Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
51 saatim var oyunda geçen sezon başladım, kanser oldum teşekkürler.

milletin kötü oynaması eleştirecek halim yok da, hani afksı, 12 yaşındaki norveçli piçleri falan tamam yani.
Mesaj tarihi:
darkageman said:

Smurf level kasmak kanser ya. Hep diamond ve mastera yakın adamlar geliyor yalnız quick ben ona anlam veremedim. Ne oluyor lan diyorum böyle bazen. 10 level zarya ile azına vurunca full charge chatte şöyle komedi yaşıyoruz. Fcking smurfs everywhere. Benim cevabım sh.t happens.
xp kastiran custom gamelere girecen afk birakiosun 1 saatte 1 lvl gelio temiz =)
Mesaj tarihi:
gece 3 gibi f alan atmak lazım, avrupada 12 olunca saat yaş ortalaması artıyor yoksa ingiliz bebeler voice chatte necdet komutan gibi takılıyor
Mesaj tarihi:
kanser oyun ya inanılmaz
zorla kasa kasa dps oynayıp 3000 lere fln çıkıyorum
support a dönünce çatır çatır 2500 lere iniyorum
soktumunun oyununu anayla mercy le oynayamıcak mıyım ben ya
Mesaj tarihi:
abi bugun bi oyun sadece bastion alip "bana cift shield acin"diyen diamond geldi, bi oyun sadece reaper oynayan adam geldi SR i benden yuksek. bak baska hero falan bakmamis adam, sadece reaper oynamis.
Mesaj tarihi:
Catze said:

kanser oyun ya inanılmaz
zorla kasa kasa dps oynayıp 3000 lere fln çıkıyorum
support a dönünce çatır çatır 2500 lere iniyorum
soktumunun oyununu anayla mercy le oynayamıcak mıyım ben ya

kimse oynayamadigi icin supportu elim mercy e alisti resmen, bu sefer de dmg cikmiyo sdffg
Mesaj tarihi:
Catze said:

nerden bulcam onu ya, oynayan tüm arkadaşlarım bıraktı bu oyunu

9 kere 3k çıkıp düştüm geçen sezon 3.2k maks çıktım, kanser oldum bıraktım. tekrar kasasım var, pharah mainim ben de mercy arıyorum aslında şöyle benle gezen uçan bir tane olsa bu SR'da diye :)
Mesaj tarihi:
Abi bu oyunda ne kadar yükseğe bir anda çıkarsanız o kadar gerizekalı takımlar size geliyor %50 force winrate olayı felan bahane bana sorarsanız. Yükseğe çıktığın an gerizekalı gelmemesi kaçınılmaz oluyor. Bakıyorsun 3 instapick feelsgoodman çakıyorsun direkt loss ondan sonra zaten MMR sıçış moda geçmeye başlıyor junkrattan tut hanzoya kadar bir macera yaşıyorsun bir bakmışsın ki başladığın yere geri dönmüşsün. Mutlu son.
Mesaj tarihi:
400+ level olup da placement'larda 25-26 level adamlarla eslestiginiz oluyor mu? gecen sezon delirtmislerdi beni. karsiya da geliyo tabi ama inanilmaz sinir bozucu.
Mesaj tarihi:
Ilk placement match'leri kendi level'indakiler ile atiyosun hep. Eger dusuk seviyeli oyuncu smurf falan degilse oradan aldigin rating ile yuksek level'larin rating'inin ayni olmasi, seviyelerin ayni oldugu anlamina gelmiyo abi.
Mesaj tarihi:
Miraul said:

ratingler ayni dir yapcak bişey yok

level 25, yani comp girmek icin min level. kac olabilir ki sr :)
gecen sezon en az 4-5 mac 25-30 level adamlarla oynadim.
Mesaj tarihi:
Takıma uymayıp dps alınca 3-3 oldu hadi bakalım. Ve plat falan geldi abi, master kaldım diye üzülürken hayatımda görmedigim iconlar falan görüyorum rezalet.
  • Yeni Oluştur...