Tim Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Dragonfire said: 12+12 olmuştu. Olmutur evet. Adam vurup hayatta kalmaya calismaktan bonus level sayisini takip edemedim ben sdf. En son bi 11 gorur gibi olduydum ama emin degilim. 4 tane hog hook'larlca kucaktan kucaga hoplatiyodu beni o arada dsf Takim da ben, gladmir ve dragonfire iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 endless bitmiyo herhalde. bonus bi kac level gittik dun ilk seferde. digerini de normal mod'da ilk seferde pug'la bitirdim. arcade olmasi disinda oynamam icin bi sebep kalmadi. achievement falan hayvan gibi zordur tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Dragonfire said: bitirme diye bişi yok ki endless. nereye kadar giderse. işte ben ilk 11/12 de kaldıysam demek sdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 4vs4 kalkmasaydı arcade'ten iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 he ya şu arcade menüsünü daha geniş yapıp hepsini koyamıyorlar mı event gelince sdsaf ne kadar zor olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 arayuzden degildir o. her oyun icin server kaldiriyolar ayaga, herkes junkenstein'a yigilirken diger oyunlar icin kaynak ayirmak istememislerdir. baksaniza dun oyuna girerken 10K'dan basliyodu kuyruk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 kaynaktan ziyade oyuncularin dagilmasini engellemek icin bence. birine 10 dakika sira beklerken, digeri 1 dk'da geliyorsa sikinti olabilir. ne kadar fazla arcade mod, o kadar fazla bolunmusluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 ben alakasız bişi sorucam doomfist hakkında ne düşünüyorsunuz? ya da bi ratingi fln var mı bildiğiniz? ben çok heves etmiştim ama sanki harcaması çok kolay gibi geliyor bana. yani bu mekaniklerde biraz sönük mü kalmış acaba. o kadar adamın arasına girip ölmemek çok zor gibi geliyor. ya da çok iyi bir takım setupıyla fln oynanması gerekiyordur ben hep yalnız oynuyorum. genelde doomfist gördüm mü karambolde beleş lokma olarak görür oldum hep. hele hanzoysam fln direk alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 hitbox'ı çok büyük 6vs6'da iş yapmak zor oluyor. arcade modlarında devamlı alıyorum ama compta falan elimi bile sürmem. 250 hp adama doğru havada giderken yok oluyor zaten. yanına zarya falan olursa belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 şu düştü dün de biraz doomfist oynim ben ya kötü mötü dfgh http://cdn.mos.cms.futurecdn.net/2KszGn2NdzMwHtTnaQPYyB-650-80.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 skin düştü diye karakter oynamak ne abi, 20 lvldan sonra bırakman lazımdı o işi sadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 ne biliyim abi güzel skin düşünce çok heyecanlanıyorum ben. 1 - 2 oyun atınca unutuyorum sonra. fghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 skini sen görsen neyse de başkaları görüyor senin skini. Hoş diil bence, herkes kendi skini görmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 öyle deme potg olursan highlight introda hem kendi skini görüyorsun hem de gururlanıyorsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 samaella said: skini sen görsen neyse de başkaları görüyor senin skini. Hoş diil bence, herkes kendi skini görmeli. https://vignette4.wikia.nocookie.net/adventuretimewithfinnandjake/images/8/88/I_see_what_you_did_there_OS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Yapacagin ise sokayim Blizzard. Comp oynarken oldum ve oyun tekrar canlandirmadi. Spawn olamadim ve gg no rmk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 G E N E L Y O N E T I L D I N I Z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Zarya ve Zenyatta skin'i düşmezse yakıcam gerçekten Blizzard'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 zarya kötü ama zenyatta ve symmetra efsane olmuş çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 zarya'yı istemem onun dışında birtek mcree eksik kaldı. Diğer skinleri topladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 symmetra'ya öyle bir skin yapmışlar ki sanırsın dünyayı ele geçirecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 samaella said: skini sen görsen neyse de başkaları görüyor senin skini. Hoş diil bence, herkes kendi skini görmeli. birbirinizin skinine niye bakıyosunuz olm ayıp değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 muhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Dragonfire said: zarya'yı istemem onun dışında birtek mcree eksik kaldı. Diğer skinleri topladım. applev0dka said: zarya kötü ama zenyatta ve symmetra efsane olmuş çok beğendim Abi bu zevksizliği neye borçlusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 µh said: symmetra'ya öyle bir skin yapmışlar ki sanırsın dünyayı ele geçirecek Mini diablo olmus iste. Karakter ekraninda guzel gorunuyo, sonra oyunda minicik boyla spawn olunca bi gulme geliyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar