HellHound Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 leaked skin: http://img-fanatik.mncdn.com/images/news/GaleriHaber/2015/09/03/fft11_mf3865711.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 yazuach said: bu nerden çıktı la yok bende böyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Bazı kişilerin oyunlarında belirmiş. Twitterda forumda falan paylaştı bi sürü insan. Bu arada Blizzard 12 dakika önce paylaştı; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Türk hero yalan oldu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 yalan olmayabilir de yukardaki resim thorb'un çekici sanırım. swedish yazıyor kenarlarda sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 tamam iste operasyondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Yeni heronun silahını torb tasarlıyor demişler. Ne geleceği hiç belli değil daha. 2 seçenek var gibi. Ya Torbjörn'ün kızı yada yeni bi Türk hero. En azından en büyük ihtimaller bunlar. Ray diye bi karakter ismi geçmiş önceden bi kaç kez. Emre Ray ismiyle gelebilir diyen çok var. O hero mu acaba diye konuşuluyor. Em-ray şeklinde okuyorlar yabancılar çünkü. İsminin kısaltması mı falan diyor herkes de boşa konuşuyoruz. Blizzard ters köşe yapmayı çok seviyor. Hiç alakasız bişeyde gelebilir. Bu arada bi kaç yerde yazmışlar gördümde harbiden silah loldeki Jayce'in silahına benziyor baya. O tarz hem melee hem ranged hammer kullanan bi hero mu gelecek acaba. Bu arada kağıtta yazanlar; Tablet List: mikrofobrannare - Microburner titanstav - titanium rod gummiblad - rubber sheets forsankt skruv - reinforced screw hog mutter - hog nut vagnsbult - carriage bolt (a type of screw called vagnsbult) On Drawing: titanlegering - Titanium Alloy slaga medkedja - Flail With Chain Brigitte'in yeni hero olma olasılığı çok yüksek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 EMRE NERDE MK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Emreyi isterikkkk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 ya aklıma ne geldı gecen. bu kadar oyuna lore hikaye yazıyorlar ama oyun team deathmatch kafasından ibaret. ne bir pve var ne bir şey eventler dışında. amacını anlayabilmiş değilim. wowda instance geliyordu bir şey oluyordu. buna öyle videolar hikayeler çekiyorlar sonra elde olan şey healer al tank al arabayı götürelim ilerletelim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 napcan abi evcilik mi oynican comp fps'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 story olmasaymis keske mi demek istedi acaba anlamadim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 capt. america civil war gibi iste, birbirlerine dusuyo ibneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 https://playoverwatch.com/pt-br/blog/21574699 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 toggie said: story olmasaymis keske mi demek istedi acaba anlamadim ben de. aslında onun gibi bir şey demek istedim. yani o youtube karakter hikayesi videolarının ve karakter geçmişlerinin oyuna hiç bir katkısı yok gibi duruyor şu anda. şov amaçlı vay diyoruz bence. tracer'ın widowun zenyetta tipi robotların başkanına suikast yapmasını durdurduğu bir video izliyoruz. bir hikaye var orada demekki sonra oyunda zen widow ve tracer aynı takımda oluyor ve araba ittiriyor. yani o storyler bizim oyunumuza ne katıyor onu hala anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 gerçekten imageı öyle bırakmışlar mı ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 kebab removed lel gerçi dur hedef şaşırtmak için brijit yazmış da olabilirler şimdi, emre confirmed :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=2I79gJP4akU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 reinhardt salaginin kizi mi cikti bi de basimiza ya sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Kizin bile kimin kizi oldugunu anlamadan bilmemne salaginin demek sdf. Ultra-fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 kingpelvis said: pve eventleri arttırmaya çalışıyorlar uprising eventi en beğenilen olmuş istatistiklerde o yüzden de pve tarzı team vs comp gibi tırı vırılar ve muhtemelen daha fazla tower defense stilleri ekleyecekler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 tirbusonun kizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 kingpelvis said: toggie said: story olmasaymis keske mi demek istedi acaba anlamadim ben de. aslında onun gibi bir şey demek istedim. yani o youtube karakter hikayesi videolarının ve karakter geçmişlerinin oyuna hiç bir katkısı yok gibi duruyor şu anda. şov amaçlı vay diyoruz bence. tracer'ın widowun zenyetta tipi robotların başkanına suikast yapmasını durdurduğu bir video izliyoruz. bir hikaye var orada demekki sonra oyunda zen widow ve tracer aynı takımda oluyor ve araba ittiriyor. yani o storyler bizim oyunumuza ne katıyor onu hala anlamadım. Oyun MMO olcakti, sonradan FPS'e cevirdiler. O yuzden bu kadar background story var. Olmasa da olurdu diye bisey yok cunku sirf o hikayeler yuzunden gaza gelip alan milyonlar var yine oyunu. edit : ha bi de ayni kafayla starcraft, diablo, warcraft cinematic'lerine de gerek yok. alti ustu hack and slash, RTS falan iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Tim said: Kizin bile kimin kizi oldugunu anlamadan bilmemne salaginin demek sdf. Ultra-fail. cinko ligdekilere soz dusmez burada aslan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 http://img.youtube.com/vi/wnbK76m691I/0.jpg with Esh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar