da klasik valve işte, bi yerden mod bul full oyuna cevir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar