Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

12+12 olmuştu.

Olmutur evet. Adam vurup hayatta kalmaya calismaktan bonus level sayisini takip edemedim ben sdf. En son bi 11 gorur gibi olduydum ama emin degilim. 4 tane hog hook'larlca kucaktan kucaga hoplatiyodu beni o arada dsf

Takim da ben, gladmir ve dragonfire iste.
Mesaj tarihi:
endless bitmiyo herhalde. bonus bi kac level gittik dun ilk seferde. digerini de normal mod'da ilk seferde pug'la bitirdim. arcade olmasi disinda oynamam icin bi sebep kalmadi. achievement falan hayvan gibi zordur tahminimce.
Mesaj tarihi:
arayuzden degildir o. her oyun icin server kaldiriyolar ayaga, herkes junkenstein'a yigilirken diger oyunlar icin kaynak ayirmak istememislerdir. baksaniza dun oyuna girerken 10K'dan basliyodu kuyruk.
Mesaj tarihi:
kaynaktan ziyade oyuncularin dagilmasini engellemek icin bence. birine 10 dakika sira beklerken, digeri 1 dk'da geliyorsa sikinti olabilir. ne kadar fazla arcade mod, o kadar fazla bolunmusluk.
Mesaj tarihi:
ben alakasız bişi sorucam

doomfist hakkında ne düşünüyorsunuz? ya da bi ratingi fln var mı bildiğiniz?

ben çok heves etmiştim ama sanki harcaması çok kolay gibi geliyor bana. yani bu mekaniklerde biraz sönük mü kalmış acaba. o kadar adamın arasına girip ölmemek çok zor gibi geliyor. ya da çok iyi bir takım setupıyla fln oynanması gerekiyordur ben hep yalnız oynuyorum.

genelde doomfist gördüm mü karambolde beleş lokma olarak görür oldum hep. hele hanzoysam fln direk alıyorum.
Mesaj tarihi:
hitbox'ı çok büyük 6vs6'da iş yapmak zor oluyor. arcade modlarında devamlı alıyorum ama compta falan elimi bile sürmem. 250 hp adama doğru havada giderken yok oluyor zaten. yanına zarya falan olursa belki.
Mesaj tarihi:
samaella said:

skini sen görsen neyse de başkaları görüyor senin skini.

Hoş diil bence, herkes kendi skini görmeli.

https://vignette4.wikia.nocookie.net/adventuretimewithfinnandjake/images/8/88/I_see_what_you_did_there_OS.jpg
Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

zarya'yı istemem onun dışında birtek mcree eksik kaldı. Diğer skinleri topladım.

applev0dka said:

zarya kötü ama zenyatta ve symmetra efsane olmuş çok beğendim

Abi bu zevksizliği neye borçlusunuz?
Mesaj tarihi:
µh said:

symmetra'ya öyle bir skin yapmışlar ki sanırsın dünyayı ele geçirecek

Mini diablo olmus iste. Karakter ekraninda guzel gorunuyo, sonra oyunda minicik boyla spawn olunca bi gulme geliyo sdf
  • Yeni Oluştur...