Dinan boşver abi artık OW'yi, gel Rainbow Six'e.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Overwatch
Gecen gece sabah 3'e kadar comp attim, 8 mac kaybettim ard arda ve o 8 macin hepsini de ayni 20 kisiyle oynadim.
Boyle zamanlarda nasil eslestiriceniz milleti karakter banlatip bi anlatsaniza.
Yani fantezisini yapin yine yapmayin demiyorum da, destekli yapin =D
Abi ultimate tip'i veriyorum.
OYNAMAYI BIRAKACAKSIN.
Nice
Yetemeyenler bolumden cikarsa seviniriz.
KASIYO DA
KASIYO DA
Abi çıksana o zaman derhal thread'den? ;)
İlk headshot'ımı almamış it. Bu oyunu bile kaybettim abi şaka gibi.
https://www.youtube.com/watch?v=mydI75XPP40&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=mydI75XPP40&feature=youtu.be
uu bende bi kıpırdanma oldu
Doomfist den main olur mu?
1 dps / 1 support
veya
1 dps / 1 tank
seçeyim, ağırlıklı olarak bunlarla takılıp, harita veya düşmana göre avantaj için karakterlerle oynamaya alışmayayım istiyorum.
Aslında dps olarak tracer ağırlıklı oynuyordum fakat oyun git gide kolaylaşmaya başladı (gibi geliyor).
Tracer dan sonra en fazla uyuz edebilecek dps olabilir diye düşündüm.
problem şuki, flank gibi oynamaya çalışmak.
doomfist den main olursa tavsiye edebileceğiniz streamer youtuber varsa iyi olur.
ek: SOLO oynadığımdan aldığım healden fazla medkit kullandığımın altını çizeyim :P. Ranked nasıldır bilmiyorum ama hızlı maç modu tırt biraz.
acaba sombra felan mı seçsem hm. o da hep aynı combo yu yapıyor gibi geliyor bilemedim.
1 dps / 1 support
veya
1 dps / 1 tank
seçeyim, ağırlıklı olarak bunlarla takılıp, harita veya düşmana göre avantaj için karakterlerle oynamaya alışmayayım istiyorum.
Aslında dps olarak tracer ağırlıklı oynuyordum fakat oyun git gide kolaylaşmaya başladı (gibi geliyor).
Tracer dan sonra en fazla uyuz edebilecek dps olabilir diye düşündüm.
problem şuki, flank gibi oynamaya çalışmak.
doomfist den main olursa tavsiye edebileceğiniz streamer youtuber varsa iyi olur.
ek: SOLO oynadığımdan aldığım healden fazla medkit kullandığımın altını çizeyim :P. Ranked nasıldır bilmiyorum ama hızlı maç modu tırt biraz.
acaba sombra felan mı seçsem hm. o da hep aynı combo yu yapıyor gibi geliyor bilemedim.
Öne çıkan mesajlar