xunn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Bi durun hele ciddi adamlar ellerine bi alıp potansiyelini göstersin sonra iyi kötü deriz.
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 silver gold elosunda dedikleriniz olur da ciddi complarda çok güzel işler yapacak o belli. böyle dive herosu az var.
Tim Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Miraul said: private profile su oyuna gelmiş en kotu sey sanirim, etraf mercy main olup hanzo oynayan tiplerle dolu Be neyin kafasi ben de anlamadim. Hamster hero cok daha normal sunla kiyaslayinca.
kingpelvis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 yalniz seyin nasil onune gececekler bilmiyorum ikidir basima geliyor. healer olarak iyi oynuyorsun takim tek tek gidip oluyor sonra sen suclu oluyorsun healer olarak hic bir sekilde puan alamiyorsun. toxix adam ile ayni kefede oluyorsun sonra.
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 oyun başlarken hero kısımlarında bi dark side yaptılar widow reaper hatta doomfist ismiyle. Sonra bildiğin teletabiye döndü lan oyun.
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Ben de beğenmedim yeni karakteri. Atmosferi iyice bozacak gibi duruyor.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 skill sert guzelde icinden sincap cikmasina ne gerek vardiki
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 diablo'ya rainbow koyan insanlar sonuçta (#lovewins) ayrıca sincap değil, hamster. biraz ciddiyet pls >_>'
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 ya nasıl bozuyor ki atmosferi? mobilite desen doomfist, genji, tracer gibi karakterler var. distruptor desen d.va var. çok laubali desen oyunun olayı o zaten, "robota binen koreli female gamer" temalı karakter var oyunda. gayet uyuyor işte. oyuna lfg gelmiş hiç söylemiyorsunuz mis gibi sistemmiş bu? tekrar döneyim de kanser olayım mis gibi.
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 lfg den bulduğun adamlar daha kanser oluyor
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 LFG'nin en boktan yanı, Role Enforce olayı. Adam healer seçiyor sonra oyundan çıkıyor kimse healer alamıyor. Çıkan adam yerine yeni gelen adamda gidip Hanzo/Genji seçiyor. Healersız mal gibi oynuyorsunuz.
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 abi quickplay'de lfg olsa ne olur olmasa ne olur. comp'ta biri cikti mi kaybediyosun zaten %99, np.
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Ne kadar saçmalıyorum?: QP de 2 veya daha fazla support yoksa ANA almaya devam ediyorum (main olarak bunu seçtimde). Eğer takımda 4 veya daha fazla dps varsa kimseye heal atmadan aim çalışıyorum. Böyle yaparak pislik oyuncuları da cezalandırdığımı düşünüyorum (oyunlarımın yarısına yakınında 5 dps oluyorda. Heal atmaya kasarak vakit harcamayayım, aim çalışırken bu oyuncuları da cezalandırayım dedim). Acaba kendimi mi cezalandırıyorum? :D edit: Respawn beklerken yazmaya çalıştığımdan cümleler düşük oldu. Onları düzeltiyorum.
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 neden comp oynamiyorsunki? en azindan biraz daha ciddi bi ortamda oynarsin
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 herkesi smurf account zanneden düşük seviye proların muhabbetini çekmek istemiyorum. Daha haritaları ezberleyemedim. Köşeleri medkit umuduyla döndüğüm çok oldu :P. Gerçi kahramanların neredeyse hepsini etüt ettim veya üst seviyelerini izledim. Ufaktan ranked a girmem gerekiyor AMA comp hakkında yazılanlar yüzünden korkuyorum. şu nedir: "istediği kahramanı alamayınca afk oldu" asdf. Böyle şeyler denk gelirse soğurum diye korkuyorum :D
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 ama "biraz daha ciddi" bir ortam :d
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 yenilgiyi kabul edip sonraki oyuna bakican abi =) yoksa oynanacak oyun degil. 10 macin 6-7 tanesinde 1 tane pislik oluyor
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 grup sistemindeki filtre ayarlarını her tipten 2'şer hero olacak şeklinde ayarlayıp quick/competitive atabilirsin. Genelde yenilsen bile çekişmeli geçiyor, eğleniyorsun, sinir-stres olmuyorsun (ya da daha az oluyorsun)
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 @fir3blad3 Oyunların yarısı saçma sapan geçtiğinden sildim ama yeniden kurduğumda söylediğin gibi lfg ile comp gireceğim. Zaten Ana yı main yapacağım. Yanına ne olur ne olmaz diye bir support daha çalışırım (yanıma gelen tip ana yı alırsa diye). Bir süre fortnite takılayım kendime geleyim :D
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Ya geçen 2 saat boşluğum vardı comp attım birkaç tane. şans sanırım, takımdaki bütün oyuncularda mikrofon vardı ve iletişim kuruyorlardı. üstüne üstlük yenilince bile "good game, better luck next time" falan dediler. nasıl ponçikler anlatamam. OW iyi de çevresi kötü sdf
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Abi su timin ekanti kassaniza birlikte. Cok sizladi adam. Gunahtir
Öne çıkan mesajlar