barbu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 oturup kalkma süresi uzatılmalı. bir de oturduğunda minigun daha yavaş atmalı ilk mermiyi. Hani biraz dönüp sonra sıkması lazım. Öbür türlü yürürken karşına çıkıyor adam. 1sn de oturuyor. sonra yarım saniye filan basılı tutunca ölüyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 ama sesi cok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 lan open beta gelmedi mi hala, battle.nette bakıyorum overwatchta install falan yok. sitesinde open beta açık yazıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Böyle round game, kafa dağıtmalık cıv cıvlık oyun lazım aslında kenara ama 60 euro nedir ya ev kirası mı veriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Geldi ya open beta. Kapatıp aç istersen bi battle.net'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 60 euro deil, 60 euroluk alırsan gunde 3 oyun atabiliyosun max. 80lik alın en az o 6 oyun attıryo. full acık 120 euro. bütün heroların olduğuda 150 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 https://eu.battle.net/shop/en/product/overwatch 40 euro oyun. 45 dolar ediyor. Büyük ihtimalle başka sitelerden az biraz daha ucuza da bulabilirsiniz. 60 filan değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 artistik yapmayın len battle.nette 60 euro işte. düşünmedim başka yerde daha ucuz olabilir diye. g2a'da 40 dolar gibi bişeymiş. 30 dolara var felan diyodunuz o nerda? edit: origins edition 60 euro gözüküyor. Origins edition ne oluyur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 40 euroluk alırsan takımına healer gelmiyo hiç hep ölüyon 150 eurolık alın kafanız rahat etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 mystery hero mod bildiğin daha iyi yalnız defaulttan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 o moda giremiyosun ama 170 eurluk almazsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Cuce said: 40 euroluk alırsan takımına healer gelmiyo hiç hep ölüyon 150 eurolık alın kafanız rahat etsin -.- gerçi burası paticik, f2p oyunun (arşeyc) betasına girmek için 130 euro vermiş insanlar var. Ben bu origins falan muhabbetini çok takip etmediğim için görmemiştim. Şimdi G2A 'da 119 liraya sadece origins edition var. normalinin battle.net dışında satılan yeri var mı 90-100 tl'ye falan kapatabilirsem güzel olur. Origins'le gelen zımbırtıların hiçbiri ilgimi çekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 bende origins almadım düz aldım zaten, hoş aldığımda doalr 3 lira değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 işte şöyle bi salaklık var, battle.net'ten düz alınca 130 140 tlye geliyor, g2a'dan origins alınca 119 tl. G2A DA NİYE NORMALİ YOK EĞAMUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Ne yani sen Cap. America skinsiz mi oynuyosun soldier'ı? Rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Cuce said: bende origins almadım düz aldım zaten, hoş aldığımda doalr 3 lira değildi bu piyasada oyunları erken alıcaksın abi. bak mesela davutoğlu bırakıyo diye dolar fırladı yine,ben de daha almadım oyunu %30 pahalıya gelicek bu şekilde. Ne düşünüyosunuz bu akp kurultayından sonra piyasa kendine gelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 dolar düşüyo olm bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 gercek kaptan icinde olandır, ustune giydiğin değil http://ic.pics.livejournal.com/dochermes/34340054/382937/382937_640.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 http://i.4cdn.org/vg/1462429328515.webm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 bi 6 daha olsa onlarıda kesicekmiş. muziksiz olmuyo ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 bastion'ın bağırışı abi VIRIVIIRR sinirlenio orada heauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 iki hero dışında saran olmadı. Parasının oyunu değil gibi duruyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Cuce said: gercek kaptan icinde olandır, ustune giydiğin değil Sana böyle profound imagelar attırmak için attıgım taklaları boşa çıkarmadıgın için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 oh be birileri çıkıyor benim gibi düşünen beleş olmalıydı beleeeeşşşş şu oyunun diğer basit fpslerden farkı yok yapsana şunu beleş sat kozmetikleri paralı. Masakari said: iki hero dışında saran olmadı. Parasının oyunu değil gibi duruyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 bu parayı hakettiğini düşünen insan var mı ki forumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar